Şimdi Ara

kombo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
15.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar benim ellimde çok güzel fotoraflar var (kendim çektim) ama burda yayınlıyomıyom her nedense de bilgisayarımda paint yok :((
  • quote:

Orijinalinden alıntı: HyDraLiskTr

simdi ßu kombo mudur ?

hayır bu normal atac tır r le yapılan
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ali_emre

lan ne kadar eziqsiniz bak bakam using crashin üstünde ne yazıyo.Being attack on small bulcan diyo mal.Bana mı öğretecen komboyu.Bi daha düzgün bak günahımızı alma yalancı diye

arkadaş kullandığın cümlelere biraz dikkat et.Adam sana bişey dememiş sen kalkmış hakaret ediyorsun.Bu tarz cümleler bu foruma yakışmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ram -- 28 Ağustos 2005, 22:49:47 >
  • ya aga tüm gün böle adamlarla uğraşıyom napıyım.Herif dikkatli okumuyo bizi burada yalancı durumuna düşürüp o bizi aşalıyo.Sence haksızmıyım?
  • yukarıdaki arkadaş sana yalancı dememiş.Bence bu combo değil demiş.Zaten biz de burda combo nedir ne değildir diye tartışıyoruz.Ben de bi resim koydum foruma bakarsam ve millete yorumunu sordum.
  • eee madem ßu r vurusu kombo Tam olarak nasıl olacak ki ben adamı r ile seçtikten sonra skill bastım mesela
    r
    thurst
    r
    cut
    r
    skill
    Vs..
    ßöle ßisiy mi ????
  • valla ben de öyle bşeyler deniyom."z" ile seçiyosun "r" ye basıyosun adama vururken skill kullanıyon sonra galiba "r" ye 2 kere basıyon.Çünkü ilk basışta saldırıyı durduruyo ikinci basışta tekrar başlatıyo.Ne biliyim ya off yapamıyom zaten.
  • bak şöle yapacan r+skill+r+r+skill+r+r+skill gibi
  • bunları ne kadar sürede yapmak gerekir.tak tak 1 saniyede mi yapmak lazım yoksa hareketleri az da olsa izlemek mi gerekir.Çünkü hareketleri izleyerek yapıldığında en az 3-4 saniye sürer
  • ya 1saniyede yapmak imkansız zaten.Sen en kısa zamanda en çok demageyi vurmaya çalış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

al artık bunada değil de.yapılan en basit combo

Ya bu combo falan deil.kendin sölemişin zaten combo olmadığını.resime bak bi "r" vuruşu yapmışın bi "skill"
    yani bu normal bir saldırı.
  • ya abi şimdi ne oldu ya.Ben en basit comboyu gösterdim o 2demageyi 1saniyede vurdum.Nasıl insansınız siz ya.Alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

bak şöle yapacan r+skill+r+r+skill+r+r+skill gibi

ayrıca combo bu kadar tek düze ve kolay olsaydı herkes istediği kadar yapardı.arada başka şeylerde yapıyosun
  • abi bak sana şöle anlatıyımda anla.Geçmiş mesajlarda nasıl yaptıldığını defalarca anlattım.Şimdi ilk başta rye basarsın ondan hemen sonrada skille basarsın.Bu dur.En basit combo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 30 Ağustos 2005, 12:26:44 >
  • abi 2.sorunuda cevaplayım kafan içine alsın.İlk başta rye basarsıın being attack başlar.Ondan hemen sonra skille basarsın.Sonra bidaha rye basar being attağı durdurursun.Sonra yine rye basar ve being attağı başlatırsın.Sonra yine skille basarsın ..... devam eder.Daha farklısını biliyosan sen söle
  • ya bu en basit combo bile değil bak kendinde yazmışın resme bi "r" vuruşu yazmışın bide skill resme bak.bi r var bide skill.kombo için çok kısa sürede fazla skill vurman lzm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 29 Ağustos 2005, 19:55:58 >
  • ya doğrusunu biliyosan sen söle.Sanki street fighter oyuyoz.Dönen tekme falan atacaz.Adam sırf eleştiriyo ama bi b*ktan çaktığı yok.
  • saygı sınırlarını aşma ben sana hakaret etmiyorum.sadece onun combo olmadığını anlatmaya çalışıyorum ayrıca bundan sonra seninle tartışmayacağım.foruma yazık.
  • Beler başka biri çıkıp şunla konuşsun ben burda delirmek üzereyim.Mdem bu combo değil gerçeğini söle bari be kardeşim
  • yemin ederim adam sırf konuşak için gelmiş yaa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.