Şimdi Ara

komik bir 'Ankara'da yasam' rehberi :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.yeni başlayanlar için ankara aştidir. >(bkz: aşti)
    soğuğun içine işlediği anda başını kaldırıp etrafta denizi aramaz isen
    kolay alışırsın.

2.
    madde 1: ankara da deniz yoktur. deniz kenarında bir kentte bir şekilde
    bulunmuşsan, denizi seviyorsan, ankara yı kısa vadede sevemeyeceksin, hiç kasma. yine de çeneni kapa, ankara iyi güzel de denizi yok abi bea kabilinden düşüncelerini kendine sakla, bu muhabbetleri defalarca kez duymuş olan ankaralılar pek sevencen davranmazlar, sıcak yaklaşmazlar. baygınlık verirsiniz. yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.

madde 2: ankara yı istanbul ile, izmir ile kıyaslamaya kalkmayın, bu da
    sevilmez, hele izmir karşılaştırması tiksinti yaratır. yok kordon vardı
    yok çiğdem vardı bilmemne..

gölbaşı nda denize dökerler adamı allahama..

madde 3: ankara da kış soğuk geçer. rüzgarı keser, ayazı süründürür. kalın giyinin, bere ve eldiven edinin; öğlen dışarı çıkıyorsanız ve geç
    saatlerde dışarda bulunmanız gerekecekse havaya aldanmayın. coğrafya
    dersinde karasal iklim için neler söylerdiniz onları hatırlayın. ya da en
    iyisi bir gece iliklerinize kadar üşüyün, sonra gece-gündüz sıcaklığı arasındaki büyük farklı anlayın.

madde 4: çinçin mahallesi denilen yere gece gitmeyin. gündüz de gitmeyin.
    illa gidecem ben gezerim görürüm hoplarım zıplarım diyorsanız, en
    fiyakalı, en pahalı giysilerinizi giyin, telefonunuzu boynunuza asın öle
    gidin.

madde 5: ankara da deniz yoktur. alışın

madde 6: elektronik malzeme, korsan cd falan arıyorsanız kızılay da vakit kaybetmeyin, teknosa arayıp kazık yemeyin, maltepe pazarı nı öğrenin. ben öğrenciyim abi sözünü motto bilin,her alışverişte işe yarar.

madde 7: öğrenciyseniz, kendi evinizde kalacaksanız, bir şekilde itfaiye
    meydanı na gidin, dibine kadar araştırın, az parayla süper ev nasıl döşenir görün. ya da beni çağırın göstereyim.

madde 8: atakule de bir halt yok, boşuna meraklanmayın, çankaya ya sırf
    atakule için tırmanmayın.
    ha eğer ben illa bozkır manzarası görecem edecem diyip de gidecekseniz,
    hemen aşağıdaki botanik parkına da uğrayın.

madde 9: ankara da deniz yoktur. deniz aramayın.

madde 10: metro ya girin, kaybolun, ama alışveriş yapmayın.

madde 11: odtü, bilkent, hacettepe yahut başkent üniversitesi öğrencisi
    iseniz, araba almayın, otobüs ve servisi tercih edin. eskişehir yolunun her sabah yaşadığı tıkanıkta tuzunuz bulunmasın.
    sizin yüzünüzden sınava geç kalmayayım. lütfen.

madde 12: banliyo trenleri güvenlidir, çekinmeyin kullanın. sincanlı ezik
    büzük gençlerle muhatap olmayın.

madde 13: kaybolursanız kimseye asla ve kat a yol sormayın. sorduğunuz her yüz kişiden kırkı gitmemeniz gereken yönü, otuzu bambaşka bir tarafı gösterir, kalan otuz da bilmiyorum abi ben buraların yabancısıyım der.
    karanfil sokak ta sağlık bakanlığı nerede diye sorarsınız, adamı kocatepe camii ne çıkarırlar, yapmadıkları şey değildir. harita edinin.

madde 14: odtü lü değilseniz, odtü kampüsüne girmeniz,
    alcatraz dan kaçmanız kadar meşakkatli bir meseledir, bunu bilin. ısrarcı
    iseniz, risk alın ve güvenpark tan kalkan odtü minibüslerinden birine binin, kampüse girişte kimlik soran görevli minibüse girdiğinde, kendinizden emin bir şekilde adamın gözlerine sen benim kim olduğumu biliyor musun bakışı atın. işe yarayabilir.
    (sonrası gelen düzenleme: ne yaparsanız yapın, gerekirse ormana dalın
    girin ama kimlik diye topkek ambalajı, kupa sekizlisi göstermeyin)

madde 15: ankara da deniz yok. yok ulan işte, yok!

madde 16: ulus pek sevilen bir yer değildir. eski meclis binasının burada
    bulunması ulus u güzel kılmaz. zamanla göreceksiniz ki, ulus u hiçbir şey
    güzel kılmaz, kılamaz; olabilemez. ulus tan ve arka sokaklarından uzak
    durun.

madde 17: en popüler buluşma mekanları olan kızılay gima yı ve dost
    kitabevini ni öğrenin.

madde 18: tunalı hilmi caddesi demeyin. ankaralılar -muhtemelen hilmi nin güzel bir isim olmadığını düşünüyor olduklarından direkman tunalı derler. siz de tunalı diyin.

madde 19: ankaragücü taraftarı çirkef ve kalabalık, gençlerbirliği
    taraftarı az sayıda ve enteldir.

kalabalık bir ankaragücü taraftar grubu görürseniz sakının. laf atarlarsa
    karşılık vermeyin.
    tek kişi bile olsa, iki dakika içersinde sürüyle adam toplayıp peşinizden
    koşturabilir. büyükşehir belediyespor un taraftarı yoktur, olduğunu iddia
    eden olursa gülün geçin. nanik yapın.

madde 20: "boş yere ağlama, kalbini bağlama, ankara kızlarına" şarkısını
    öğrenin, sık sık söyleyin.

madde 21: ankara da en güzel mevsim sonbahardır. tadını çıkarın.

madde 22: trafikte taş düşemez ama milletvekili çıkabilir. kırmızı ışıkta
    sizi bekletebilir. hazırlıklı olun.

madde 23: gazi üniversitesi nin iibf dışındaki bir fakültesine
    gidecekseniz temkinli olun,eli tespihli takım elbiseli tiplerle saçınız, sakalınız, küpeniz üzerine bir konuşma yapmaya hazır olun. adamlarla papaz olmayın.

madde 24: gece ondan on birden sonra sokaklarda kimseciklerin kalmaması normaldir, kimyasal bomba neyin atılmamış, insanlar sığınağa kaçarcasına bir anda ortalıktan kaybolmamışlardır, olağan bir durumdur bu. sakin olun, panik yapmayın.

madde 25: cadde ortasında düğün dernek görürsen şaşırma, bilmediğin ankara havalarında da oynama. (bkz: düz oyun) (bkz: kaşıklı oyun) (bkz: okuntu)

3. nerde olursanız olun aşağıya doğru indiğinizde kızılaya çıkarsınız.
    Pek çok yere yürüyerek gidebilirsiniz, kaybolmak gibi bir şansınız yoktur,
    bunu unutmayın.

"aha nerdeyim lan ben?"dediğinizde ulustasınızdır, panik yapmaya gerek
    yok, bentderesine doğru gitmediğinizden emin olduktan sonra, hızla metroya ulaşabilirsiniz, müzelerin biraz aşağısındadır. büyük tiyatroyu sorup, entel görünümüne girmeyin, itfaiyeciler çarsını sorun, kimse sizi kandırmasın. samanpazarı da olabilir. ulus dışında ankarada hiçbir yerde absürd bir durumla karşılaşmazsınız. etrafınızda, gözünüzü nereye çevirdiyseniz bir robocpa çarptıysa kızılaydasınız demektir., eylem yapılacak anlamındadır bu. korkmayın. yine, bir avuç eylemci için 4 otobüs robocop, çevik kuvvet inmiştir. bu kadar polisi nereye göndersin
    kardeşim bu devlet?! mantığıyla öyle bakınır dururlar o polisler. sonra
    ssk işhanı ve sakarya alkol mekanlarıdır. en berrbat birahenlerden tutun meyhane ve club ortamlarının hepsi vardır oralarda. ankarada güz bambaşkadır. özellikle, kalabalığı seviyorsanız, yüksel caddesinde, tenhalığı seviyorsanız, bahçeli 7. cadde hariç her caddesinde ve tandoğanın ara sokaklarında turlarsanız, bir aylığına bu şehri sevebilirsiniz belki.
    onun dışında bürokrasi hemen her zman kendisini hissettirir de bir tek
    sakarya caddesine uğramaz gibi gelir bana.

4. ankara melankoliktir, ekim güzeldir.

(bkz: 22 yıldır bu şehri yaşayanlar için ankara)

5. ankaraya geldik laila ya gidelim diye gazlara geldiyseniz 1 şişe viski
    için 300 milyon, bir bira için 20 milyon gibi fiyatlara hazırlıklı olun. armada ile migros alışveriş merkezi eşittir ama migros alışveriş merkezi biraz daha eşittir. (bkz: mudo)
    bilkente yolunuz düşerse marakesh e uğrayın. metroya binerken her zaman ve her zaman, mutlaka inenlere yol verin.
    inen ve binenlerin toplu çemkirmelerine maruz kalmayın. metro ve ankarayı karıştırmayın.
    ikisi de kızılay da kesişir; ankaray aşti ye gider, metro ise akköprü* ve
    batıkent tarafına.
    kar-buz çok olur lütfen dikkatli adımlarla yürüyün.

6. ankaradaki yürüyen merdiven adabında acelesi olmayan vatandaş sağda dursun diye bir kural yoktur. yürüyen merdivene binecekseniz yürümeyin, durun zira merdiven zaten sizin için yürümektedir.

7. kavaklıdere, ayrancı mevkilerine belediye otobüslerine bindiğinizde
    fark edeceksiniz ki otobüsün yaş ortalaması 65-70 civarlarındadır. korkmayın takım elbiselerle otobüse binmenize gerek yok herkes öyle biniyor diye.

8. genelkurmay önünde ayakkabınızı bağlamak üzere durmayın. makinalı tüfek doğrultuyorlar.

(bkz: biz burda yabancıları sevmeyiz)

9. -"hocam"a alışın, bu lafı duyunca kendinizi hoca gibi hissetmeyin. bir
    ankara klasiğidir, özellikle üniversite kampüslerinde güvenlik görevlileri öğrencilere, taksi şoförleri güvenliğe,

büfeciler büfecilere, kısaca herkes herkese hocam der. ayrıca taksi şoförü
    üniversiteli olduğunuzu anladığı anda hocam diye hitap eder size. hoca değilsiniz, ankaralısınız. -eğer yere tükürür veya otobüste yellenirseniz kimse birşey demez, ama ters yöne girerseniz ya da yanlışlıkla metronun inme >platformundan binerseniz (ki ankaray
    dan metro ya geçecekseniz tüm oklar inme platformunu gösteriyor) küfür
    yersiniz. garip prensipleri olan bir şehirdir. -dost deyince konur sokak taki dost kitabevi değil, karanfil deki anlaşılmalı.
    aman ha, arkadaşınızı fıtık edersiniz sonra yanlış yerde bekleyip.

10. -aoç belediye başkanının insafına bırakıldı ya da bırakılması kuvvetle
    muhtemel. bozulmadan son bir kez gidip görün. kokoreç yiyin. şençam
    köftesinden tırtıklayın. dondurma tüketin. çiçekçileri gezin.

-radyo odtü çok hoş bir kanaldır. frekansı 103.1 dir. haftaiçi sabahları
    modern sabahlar olur güzeldir.

-harikalar diyarı, zart zurt gölü ankaranın tarihi yerleri değildir.
    aldanmayın. -odtüden bahçeliye giderkenki yolun ortasındaki gökkuşağı
    adlı yapının ne ayak olduğunu sormayın boşuna. bilene rastlamadım.

-izmirliler, istanbullular diğer bütün vatandaşlar gibi kardeşimizdir ama
    gelip de "buranın denizi yok, akşamları dolmuş olmuyor, istanbulun gözünü seveyim, ne modern şehirmiş meğer "bik bik bik" diye trip atanlar sevilmezler pek. yoksa istanbul,izmir şahane şehirlerdir itirazımız yok.

-kızılaydaki yapı kredi binasındaki leyleklerin niye birinin yan yan
    diğerinin de kanatlarını farklı frekanslarda çırparak uçtuğu üzerine kafa yormayın. biz yorduk yararını görmedik.
    --
    Aydın YILMAZ
    Electrical&ElectronicEngineer
    alıntıdır........

• Çok güzel bir anlatım. Acaba diyorum; Türkiye' nin her il ve ilçesini bu şekilde anlatan insanlar olsa içten ve samimi vatanda sevilmeyen toprak veya insan kalırmıydı.

ANKARADA DENİZ YOKTUR! ...
  • madde 16: ulus pek sevilen bir yer değildir. eski meclis binasının burada
    bulunması ulus u güzel kılmaz. zamanla göreceksiniz ki, ulus u hiçbir şey
    güzel kılmaz, kılamaz; olabilemez. ulus tan ve arka sokaklarından uzak
    durun.........

Ama İstanbulluysan Macera arıyorsan hele de Laleli'yi özlediysen o şehir'de Uğramamak olmaz değil mi
  • istanbulda yaşayan bir ankaralı olarak üşenmedim okudum çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCANIA-VABIS

istanbulda yaşayan bir ankaralı olarak üşenmedim okudum çok hoşuma gitti
    ankarada yaşamak zorunda olan bir istanbullu olarak okudum çok hoş gerçekten.

ah bi de denizi olsaydıııııı ehehehehe

• quote:

Orijinalden alıntı: palermo

ankarada yaşamak zorunda olan bir istanbullu olarak okudum çok hoş gerçekten.

ah bi de denizi olsaydıııııı ehehehehe

Alıntıları Göster
    Dostum güzel iş çıkarmışın tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: taner_06

Dostum güzel iş çıkarmışın tebrikler

Alıntıları Göster
    çok güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgggU™

çok güzel

Alıntıları Göster
    süper

• slm bende katıldım aranıza istanbulda zorunlu aşayan ankaralılardanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganayx

slm bende katıldım aranıza istanbulda zorunlu aşayan ankaralılardanım
    ah ankara ah. Bir kaç madde de benden

Başka bir şehiri övecekseniz övmeyin kendinize saklayın,Nedeni şudur İki nokta üst üste (:) Biz ankaralılar olarak Sıkıldık.Yok deniz Yok dolmuş Yok gece hayatı Yok hesap kol gibi Yok kalitesiz hizmet Yok Karı Yok kız bıktık arkadaşlar boşuna zaman harcamayın.Yanlız kalırsınız Kimse arasına almaz böyle tipler sevilmez.

Bakanlıklar dediğimiz bir yer vardır Mesai çıkışında orada dolaşmamaya dikkat edin Zira fazla kalabalık olur. Genel Kurmay başkanlığından gecerken 7/24 risktesiniz demektir .

Kumrular sokakta yürüyen insanlar kaplumbağa edasıyla yürürler Çapraz geçişleri Öğrenin.(BKZ: Makas)
    Sadece kumrular değil kızılayın her yerinde.

Ankarada pek sosyal aktivite yok diyorsanız Çıkın bakın derim en azından sakarya çcaddesine çıkın biraaneleri gezin

Sakarya caddesi balıkçıları ve ssk işhanının yanındaki Çöp kamyonu bir klasiktir Kendimi bildim bileli Orası hiç boş kalmadı(kütahya porselenin yanı)

Ankarada outlet modası başladı her yer alışveriş merkezi gezebilirsiniz.
    Gezecekseniz Wi-Fi bağlantılı cihazlar işinize yarar Zİra burger king de hamburgerinizi yerken sörf yapabilirsiniz.

Ankarada Alem FM dinlenir. Geceleri Matrax(Zeki Kayhan Coşkun), sabahları ve akşam üzeri Nihat Sırdar dinlenir. 105,30 frekansıdır. Ardından MYDONOSE gelir 106,00 da frekansıdır.
    Sosyetik hayat Tunalı,Arjantin ve Bahçeli 7. cadde olarak geçer Bilinmeyen yerlerde vardır. Kızılay eskiden efsaneydi Artık amele mekanı oldu.

Ankaralıysanız IPHONE unuz elbet olur.Kızılayda herkes elinde Iphone ile gezer Iphone dan soğursunuz.
    Balıkçıoğlu işhanından her türlü telefon alabilir yaptırabilirsiniz.
    Ulus sakat bir yerdir. Çinçin mahallesini aratmaz gitmeyin Hıyar gözüyle bakarlar Çakıyla soyar tuzlar yerler adamı.(Ben 190 a 82 kiloyum fakat benimde işim olmadıkça girmem)
    Metro kullanmayın.Halihazırda devam eden çalışmalarla sincan etimesgut(adını hala anlayamadım) vs den kro gençlik biner. Grip salgını metroda yayılır vagonda 1 kişi hastaysa komple hasta olursunuz.

Sonbaharı güzeldir,Kışı serttir Soğuğunu yemeden anlamazsınız.

Birde bizden iyisiniz biz arnavut kaldırımda yürüdük şimdi kaldırımlar değiştirildi.

Yeni tanıştığınız insanlara ankarayı sevmiyorum muhabbeti yapmayın sizden sonra gelenlere ankarayı bilirim demeyin 15 yıldır kesintisiz ankaradayın ben bilmiyorum be

Edit:Harf unutması (Bkz: Matrak yazıp sona s ekleyeme üşenip X yazmak. Doğrusuda Matrax tır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucav -- 11 Eylül 2009; 9:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ucav

ah ankara ah. Bir kaç madde de benden

Başka bir şehiri övecekseniz övmeyin kendinize saklayın,Nedeni şudur İki nokta üst üste (:) Biz ankaralılar olarak Sıkıldık.Yok deniz Yok dolmuş Yok gece hayatı Yok hesap kol gibi Yok kalitesiz hizmet Yok Karı Yok kız bıktık arkadaşlar boşuna zaman harcamayın.Yanlız kalırsınız Kimse arasına almaz böyle tipler sevilmez.

Bakanlıklar dediğimiz bir yer vardır Mesai çıkışında orada dolaşmamaya dikkat edin Zira fazla kalabalık olur. Genel Kurmay başkanlığından gecerken 7/24 risktesiniz demektir .

Kumrular sokakta yürüyen insanlar kaplumbağa edasıyla yürürler Çapraz geçişleri Öğrenin.(BKZ: Makas)
    Sadece kumrular değil kızılayın her yerinde.

Ankarada pek sosyal aktivite yok diyorsanız Çıkın bakın derim en azından sakarya çcaddesine çıkın biraaneleri gezin

Sakarya caddesi balıkçıları ve ssk işhanının yanındaki Çöp kamyonu bir klasiktir Kendimi bildim bileli Orası hiç boş kalmadı(kütahya porselenin yanı)

Ankarada outlet modası başladı her yer alışveriş merkezi gezebilirsiniz.
    Gezecekseniz Wi-Fi bağlantılı cihazlar işinize yarar Zİra burger king de hamburgerinizi yerken sörf yapabilirsiniz.

Ankarada Alem FM dinlenir. Geceleri Matrax(Zeki Kayhan Coşkun), sabahları ve akşam üzeri Nihat Sırdar dinlenir. 105,30 frekansıdır. Ardından MYDONOSE gelir 106,00 da frekansıdır.
    Sosyetik hayat Tunalı,Arjantin ve Bahçeli 7. cadde olarak geçer Bilinmeyen yerlerde vardır. Kızılay eskiden efsaneydi Artık amele mekanı oldu.

Ankaralıysanız IPHONE unuz elbet olur.Kızılayda herkes elinde Iphone ile gezer Iphone dan soğursunuz.
    Balıkçıoğlu işhanından her türlü telefon alabilir yaptırabilirsiniz.
    Ulus sakat bir yerdir. Çinçin mahallesini aratmaz gitmeyin Hıyar gözüyle bakarlar Çakıyla soyar tuzlar yerler adamı.(Ben 190 a 82 kiloyum fakat benimde işim olmadıkça girmem)
    Metro kullanmayın.Halihazırda devam eden çalışmalarla sincan etimesgut(adını hala anlayamadım) vs den kro gençlik biner. Grip salgını metroda yayılır vagonda 1 kişi hastaysa komple hasta olursunuz.

Sonbaharı güzeldir,Kışı serttir Soğuğunu yemeden anlamazsınız.

Birde bizden iyisiniz biz arnavut kaldırımda yürüdük şimdi kaldırımlar değiştirildi.

Yeni tanıştığınız insanlara ankarayı sevmiyorum muhabbeti yapmayın sizden sonra gelenlere ankarayı bilirim demeyin 15 yıldır kesintisiz ankaradayın ben bilmiyorum be

Edit:Harf unutması (Bkz: Matrak yazıp sona s ekleyeme üşenip X yazmak. Doğrusuda Matrax tır zaten

Alıntıları Göster
    Ben de Ankara'lıyım. Çok güzel anlatmışsın valla hepsi doğru. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Jay.

Ben de Ankara'lıyım. Çok güzel anlatmışsın valla hepsi doğru. :D

Alıntıları Göster
    süpervesüper

• quote:

Orijinalden alıntı: 58death58

süpervesüper

Alıntıları Göster
    NEREDEYSE YÜZDE 90'I YANLIŞ... HELAL OLSUN UĞRAŞMIŞLAR AMA KOMİK YAPALIM DERKEN BİRAZ ABARTILMIŞ.

ANKARAYI SADECE KIZILAY ULUS OLARAK BİLEN ASOSYOL İNSANLARIN SAYISI MALESEF ÇOK FAZLA...

ŞUNU DÜŞÜNÜN.. YARI İSTANBUL TADINDA BÜYÜK BİR ŞEHİR (TAMAM O KADAR BÜYÜK DEĞİL AMA KÜÇÜK DE DEĞİL)... BİLMEM KAÇ MİLYON İNSAN YAŞIYOR. E HOCAM BUNLARIN ÇOCUKLARI NERDE EĞLENİYOR. OT GİBİ YAŞAYIP GİDİYORLAR MI?

DENİZ OLMAYINCA EĞLENCEDE Mİ OLMUYOR?
    DENİZ YOKSA AŞK OLMUYOR MU?

ÇİNÇİN MAHALLESİNDEKİ DOSTLUKLARI ARKADAŞLIKLARI BİLEN VARMI? ORADAKİLER SİZİN KARDEŞLERİNİZDEN DAHA SAYGILI OLURLAR. EĞER ADAM GİBİ DAVRANIRSANIZ...
    ODTÜ, ODTÜ, ODTÜ,,,, ŞİMDİ BİRŞEY DERDİM DE NEYSE... ÇOK BÜYÜTMESİNLER LÜTFEN BU ODTÜYÜ YA. ODTÜ BİTELİ YILLAR OLDU HALA AYNI MUHABBETLER...

PARK CADDESİ?
    GOP?
    TUNALI?
    7. CADDE?
    SİTELER YOLLARI?
    OSTİM ARKASI?

BUNLARI BİLEN YOK... BİR GİDİN BAKALIM İSTANBULDA OLMAYAN ŞEYLER NELERMİŞ ÖĞRENİN...

YANLIŞ ANLAŞILMASIN HEP İSTANBULU ÖRNEK VERDİM ÇÜNKÜ ANKARANIN İSTANBULLA KARŞILAŞTIRLMASINDAN VE ANKARA HAKKINDA HİÇ BİR FİİKRİ OLMAYAN İNSANLARIN İSTANBULU ANLATARAK SANKİ FATİH SULTAN MEHMETMİŞ GİBİ BÖBÜRLENMESİNDEN BIKTIM...

ASOSYAL ADAMA ŞİKAGO (BİLEREK BÖYLE YAZDIM) BİLE KÖY GİBİ GELİR...

• quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

NEREDEYSE YÜZDE 90'I YANLIŞ... HELAL OLSUN UĞRAŞMIŞLAR AMA KOMİK YAPALIM DERKEN BİRAZ ABARTILMIŞ.

ANKARAYI SADECE KIZILAY ULUS OLARAK BİLEN ASOSYOL İNSANLARIN SAYISI MALESEF ÇOK FAZLA...

ŞUNU DÜŞÜNÜN.. YARI İSTANBUL TADINDA BÜYÜK BİR ŞEHİR (TAMAM O KADAR BÜYÜK DEĞİL AMA KÜÇÜK DE DEĞİL)... BİLMEM KAÇ MİLYON İNSAN YAŞIYOR. E HOCAM BUNLARIN ÇOCUKLARI NERDE EĞLENİYOR. OT GİBİ YAŞAYIP GİDİYORLAR MI?

ÇİNÇİN MAHALLESİNDEKİ DOSTLUKLARI ARKADAŞLIKLARI BİLEN VARMI? ORADAKİLER SİZİN KARDEŞLERİNİZDEN DAHA SAYGILI OLURLAR. EĞER ADAM GİBİ DAVRANIRSANIZ...
    ODTÜ, ODTÜ, ODTÜ,,,, ŞİMDİ BİRŞEY DERDİM DE NEYSE... ÇOK BÜYÜTMESİNLER LÜTFEN BU ODTÜYÜ YA. ODTÜ BİTELİ YILLAR OLDU HALA AYNI MUHABBETLER...

