Şimdi Ara

Komedi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 dakikalık, güzel vakit öldürten, kendini içine çeken, karakterlerle bağ kurmanızı sağlayan, art arda 9-10 bölüm izleseniz bile sıkmayacak genel olarak komedi dizisi arıyorum. En son The Office izledim. Ofis tarzı dizi istemiyorum. Friends, HIMYM, Rick&Morty vs izledim. Aklımda Brooklyn 99 ve BoJack Horseman var şimdilik. İzlemiş olanların değerlendirmeleri de çok makbule geçer.

    Edit: Başka bir dizinin çakması olan dizileri önermeyin lütfen. (Parks and reacreation ya da friends çakması diziler gibi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 13 Kasım 2019; 22:11:33 >



  • Brooklyn 99'da karakterlere ısınınca yağ gibi akıyor. BoJack ise komediden ziyade tam bir dramaya dönüşüyor sezonlar içinde.

    Parks and Recreation hakkında da çakma muamelesi yapma derim. Office ile benzer yanı mockumentary olması. Karakterleri en az Office kadar efsanedir.

    Flight of the Conchords
    Community
    Silicon Valley
    Man Seeking Woman
    Arrested Development
    Blue Mountain State
    What We Do in the Shadows
    Fleabag
    Archer
    The Good Place
    Master of None
    Atlanta
    Barry
    Louie
    American Vandal
    Black Books
    Spaced
    Coupling
    The IT Crowd
    Atypical

    Süre olarak max 30 dk hepsi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Belki de haklısın parks and rec. konusunda. Ama bir dizinin tutulduktan sonra ona benzeyenlerin yapılması can sıkıcı. O nedenle orijinal diziler izlemek istiyorum. Evet office dizisi UK'dan alınma. Ama o aynı dizinin Amerika versiyonu yani bir nevi format satın alma gibi. Aslında diziden beklentim şu. Sezonlar sonra final bölümünü izlediğimde vay bee ne diziydi diyip duygulanayım. Sanki dizideki karakterler elimde büyümüş gibi hissedeyim Friends'in finalinde ya da The Office'in finalinde tam olarak bu duyguları yaşadım. HIMYM'da sadece Barney için yaşamıştım. Art arda 10 bölüm friends izlediğim geceler oldu. Aynısı The Office için de geçerli (ilk 10 bölüm hariç). Hani inception'da derin uyku için ilaç almaya gidiyorlardı. Alt katta bir sürü insan vardı rüya görmek için ilacı içip uyuyan. Adama soruyorlardı: "Her gün uyumak için buraya mı geliyorlar?" Adam da " Hayır, uyanmak için geliyorlar." diyordu ya. Hah işte benim de izlemek için uyanmak isteyeceğim bir dizi lazım.




  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Final konusunda aradığını Fleabag, Parks and Rec, The IT Crowd, Spaced, Community ve Blue Mountain State'te bulursun gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Cevapların için teşekkürler
  • How I Met Your Mother
  • reLo R kullanıcısına yanıt
    Friends, HIMYM ve Office US izledim teşekkürler. Yukardaki arkadaşın tavsiye ettiği Fleabag de mükemmeldi. Blue mountain state ve B99 sarmadı. Aslında B99 bayağı iyi gibi dizi ama ana karaktere alışamadım, tahammül edemiyorum ona. Ayrıca Good Omens'i izledim. Film tadında, 6 bölümlük güzel dizi. Yeni dizi arayışındayım yine
  • That's 70's show var. Eskidir , kafa dağıtır.
  • reLo R kullanıcısına yanıt
    kesinlikle acayip sarmıştı valla hala ara ara açar izlerim
  • https://www.imdb.com/title/tt0237123/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.