Şimdi Ara

Kombineler Satışa Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    04.06.2007 11:02

2007-2008 sezonu Kombine Kart satışlarımız yarın (5 Haziran) başlayacaktır.

Kombine Kart satışlarımız 5 Haziran Salı Günü saat 10.00'dan itibaren BJK İnönü Stadı Kombine Kart Satış noktasından başlayacaktır.

Geçen sezondan kombinesi olan taraftarlarımız, eski yerlerini alabilmek için 18 Haziran günü saat 19.00'a kadar Kombine Kart Satış noktasına başvurabilirler.

19 Haziran günü sabah saat 10.00'dan itibaren tüm koltuklar genel satışa çıkartılacaktır, ön alım hakkı sona erecek ve kesinlikle uzatılmayacaktır.

Kombine Kart satışlarımız hafta içi hergün ve Cumartesi günleri 10.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Kombine Kart satışlarımız 21 Temmuz tarihinde sona erecektir.

VIP Alt B Tribünü'nden Kombine Kartları olan taraftarlarımız, bu kısımlar Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle ayrıldığı için farklı yerlere yönlendirilecektir.

Divan Kurulu Üyelerimiz'e yüzde 15 indirim uygulanacaktır.

Taraftarlarımız ödemelerini kredi kartı ile 1 peşin 4 taksit olarak yapabilecektir.

Kombineler, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center vewww.biletix.com.tr internet adresinden de satın alınabilecektir.

2007-2008 sezonu Kombine Kart fiyatlarımız şöyledir:

VIP ÜST D 6.000
    VIP ÜST B&E 4.000
    VIP ÜST A&F 2.000
    VIP ALT A&F 1.500
    VIP ALT B&E 2.500
    VIP ALT C&D 3.000
    NUMARLI ORTA 1.750
    NUMARALI KENAR 1.250
    KAPALI ÜST 900
    KAPALI ALT 700
    YENİ AÇIK 300
    ESKİ AÇIK 250

KAYNAK : RESMİ SİTE

Kapalı alt 500 olsaydı keşke, uçmuşlar.

• bence fiyatlar uygun
    çok pahalı olduğuna inanmıyorum.

Kuponlada verilcek değil ya
  • Çok pahalı değil ancak, geçen seneye oranla iyi zam yapmışlar.

Cl, Tr Kupası, Lig ve Derbyleri toplarsak iyi fiyat ne olursa olsun.
  • bnce pahalı...gecen sene yeni açığa 135 lira nakit vermistim..
  • Geçen sene açıktaydım fiyatlar uygundu bu sene normale dönmüş hatta 1 sezon öncesinin fiyatları.

Bu sene kapalı alt taliplisiyim inşallah.
  • Burdan kimler nereye alıcaksa karar verelim ona göre alalım, bende kapalı alt düşünüyorum ama sap gibi olmaz orda. Millet yeni açığa gelirse bende ordan alırım.
  • ben yine açıktayım valla kral yeni açık kapalıda maçın hiç bir bölümünü izleyemiyorsun havaya girersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene açıkta idim bu sene nasip olursa kapalı alttan alıcam.
  • Çüş diyorum başkada birşey demiyorum kardeşim tamı tamına %100 zam gelmiş yeni açığa. Şampiyonlar ligine direk katılıyorlarmış gibi fiyat biçmişler iyice abartmışlar ama bence ilk turda elenicek bu takım. Ayrıca bu fiyatlarla geçen seneki kombine satışının yarısına bile ulaşılamaz.
  • Yeni Açık için peşin fiyat 300 mü yani şimdi? Yoksa taksitli fiyatı bu da üzerinden indirim mi yapılacak acaba?

Şampiyonlar ligine kesin katılabileceğimizi bilsem bu fiyatı verebilirdim..Bakalım daha çok var düşüneceğiz birşeyler bu sene pişman olmuştum kombine almadım diye çünkü
  • yeni açık 300 ? aslında düşününce çokda pahali değil yani. 18 li maçı + türkiye kupası maçları + şampiyonlar liği (olmadı (uefa maçları). bu fiyat bir peşin 4 taksite kadar bölünebiliyor. bilmek isteyenlere.
  • Evet taksit olunca fiyat değişmiyor
  • Geçen sene babamla ortaklaşa VIP kart almıştık bu sene biraz zor
  • her zamanki gibi kapali ustteyim...
  • Fıyatlar gecen seneye gore cok!
    Neye gore yukseltmısler bu fıyatı anlamadm adam gıbı transferde yapmadılar
    Bu sene 17 bın tane fılan satmaz ama alırım bn kombıne mı
  • Artık kapalıya taşınalım bizde
  • bence fiyatlar fena diil kombine alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...
  • umarım bu sen ekombineler 20 bini bulur...bizim kombinemizde anakrada kapalı tunalıdan
  • %100 zam çok fazla harbiden..ama ayda 75 lira vereceğini düşününce normal gibi oluo
  • Geçen sene yeni açıktaydım. Bu sene kapalı üst alıcaktım. Şu fiyatlara bak. Kapalı alt almayı düşünüyorum. Ama karar veremiyorum. Arada 2 metrelik fark var. Ama 200 ytl likte para farkı var. Az değil. Hayır gönlüm üstten yana ama bakalım. Zaman ne göstecek...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.