Şimdi Ara

Komedi Dükkanı -Tolga Çevik- (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.348
Cevap
2
Favori
54.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • tahmin ettiğim gibi maç için 2. bölümü haftaya aldılar. sanki çok önemli bir maç sonucu belli nasılsa

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • Maç yüzünden 1 bölüm gösterdiler bu hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

tahmin ettiğim gibi maç için 2. bölümü haftaya aldılar. sanki çok önemli bir maç sonucu belli nasılsa

Bursa'nın suçu ne ?

Psn: Galifianakiss
  • her sahnesi ayrı bir olay yaaa
  • TRT 1'de eski bölümlerinden biri var.

"Esk-ü Dük"
  • Ben dalıp çıkarayım yüzü dedi Tolga sonra yönetmen kızla vs. konuştu sonra anladık Tolga dalmış gitmiş. Orası güzeldi herkes geç farketti (bende yönetmen konuşuyor diye susuyor sanmıştım)

E-beni arıyorum espirisine yönetmen o çok ince girme dedi ama anladı herkes, (doğum bölümü sanırım en çok güldüren yer oldu) diğer güzel yerleride yakalayıp yazmış diğer arkadaşlar zaten.

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Ben dalıp çıkarayım yüzü dedi Tolga sonra yönetmen kızla vs. konuştu sonra anladık Tolga dalmış gitmiş. Orası güzeldi herkes geç farketti (bende yönetmen konuşuyor diye susuyor sanmıştım)

E-beni arıyorum espirisine yönetmen o çok ince girme dedi ama anladı herkes, (doğum bölümü sanırım en çok güldüren yer oldu) diğer güzel yerleride yakalayıp yazmış diğer arkadaşlar zaten.

aynen güzel özetlemişsin. en çok güldüklerim de bunlardı benim. çocuğu çıkarttıktan sonra çok bastırdım ayakları içine kaçmış falan dedi ben orda patlayan dalağımı topluyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Ben dalıp çıkarayım yüzü dedi Tolga sonra yönetmen kızla vs. konuştu sonra anladık Tolga dalmış gitmiş. Orası güzeldi herkes geç farketti (bende yönetmen konuşuyor diye susuyor sanmıştım)

burası güzeldi...

H y o r i n m a r u !
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

-kiminle görüşüyorum
    *ben senin ebenim
    -arkadaşlar seninle ilgili çok ilginç şeyler söylüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

- Sen doğarken saçından tutup çektim.
    - İyi ki ora denk gelmiş.

Bu da iyiydi

Orijinalden alıntı: Noix~

- Fahretttinn

- vik vikkk

Fahrettin

viki viki viiiikk

viik vik

• şapkayı güzel topukladı

Psn: Galifianakiss
  • Çatladım gülmekten ya. 2. bölüm de olsaydı sanırım nefes darlığından giderdim.

Özellikle o dalma ve e-ben olayı süperdi cidden.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Trt1'de yine bir eski bölüm gösterimi vardır ama ancak bugün ki televizyon trafiği biraz sıkışık olduğundan bakmaya zaman bulamadım.

Orijinalden alıntı: Noix~

Trt1'de yine bir eski bölüm gösterimi vardır ama ancak bugün ki televizyon trafiği biraz sıkışık olduğundan bakmaya zaman bulamadım.

Bakkal bölümü vardı, daha önce izlemiştim ama yine de izledim baştan sona.
  • Yarın 13.45'de tekrarı varmış arkadaşlar haberiniz olsun.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.