Pek tatmin etmeyecek bir indirim olacağını düşünüyorum.
E ben şimdi aldım kombine iade ederim böyle olursa biz enayimiyiz. Yönetim hiçbirşeyden anlamıyor. Başkan olsana Başkan olsa Serdal Adalı Başkan olsana.
quote:
Orijinalden alıntı: 10.5
E ben şimdi aldım kombine iade ederim böyle olursa biz enayimiyiz. Yönetim hiçbirşeyden anlamıyor. Başkan olsana Başkan olsa Serdal Adalı Başkan olsana.
Sen kombineni aldın ama yarım sezon boyunca gittin maçlara..
Bu yarı sezonluk kombine olacak ve fiyatı haliyle düşük olur.
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Her halükarda kazıklanmış olucaz birader, saçmalıkdan başka birşey değil. Ne kadara satıcaklar 400-350-300 ?
Sen kombine alma sonra kırmızı forma çıkmasını bekle diyen çıkmamış...
Borçlar kelleye kadar dayandı bakalım nasıl çıkacaklar işin içinden.
sadece yeni açık diyor. saçmalık abi. kapalı için yapsalar 1-2 saat içerisinde tükenirdi hiç kafa çalışmıyor ya.
millet elimde kapalı alt kombinesi var subatta amerika ya gidecegimden satıyorum ilgilenen olursa bana mesaj atsın.
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Atıyorum sezon başı 800'den sattıkları kombineyi 400'den satsalar elbet bir sorun teşkil etmez ama gidip 300-350 ye satarlarsa ilk alanları enayi durumuna düşürmüş olurlar.Kaldı ki indirim yapmalarının mantığını anlamadım,takım kafaya oynuyor ve Avrupada yoluna devam ediyor.
burda fiyat yazmıyor yanlış görmüyorsam ?
sezon başı 900 liraydı yeni açık
450 liraya satarlarsa şimdi yarı fiyatına olacak (zaten yarım sezon için) yani indirim olmamış oluyor.. kafa kafaya
üstüne üstlük beşiktaş-fenerbahçe ve beşiktaş-galatasaray maçlarıda oynandı..
uefada ne kadar ilerleyebileceğimiz belli değil
yani 400 veya 450 lira bile olsa sezon başı 900 liraya alanlardan daha pahalıya almış olacak bence yeni alanlar..
yani buna sezon başı alanların itiraz etmesi,kazıklandık demesi manasız olur
anca 200 lira falan olmalıki avantaj olsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme