Şimdi Ara

Komedi film önerileri (sadece komik filmler lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben komedi filmlerini burada toplamak istiyorum.En azından komedi seven arkadaşların ilerde bu forumdan yararlanması gerektiğini düşündüm.İlk olarak benim aklımda olan komik filmleri buraya yazıyorum.Ve siz de komik film önerilerinizi paylaşırsınız diye düşündüm.....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

İzlediğim komedi filmler arasında benim hoşuma giden filmler....En azından beni en çok güldüren filmlerden bazıları...

*Dost Musun Düşman Mı? - Tais-Toi!
    *3 Aptal - 3 Idiots
    *Felekten Bir Gece - The Hangover | Felekten Bir Gece 2 - The Hangover 2
    *Mutlu Gilmore - Happy Gilmore
    *Billy Madison
    *En Uzun Mesafe
    *Yalancı Yalancı - Liar Liar
    *Big Stan - Uslu Dur
    *Terminal
    *Şimdi ya da Asla
    *Müzede Bir Gece
    *Maske
    *Can Dostum
    *Çılgın İkili 2
    *Dikkat Yumruk Geliyor – Here Comes the Boom 2012
    *İyi Olan Kazansın – This Means War 2012, arada sırada da olsa çok güleceksiniz....
    *Teklif – The Proposal 2009, izlediğinize pişman olmassınız gibime geliyo...
    *Kapak Güzeli – Miss March 2009,,,,, arabada giderken arkada 2 kız ve aracı süren 2-3 kez direğe vs çarpmaları ve oyuncunun hal ve hareketleri acaip komikti bu filmi kesinlikle izleyin ama erotik bilginiz olsun bazı sahnelerde karnınıza kramp felan girebilir...

VSSSS....

quote:

Evet arkadaşlar aşağıdaki önerilere kendi adıma yorumlama yaptım...Ve öneri geldikçe inşallah buraya en komiklerini yazacağım ama bakın sedece benim fikrim kimse alınmasın...

superbad, izlemiştim pek sevmedim...

Ayi Teddy, genelde küfüre dayalı ama izlenebilir...

Rat Race (2001) saçma sapanda gelse güldürdüğü kesin izlemeyen varmı acaba....

You Don't Mess with the Zohan, bence komikti..

That's My Boy, güldürecek bir film....(sarhoş olupta restaurantın duvarına işemeleri ve havaya silahla ataş eden o adam çok güldürmüştü beni....)

Mousehunt (1997), izlemeyen varsa hiç düşünmeden hemen izlesin ama pek sanmıyorum izlemeyenin çıkacağını....

Pardon (2005), şişme bebek olayı manyaktı gardiyan kalite kontrol yapıyor...

30 Minutes or Less, pek komiklik yoktu ....

Sag Salim (2012), gerçekten komik film ama şu din işlerini karıştırmamış olsalar çok daha iyi olacakmış...

50 First Dates (2004), direk izleyin...

Wanderlust, çıplak insanlar saçma bir film

Baby's Day Out (Bebek Firarda), çok verdi tvde artık sarmıyor...izlemeyeni bulursanız ödül vermek gerek...

Diktatör (2012) mükemmel değil ama izleyen pişman olmaz gibi adam sandler oyuncu olarak komik zaten...

Get Smart, komikti salak ama aynı zamanda akıllı bir ajan...

Horrible Bosses (2011), kesinlikle bazı sahneleri komik bir film....izleyin...

Yes Man, jim carrey gözüne sinek konuyor ya o sahne neydi yaaaaa....

Due Date, komik bir film, bir araçta geçen yolculuk ve enteresan işelere yol açıyor..Robert downey var diye izlemiştim....

Grown Ups, evet bu film komikti izlemeye değer, teknolojinin bizi nasıl bağladığınada vurgu yapıyor...eskiden nasılmış şimdi nasıl tarzında...

Salaklar Sofrası (Dinner For Schmucks), bir saf adamın, sıradan bir adamın işlerine karışarak hayatınanda etki etmesi...

Kötü Ögretmen-İzlenilebilir... DaeWa arkadaşıma katılıyorum....

Aman Tanrım- Jim Carrey filmi mutlaka izle DaeWa arkadaşıma katılıyorum....

BU YAZDIKLARIM SADECE BENİM FİKRİM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemieux -- 10 Nisan 2013; 11:41:21 >
  • Get Smart bence izlemeye değer bir aksiyon-komedi filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 3 Nisan 2013; 9:32:17 >
  • Horrible Bosses (2011)
  • Yes Man
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemieux

Merhaba arkadaşlar ben komedi filmlerini burada toplamak istiyorum.En azından komedi seven arkadaşların ilerde bu forumdan yararlanması gerektiğini düşündüm.İlk olarak benim aklımda olan komik filmleri buraya yazıyorum.Ve siz de komik film önerilerinizi paylaşırsınız diye düşündüm.....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

İzlediğim komedi filmler arasında benim hoşuma giden filmler....En azından beni en çok güldüren filmlerden bazıları...

*3 Aptal - 3 Idiots
    *Billy Madison
    *En Uzun Mesafe
    *Big Stan - Uslu Dur

VSSSS....

"Due Date" herkes için öyle olmayabilir ama en sevdiğim komedi filmlerinden biri.
  • Grown Ups
  • arkadaşlar bu kadar mı yahu herkesin aklında kalan komik filmlerden 2 tane 3 tane .... bekliyorum önerilerinizi....
    ben bir kaç tane daha yazam ...

Terminal
    Şimdi ya da Asla
    Müzede Bir Gece
    Maske
    Can Dostum
    Çılgın İkili 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diktatör (2012)
  • I Now Pronounce You Chuck and Larry
    Just Go With It
  • me myself & irene
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

Diktatör (2012)

Aladin

Arkadasa katılıyorum ve biran önce izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum
  • Baby's Day Out (Bebek Firarda)
    Underdog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Nisan 2013; 13:23:59 >
  • Müzede Bir Gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Müzede Bir Gece

Arkadaş zaten bu filmi izlediğini yazmış ikidebir aynı filmlerin yazılmasına gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemieux

Merhaba arkadaşlar ben komedi filmlerini burada toplamak istiyorum.En azından komedi seven arkadaşların ilerde bu forumdan yararlanması gerektiğini düşündüm.İlk olarak benim aklımda olan komik filmleri buraya yazıyorum.Ve siz de komik film önerilerinizi paylaşırsınız diye düşündüm.....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

*3 Aptal - 3 Idiots
    *Billy Madison
    *En Uzun Mesafe
    *Big Stan - Uslu Dur

VSSSS....

DEMET AKBAĞ - HÜKÜMET KADIN

• superbad türkçe altyazı izle

beğenmessen zevkime sövebilirsin:)
  • superbad, izlemiştim pek sevmedim...

Ayi Teddy, genelde küfüre dayalı ama izlenebilir...

Rat Race (2001) saçma sapanda gelse güldürdüğü kesin izlemeyen varmı acaba....

You Don't Mess with the Zohan, bence komikti..

That's My Boy, güldürecek bir film....(sarhoş olupta restaurantın duvarına işemeleri ve havaya silahla ataş eden o adam çok güldürmüştü beni....)

Mousehunt (1997), izlemeyen varsa hiç düşünmeden hemen izlesin ama pek sanmıyorum izlemeyenin çıkacağını....

Pardon (2005), şişme bebek olayı manyaktı gardiyan kalite kontrol yapıyor...

30 Minutes or Less, pek komiklik yoktu ....

Sag Salim (2012), gerçekten komik film ama şu din işlerini karıştırmamış olsalar çok daha iyi olacakmış...

50 First Dates (2004), direk izleyin...

Wanderlust, çıplak insanlar saçma bir film

Baby's Day Out (Bebek Firarda), çok verdi tvde artık sarmıyor...izlemeyeni bulursanız ödül vermek gerek...

Diktatör (2012) mükemmel değil ama izleyen pişman olmaz gibi adam sandler oyuncu olarak komik zaten...

BU YAZDIKLARIM SADECE BENİM FİKRİM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemieux -- 10 Nisan 2013; 2:04:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.