bunu ben izleyecektim ama ismi liseli polisler olunca çocuk filmi falan sanmıştım öyle değil mi
Kesinlikle değil, pişman olmazsın.
Bu arada The Big Lebowski'yi de izleyebilirsin, bu film de acayip komik.
tamam şimdi warrior'u indirmiştim onu izleyecem. sonrada bunu izlerim sağolasın
Önemli değil, iyi seyirler.
Kırıp geçirir
Saçmalıklarla dolu bir komedi filmi. Adam Sandler için izlemiştim ama o kadar aptalca espriler var ki bazı yerlerde gülmekten yarıldım. İzlerken bu ne lan diyebilirsin ama böyle saçma sapan espriler hoşuna giderse izlemenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
Saçmalıklarla dolu bir komedi filmi. Adam Sandler için izlemiştim ama o kadar aptalca espriler var ki bazı yerlerde gülmekten yarıldım. İzlerken bu ne lan diyebilirsin ama böyle saçma sapan espriler hoşuna giderse izlemenizi tavsiye ederim.
Saçma sapan espriler hoşunuza gidiyorsa, bu filmin çok çok üst versiyonu olan aşağıdaki filmi izleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Cineman
quote:
Saçma sapan espriler hoşunuza gidiyorsa, bu filmin çok çok üst versiyonu olan aşağıdaki filmi izleyin.
Yıllar önce ismini duydum fakat izlemedim. Listeme aldım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cineman
quote:
Yıllar önce ismini duydum fakat izlemedim. Listeme aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone
çalgı çengi
Hiç güldürmemişti benide
hala aklıma geldikçe gülüyorum
Az önce 21 Jump Street'i izledim hayatımda ilk defa bir filme güldüm Çok güzel film hakikaten.
dumb & dumber, ace ventura ve cable guy gibi diğer jim carrey'nin oynadığı filmlere bakabilirsin.
Puanları düşük ama izleyince seveceksiniz. Gerçi televizyonda çokça yayınlandı bunlar.
hapishane muhabbeti kung fu sokağı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme