Şimdi Ara

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lxde , airman_mg Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.680
Cevap
565
Favori
1.326.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 kwadan düşük kombi almayın ve kombiye 17 bin 17 bin 500 den fazla para vermeyin

KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU]
    KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU]www.n11.com
    Ferroli Bluehelix Trio 24 KW Tam Yoğuşmalı Hermetik Kombi Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/ferroli-bluehelix-trio-24-kw-tam-yogusmali-hermetik-kombi-26690580
  • Navalonq N kullanıcısına yanıt

e.c.a. yerine prinç blok isterseniz baymak duotec de tercih edebilirsiniz. orada tercih sizin.

-e ticaret siteleri ile bayilerde görerek aldığınız arasında fiyat olarak uçurum fark yoksa eğer bayiden temin edin. (kargo sıkıntıları yaşanabiliyor/teşhir ürün gönderilebiliyor. bu her zaman böyle değildir. enderde olsa başımıza geliyor. ama arada 3-5 bin lira fark varsa e-ticaret sitelerinden temin edebilirsiniz)

-eğer kiracı kombi arızalarını demirbaştan sayıp arızaları size yüklemeyecekse, anlaşmanıza göre karşılıklı bir karara varırsınız bu konuda. ve fakat en nihayetinde bu kombi sizin mülkiyetiniz. tercih tamamen sizin. kireç kırıcıyı ise bütün ev tesisatı için şebeke saatinin oradan.

-daire giriş panosuna daha sigortalara uğramadan önce voltaj regülatörü konulur. daireniz elektriğini buradan alır. bunu yapacak usta kaç va olacağına karar verir evdeki kullanılan cihazlara göre. maliyet ne kadardır, o konuda bir bilgim ve tecrübem yok.

ek olarak:

elektronik bilginiz ne derecedir bilemem. fakat tek tek ben uğraşırım derseniz eğer hem akım hem voltaj koruyucuyu, her cihazda ayrı ayrı olmak kaydı ile kendiniz yapabilirsiniz. lazım olay şeyler 275 volt varistör ve alternatif akımdaki parazitleri daha elektronik kartınıza ulaşmadan faz nötr arasına kutupsuz kondansatör, bir tane cihazınızın çektiği akıma göre faza seri olarak o değerde bir akım sigortası (cam sigortaların kapalı tip kabloluları vardır izoleli ve küçük bir şey. 3-5 liradır) vs. vs. ama bunlar için bir de kutu ayarlamanız lazım ve bunları ya cihaz fişlerine, elektriğin geldiği sigortadan yapmanız lazım. uzun uğraş ve yüksek voltaj veya akımda hangisi patladıysa değilmeniz gerekiyor..

• merhaba

nasipse yeni bir daire alıcam net 82 metrekare ev mutfak ve salon ön tarafa bakıyor öğleden sonra güneş alıyor akşama doğru açıkçası yerden ısıtmalı daire balkon mutfakta kombide balkonda kalacak .

önereceğiniz marka model nedir maksimum 30 a kadar çıkabilir malum ev alıyoruz borç çok birikti.

ayrıca erp uyumlu olmasının şartı var mıdır ?

• Mb150794 kullanıcısına yanıt

merhaba

kombi yeri balkonda mı? balkon açık mı kapalı mı? hangi şehirdesiniz? yerden ısıtma boruları oksijen bariyerli mi bariyersiz mi bilginiz var mı?

• disintegration kullanıcısına yanıt

kombi yeri balkonda balkon açık şu anda istanbul avrupa avcılar bölgesindeyim.

yerden ısıtmayla ilgili bir bilgim yok maalesef

İstanbul'da açık balkonda kombi risk. eski kışlar yok ama illaki kombi soğuklardan etkilenir yakıtınız artar haberiniz olsun

30000 liraya kadar birçok kombi alabilirsiniz. bu konunun ilk sayfasına bakın. Avcılar'da her servise erişebilirsiniz. sıkıntı olacağını sanmıyorum

Baymak duo tec compact, Baymak luna tec,Eca proteus premix,Warmhaus enerwa,Arçelik atria,Beko smartlogic...gibi

tüm kombiler erp uyumludur. pompaları modülasyonludur fabrika çıkışlı bu şekilde üretiliyor

piyasada verimsiz konvansiyonel kombiler kalmadı

eğer bütçeyi iyice düşürürseniz 17000 liraya Baymak lambert lpy compact alabilirsiniz. 19000-20000 liraya Warmhaus enerwa var. 21000 lira civarı alarko üretimi Arçelik Atria ve Beko smart logic var

bu kombilerin hepsi paslanmaz çelik premix eşanjör, pirinç hidrobloklu, pompaları modülasyonludur

plastik aksam içermeyen başarılı modeller. ama yerden ısıtma borularını öğrenin eğer borular oksijen bariyersiz ise mutlaka ama mutlaka hava ayırıcı ve tortu tutucu kullanmanız lazım yoksa 2-3 yıla kalmaz borular pislik tutmaya başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

İstanbul'da açık balkonda kombi risk. eski kışlar yok ama illaki kombi soğuklardan etkilenir yakıtınız artar haberiniz olsun

30000 liraya kadar birçok kombi alabilirsiniz. bu konunun ilk sayfasına bakın. Avcılar'da her servise erişebilirsiniz. sıkıntı olacağını sanmıyorum

Baymak duo tec compact, Baymak luna tec,Eca proteus premix,Warmhaus enerwa,Arçelik atria,Beko smartlogic...gibi

tüm kombiler erp uyumludur. pompaları modülasyonludur fabrika çıkışlı bu şekilde üretiliyor

piyasada verimsiz konvansiyonel kombiler kalmadı

eğer bütçeyi iyice düşürürseniz 17000 liraya Baymak lambert lpy compact alabilirsiniz. 19000-20000 liraya Warmhaus enerwa var. 21000 lira civarı alarko üretimi Arçelik Atria ve Beko smart logic var

bu kombilerin hepsi paslanmaz çelik premix eşanjör, pirinç hidrobloklu, pompaları modülasyonludur

plastik aksam içermeyen başarılı modeller. ama yerden ısıtma borularını öğrenin eğer borular oksijen bariyersiz ise mutlaka ama mutlaka hava ayırıcı ve tortu tutucu kullanmanız lazım yoksa 2-3 yıla kalmaz borular pislik tutmaya başlar

yerden ısıtma borularını öğrenicem ona göre bilgiyi tekrar tazelerim.

balkon açıkta ama oraya büyük ihtimalle kombi dolabı yaptırıcaz daha önceki evde öyleydi.

daikin buderus gibi markalarda baktım ama erp olmayınıda gördüm sizin öneriniz nedir

Erp dediğiniz yeni nesil kombilerde pompanın modülasyonlu olması. Enerji verimliliği. Daha az elektrik, daha az gaz kullanımı

Bütün kombiler erp'li daikin,buderus dahil

• Viessmann VITODENS 100W 25/35KW kombi arayanlar olursa bana ulaşabilir arkadaşlar piyasanın çok altında fiyata satıyorum adınıza faturalı yetkili bayiden
  • Vengace V kullanıcısına yanıt

fiyatlarınızı belirtin ki, danışan olursa söyleyelim. mesaj yolu ile kişiye göre fiyat olmaz, en sevmediğim alışveriş çeşididir. bir fiyat belirlersiniz ve buraya yazarsınız herkes istifade eder ve uygunsa çevresine de söyler.

• Haklısınız hocam o açıdan düşünmemiştim. KDV dahil 41500tl tam takım faturalı ürün. Viessmann montaj kiti,viessmann climate sensör dahil fiyat.
  • KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ  SAYFASI [ANA KONU]

Arkadaşlar iyi akşamlar malum tüp fiyatı fazla olması mersin gibi bi iklimde hava çok soğuk olmaz dedik düşünmemiştim doğalgaz ama yeni yıl gelmeden yaptırmayı düşünüyorum bi usta geldi 85 bin artı 20 bin ana kolon fiyatı çekti bi ustada eklediğim resimdeki fiyatı yazdı sizce fiyatlar normal mi pahalı mı yakında yaptıran varmı

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    35 lik mi
  • Merhabalar.

1+1 için tavsiye kombilerden Alarko Super Fit SUF 24 Premiks almayı planlıyorum.

Yanına bir de kablosuz oda termostatı arıyorum.

Kombi yeterli olur diye düşünüyorum. Kablosuz oda termostatı tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Teşekkürler.

• Bana yardımcı olacak kimse yokmu yakınlarda doğalgaz bağlatan yokmu?
  • romeo333 kullanıcısına yanıt
    Ben yerden ısıtma yaptırdım yardımcı olursa soyleyim yer Ankara 100m yerden ısıtma ,kombi baymak lunateck 30, dışarda kutudan kombi ve ocağa doğalgaz hattının çekilmesi proje , kombinin kurulması vs tüm işler hepsi 100k
  • myctapha kullanıcısına yanıt

O zaman bana verilen fiyatta normal

Yerden ısıtma biraz daha maliyetli olduğunu düşünürsek sizinkide abartı bir fiyat değil gibi
  • Merhaba arkadaşlar.

90m2 ev için kombiyi yenileyeceğim Bosch düşünüyorum 22k mı olsa 24k mı olsa iyidir. 4 petek var.

fiyat abartı değil ama Ademix yerine başka kombi öneririm. İllaki DD alacaksanız Nitromix alın

kombinin altında plastik vana ve filtreler yerine metal ve tam geçişli vana ile filtreler

kombi balkonda olduğu için sürekli balkona girip çıkmamak için kombiyi açıp kapatmak için iyi bir kablosuz oda termostatı isteyin

• 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.