Şimdi Ara

kombo (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
15.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim kombom söle adam kacatken yaptıgım adamı seçip w ya basılı tutup r+skil
    ikinçisi w +r +skil sırayla teker teker basıyorm wr2wr3r4wr5wr6wr7wr8 gibi damegeler bende arkaarkaya yazmıyor ama kaarşı tarafta hepsini aynı anda vurmuşum gibi arka arkaya yazıyor

Orjinalden alıntı: nathrezim

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

ya beyler lvl 47 assasinim şöyle bişey yaptım bu bir combo mudur?

kombo

Bu bir combodur yoksa sen bi okçumusundur..Nerde skill..Combo çekerken öyle düz olarak çıkmaz sürekli.r skill yaptığın için beginner atack is.... abidik gubidik şeyle yazar.

kesinlikle haklı bu combo değil sen okçusun

• yokmu bu forumun bi penceresi atlicam aşşaa

dostum!

combo- kombinasyondur skilleri hangi sırayla kullanacaana we arada bi r ye basmaa bağlıdır

yap ise

1rw2rw3rw46rw

Benim combom bu

z + r + r + skill + r + s (basılı tutarak ) + skil (duranlar ve çok az hareket edenler yani olduğu yerde dönenler )

yürüyenler için adama iice yapışıp baskı altına alırım

w (basılı tutarak ) + z +r + r+skill + r + r + skil

belki saçma gibi salladı diyeceksiniz ama bunu yapabilirseniz ardı ardına lwl 61 im lwl 68 warıor devirdim

Orjinalden alıntı: Elementalistwoman

quote:

Orijinalinden alıntı: Shaban

warriorlar bile kombo yapıo heeeeeee yuh beeee.

comboları nası yapılıo (wokerda işe yaramaz ama neyse )

warriorların combo yapabilmesi için tek elli bir yada iki silah tutması gerekir. dururken de hedefi seçip sürekli r ye basıp mouse ile de skile basıosun oluo. yani ben öle yapıorum ^^

z+r+skil+w+r+skil+s+r+skil+w..... bu şekilde(warıor)

z+r+skil+s+r+skil+s+r+sikil+s..( ama bu durduğun yerde olan eğer olduğun yerde dönerek vurmak istiosan arada w yuya basman gerek.)
    bide asasda peşine takıldığın kişiye kombo yapmak istiosan w tuşuna basık tutup vuracaksın r+skil
    HUMAN ROGUE YİM LWL 58 XGENONDA NP KASCAK ARKADASLAR ARANIO BUFFER LAR ONCELİKLİ
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . .
    Necm.Erb.
  • bnde biliom ben de sölemem yoksa ben sana sölesem sen gidip ark.ına sölicen o ona o ona gidicek sonra cz de öldürcek adam kalmıcak
    Öyle bir hayat yaşıyorum ki, cenneti de gördüm cehennemi de öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime, sonra dedimki "söz ver kendine" denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin. Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman, hep acele etmem bundan, anladım...
    Friedrich Nietzsche
  • Sırasıyla skill+w+r ye düzgün,tek tek,seri bi şekilde basabilirseniz combo yapmış olursunuz =) 1wr2wr3wr4wr5wr6wr gibi ;)
    w yerine s de basabilirsiniz ama w benim daha kolayıma geliyor.
    Bu yazdığımı ben assassin imle yapıyorum warriorla hiç oynamadığım için bişey söleyemicem warrior kombosuyla ilgili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::C@n::: -- 17 Ağustos 2006; 20:29:45 >

Mutlu insan odur ki; yolunu kaybettiği zaman bile manzaranın tadını çıkarır...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.