PARK CADDESİ?
    GOP?
    TUNALI?
    7. CADDE?
    SİTELER YOLLARI?
    OSTİM ARKASI?

BUNLARI BİLEN YOK... BİR GİDİN BAKALIM İSTANBULDA OLMAYAN ŞEYLER NELERMİŞ ÖĞRENİN...

YANLIŞ ANLAŞILMASIN HEP İSTANBULU ÖRNEK VERDİM ÇÜNKÜ ANKARANIN İSTANBULLA KARŞILAŞTIRLMASINDAN VE ANKARA HAKKINDA HİÇ BİR FİİKRİ OLMAYAN İNSANLARIN İSTANBULU ANLATARAK SANKİ FATİH SULTAN MEHMETMİŞ GİBİ BÖBÜRLENMESİNDEN BIKTIM...

Alıntıları Göster
    MADDE 26: İŞİN YOKSA YENIDOGAN CİNCİN HIDIRLIKTAN GEÇMEYİN YADA GİRMEYİN GECERSENIZ YADA GİRERSENİZ CIKAMAZSINIZ CIKARSANIZDA DON GOMLEK CIKTIGINZA DUA EDİN !

• quote:

Orijinalden alıntı: bendeniz

madde 12: banliyo trenleri güvenlidir, çekinmeyin kullanın. sincanlı ezik
    büzük gençlerle muhatap olmayın.

madde 19: ankaragücü taraftarı çirkef ve kalabalık, gençlerbirliği
    taraftarı az sayıda ve enteldir.

kalabalık bir ankaragücü taraftar grubu görürseniz sakının. laf atarlarsa
    karşılık vermeyin.
    tek kişi bile olsa, iki dakika içersinde sürüyle adam toplayıp peşinizden
    koşturabilir. büyükşehir belediyespor un taraftarı yoktur, olduğunu iddia
    eden olursa gülün geçin. nanik yapın.

madde 23: gazi üniversitesi nin iibf dışındaki bir fakültesine
    gidecekseniz temkinli olun,eli tespihli takım elbiseli tiplerle saçınız, sakalınız, küpeniz üzerine bir konuşma yapmaya hazır olun. adamlarla papaz olmayın.

madde 12:abi ben her gün okula bunla gidiyom bir gün ankara istasyonundayım geldi tren bindik ama gitmiyor 5 dk oldu hareket yok beyse indik bakınıyoruz falan görevlinin biri çıktı"beyler bir el atsanız da hareket ettirsek"demez mi.7 den 70'e herkes araba iter gibi treni iterek çalıştırır ve daha sonra bir kısmı trene binebilirken canla başla çalışan bir kısım trene binemez ve arkadan sövmeler başlar trenin hafif kornası ile bir anda birşeylere çakılmaya başlanır.

madde 19:Beşiktaş forması ile bizim gibi dolaşırsanız polarının arkasında "kentsel dönüşüme inat ölümüne gecekondu" yazan ve sizi yemek olarak yiyebilecek kapasiteye sahip taraftar grubu tarafından kovalanırsınız.

madde 23:bu üniversiteyi gidip görmeden fikir edinmeyin.mmfsi de güzeldir
    bunlarda benim başımdan geçen olaylar ve fikirlerim.yazıyı yazan arkadaş güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ledriw_

PARK CADDESİ?
    GOP?
    TUNALI?
    7. CADDE?
    SİTELER YOLLARI?
    OSTİM ARKASI?

UNUTTUGUN 1 NOKTA ARJANTİN FİLİSTİN BESTEKAR DAHA SAYIYIMMI :)

TUNALI ÖLDÜ ....
    HERKES PARK CADDESİNDE

CİNCİN DEDIGIN YERIN ESKİ TADI KALMADI SADECE KANAL OLARAK KULLANILIYOR TOKİ BİNALARI DİKTİ İNSANLAR EZİYET ICINDE UYUSTURUCU AKISI SAGLANIYOR OKADAR HERYERDEN ADAM CIKAR AMA BİRİ GELİP ABİ TELEFONUNA BAKIYIM DERSE KARDEŞLİGİ GORURSUN OZAMAN BACAGIN KADAR COCUK SANA HAYIRDIR LA DEDIGINDE Bİ KUFUR ETTE GOR KARDEŞLİGİ AYRICI KİMSENIN KARDESININI YARGILAMAK SANA DÜŞMEZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j4kkas -- 13 Eylül 2009; 2:51:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

quote:

PARK CADDESİ?
    GOP?
    TUNALI?
    7. CADDE?
    SİTELER YOLLARI?
    OSTİM ARKASI?

