Şimdi Ara

Komedi filmi önerirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertgold11

quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

quote:

Kesinlikle öneririm.

bunu ben izleyecektim ama ismi liseli polisler olunca çocuk filmi falan sanmıştım öyle değil mi

Kesinlikle değil, pişman olmazsın.

Bu arada The Big Lebowski'yi de izleyebilirsin, bu film de acayip komik.

tamam şimdi warrior'u indirmiştim onu izleyecem. sonrada bunu izlerim sağolasın

Önemli değil, iyi seyirler.

• Kırıp geçirir

• Saçmalıklarla dolu bir komedi filmi. Adam Sandler için izlemiştim ama o kadar aptalca espriler var ki bazı yerlerde gülmekten yarıldım. İzlerken bu ne lan diyebilirsin ama böyle saçma sapan espriler hoşuna giderse izlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

Saçmalıklarla dolu bir komedi filmi. Adam Sandler için izlemiştim ama o kadar aptalca espriler var ki bazı yerlerde gülmekten yarıldım. İzlerken bu ne lan diyebilirsin ama böyle saçma sapan espriler hoşuna giderse izlemenizi tavsiye ederim.

Saçma sapan espriler hoşunuza gidiyorsa, bu filmin çok çok üst versiyonu olan aşağıdaki filmi izleyin.

• quote:

quote:

Saçmalıklarla dolu bir komedi filmi. Adam Sandler için izlemiştim ama o kadar aptalca espriler var ki bazı yerlerde gülmekten yarıldım. İzlerken bu ne lan diyebilirsin ama böyle saçma sapan espriler hoşuna giderse izlemenizi tavsiye ederim.

Saçma sapan espriler hoşunuza gidiyorsa, bu filmin çok çok üst versiyonu olan aşağıdaki filmi izleyin.

Yıllar önce ismini duydum fakat izlemedim. Listeme aldım

• quote:

quote:

quote:

Yıllar önce ismini duydum fakat izlemedim. Listeme aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

çalgı çengi

Hiç güldürmemişti benide

• hala aklıma geldikçe gülüyorum
  • Az önce 21 Jump Street'i izledim hayatımda ilk defa bir filme güldüm Çok güzel film hakikaten.
  • dumb & dumber, ace ventura ve cable guy gibi diğer jim carrey'nin oynadığı filmlere bakabilirsin.

• Puanları düşük ama izleyince seveceksiniz. Gerçi televizyonda çokça yayınlandı bunlar.
  • hapishane muhabbeti
    kung fu sokağı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.