UNUTTUGUN 1 NOKTA ARJANTİN FİLİSTİN BESTEKAR DAHA SAYIYIMMI :) GİDİLİCEK BİYER ARIYORSANDA PANORA COK GÜZEL OLDU ...

TUNALI ÖLDÜ ....
    HERKES PARK CADDESİNDE

CİNCİN DEDIGIN YERIN ESKİ TADI KALMADI SADECE KANAL OLARAK KULLANILIYOR TOKİ BİNALARI DİKTİ İNSANLAR EZİYET ICINDE UYUSTURUCU AKISI SAGLANIYOR OKADAR HERYERDEN ADAM CIKAR AMA BİRİ GELİP ABİ TELEFONUNA BAKIYIM DERSE KARDEŞLİGİ GORURSUN OZAMAN BACAGIN KADAR COCUK SANA HAYIRDIR LA DEDIGINDE Bİ KUFUR ETTE GOR KARDEŞLİGİ AYRICI KİMSENIN KARDESININI YARGILAMAK SANA DÜŞMEZ.

• quote:

quote:

quote:

PARK CADDESİ?
    GOP?
    TUNALI?
    7. CADDE?
    SİTELER YOLLARI?
    OSTİM ARKASI?

UNUTTUGUN 1 NOKTA ARJANTİN FİLİSTİN BESTEKAR DAHA SAYIYIMMI :) GİDİLİCEK BİYER ARIYORSANDA PANORA COK GÜZEL OLDU ...

TUNALI ÖLDÜ ....
    HERKES PARK CADDESİNDE

Alıntıları Göster
    Madde 27
    Yağmur yağarsa üst komşunuzda konaklayın

• quote:

Orijinalden alıntı: esenler otogarı alt katı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    madde XX: Ankaranın suyu yoktur.Kızılırmaktan gelir.Kovada bekletirseniz kızılırmağa neden kızıl dendiğini anlarsınız.

çankayanın suyu bir nebze daha iyidir.

Aile yada arkadaşlarla ev tutulacaksa Fahiş fiyatlara doğalgaz sayacı alınır,Giriş ve çıkışlarınız apartmanın ajanı olan teyzelerce kayıt altına alınır.(geçen sitemizin tonton ninesi 86 yaşındaki hayriye nine:" dün eve geç geldin geçen günki kızlamı buluştun" diyince burada bile öyle nineler olduğunu gördüm.

Core_eye şu büyükerşeni bi iki dönemliğine bize verseniz bizede plaj mlaj yapsa

Bu arada ostimin arka yolları diyince aklıma geldi;Ankarada cadde yarışları yapılır ve olmazsa olmaz beyaz şahinler vardır. Yeri gelir 50 tane şahin yanyana parkeder(abartısızdır)

Ankarada denizfeneride vardır.Kırmızı ışıkta kumanya dağıtır.

edit: Son madde eklentisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucav -- 14 Eylül 2009; 20:50:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ucav

madde XX: Ankaranın suyu yoktur.Kızılırmaktan gelir.Kovada bekletirseniz kızılırmağa neden kızıl dendiğini anlarsınız.

çankayanın suyu bir nebze daha iyidir.

Aile yada arkadaşlarla ev tutulacaksa Fahiş fiyatlara doğalgaz sayacı alınır,Giriş ve çıkışlarınız apartmanın ajanı olan teyzelerce kayıt altına alınır.(geçen sitemizin tonton ninesi 86 yaşındaki hayriye nine:" dün eve geç geldin geçen günki kızlamı buluştun" diyince burada bile öyle nineler olduğunu gördüm.

Core_eye şu büyükerşeni bi iki dönemliğine bize verseniz bizede plaj mlaj yapsa

Bu arada ostimin arka yolları diyince aklıma geldi;Ankarada cadde yarışları yapılır ve olmazsa olmaz beyaz şahinler vardır. Yeri gelir 50 tane şahin yanyana parkeder(abartısızdır)

Ankarada denizfeneride vardır.Kırmızı ışıkta kumanya dağıtır.

edit: Son madde eklentisi

Alıntıları Göster
    Herkesin inadına Tunalı Hilmi diyeceğim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.