KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1554. sayfa)

-
-
-
-
-
Hocam sizin bu servis yakın olsun mesajarınızdan sonra bakmıştım, baymakın koskoca ankara çankayada 1 tane servisi var. Onun da yorumları çok kötü. Warmhaus da öyle. 1 tane servis gözüküyor. Alarko servisi 7-8 tane gözüküyor mesela. Arçelik - beko servisleri de çok baya. Bizim evin konumu merkezi bayağı ama baymak servisi çok az. Arçelik ve alarko bakıyorum o yüzden ama duotec de alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir'deyim burada da merkezi ilçelerde tek servis var. Çankaya'da tek servisin olması normal Ankara derli toplu bir şehir merkez ilçeler birbirine yakın önemli olan servisin kalitesi. her markada şikayetler var
şikayetleri kaale alırsanız hiçbir kombiyi alamazsınız
önemli olan servisin 50km 70km 100km ötede olmaması. Anadolu'da bu durumda olan çok ilçe var. soğuk bir şubat sabahında kombi bozulduğu zaman en az 48saat servis beklediğin zaman eve yakın servisin değerini çok iyi anlıyorsun
Arçelik-Beko grubu kombileri bu yüzden öneriyorum. Servis ağı çok yaygın ve 4 yıl ek garanti 8000lira.
servis eve yakın olmalı, bütçe varsa kombiye ek garanti yaptıracaksın. ilerleyen yıllarda problem çıksa bile servis arızayı gidermek zorunda -ki istisnai durumlar haricinde arızaları gideriyorlar
bulunduğunuz bölgede Alarko servisi varsa problem değil ama servis konusunda Arçelik ile yarışamazlar ayrıca Alarko'da bildiğim kadarıyla ek garanti seçenekleri yok
zaten aynı kombi Alarko alacağına Arçelik-Beko al.
-
Ankara Kombi Pazarıyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2024 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=LPqDHUcOYZc -
Yakınlıkdan ziyade kaliteli işçilikte önemli hocam ben beko vs servislerinden memnum kalamıyorum alel acele iş yapıyorlar.
-
Merakımdan baktım Ankara'da olduğum için sanırım yanlış yerden bakmışsınız Ankara'da baya servisi var baymak
En Yakın Baymak Yetkili Servisi | Kombi Servisi, Klima Servisi | BAYMAKhttps://www.baymak.com.tr/servisler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 13 Kasım 2024; 20:23:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
116 m2 müstakil yerden ısıtmalı ev için baymak lunatec 20/24kw ve Honeywell Home T3R Y3H710RF0072 almayı düşünüyorum.
Sizde doğru kombinasyon mudur? Baymak ın kendi termostatlarını mı tercih etmeliyim. Kombide bir üst kapasiteli modele geçmek faydalı olur mu, daha fazla fayda sağlayacaksa bütçeyi artırabilirim
trendyol.com
Baymak Lunatec Premix 20/24 Kw (17.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/baymak/lunatec-premix-20-24-kw-17-000-kcal-tam-yogusmali-kombi-p-683975911?boutiqueId=61&merchantId=106803&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.87.6www.n11.com
Honeywell Home T3R Y3H710RF0072 Kablosuz Oda Termostatı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/honeywell-home-t3r-y3h710rf0072-kablosuz-oda-termostati-1667773?magaza=bakseryedekparca&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
-
yanlış kombinasyon
116m2 yerden ısıtmalı evde neden 20kW kombi almak istiyorsunuz? yerden ısıtmada dönen su miktarı fazladır 24kW almalısınız 30kW alsanız bile olur.
honeywell t3r çok iyi bir oda termostatıdır memnun kalacaksınız. oda termostatını almadan önce bölgenizdeki Baymak servisini arayın sorun. başka marka oda term takıldığında problem çıkartıyorlar mı teyit edin
-
Yüksek Kw li cihaz öneririm yerden ısıtmada.
Demirdöküm Nitromix P28 ve Honeywell T3R iyi bir kombinasyon olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Baymak bu konuda net izin vermiyorlar başka Oda Termostatına garantiden düşer diyede tehtit ediyor. Bende kombi almadan önce Whatsaap dan sordum bana böyle cevap verdiler ekran aldım yeni kombiyi aldık dan sonra fotoğrafları onlara attım :)
Dünyada bir tek Baymak yok veya dünyanın en iyi kombilerini bu adamlar üretmiyor. Böyle kendi kafalarına göre kural uyduran markalara hatlerini bildirin. Yapacağınız en iyi şeyde onlara para kazandırmamak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baymak kombilerde etiket vs varmı acilmasini önlemek için , eğer yoksa istenilen termostat takılır servis gelmeden çıkarılırsa servis anlamaz
Yok. Ben açtım besleme kablosunun içerde kalan kısmında izalasyonu yanıktı baymağa resmini yollladım garanti kapsamında değiştiler. Kımsede sormadı niye açtın diye.
Tamamen bölgedeki servis ile alakalı Eskişehir'de kaç servis var bilmiyorum ama oğlumun evine gelen baymak servisi sorun çıkarmadan T3 R yi bağlamıştı. Hoş onlar bağlamasa bile kombi altına kadar çekilmiş hat vardı biz bağlar geçerdik. Eğer bu nedenle garanti dışı bırakmaya çalışırlar ise tüketici hakem heyetleri ne güne duruyor. Her kombinin kullanım kılavuzunda termostatın nasıl bağlanacağı yazar, bu demek oluyor ki tüketici kendi de bağlayabilir.
-
24kw üstü cihazların güncel fiyatlarını paylaşıyorum, buna göre değerlendirirseniz çok sevinirim.
Termostat honeywell T3R
Warmhaus Enerwa Plus ErP 28/35 Hermetik Yoğuşmalı Kombi 21.300TL
Warmhaus Enerwa Plus ErP 33/40 Hermetik Yoğuşmalı Kombi 22.500TL
Demirdöküm Nitromix P 24 Hermetik Yoğuşmalı Kombi 25.000TL
Demirdöküm Nitromix P 28 Hermetik Yoğuşmalı Kombi 30.750TL
Bosch Condens 1200 W 28/30 kW Tam Yoğuşmalı Kombi 24.350TL
Viessmann Vitodens Trend 25/29 kW Hermetik Tam Yoğuşmalı Kombi 25.250TL
E.C.A. Proteus Premix 24 kW Hermetik Yoğuşmalı Kombi 24.250TL
E.C.A. Proteus Premix 28 kW Hermetik Yoğuşmalı Kombi 28.000TL,
Baymak Lunatec Premix 24 kW Hermetik Tam Yoğuşmalı Kombi 22.000TL
Baymak Lunatec Premix 30 kW Hermetik Tam Yoğuşmalı Kombi 24.000TL
Baymak Duotec Compact Premix 30 kW Hermetik Yoğuşmalı Kombi 24.000TL
Buderus Logamax Plus GB122i-24 KD H ErP Hermetik Yoğuşmalı Kombi 27.800TL
Alarko Super Fit SUF 24 Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi 28.000TL
Alarko Super Fit SUF 28 Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi 30.200TL
Alarko Super Fit SUF 35 Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi 31.250TL
-
Üstad ben bundan alacam evim inşaat halinde
Zam gelmeden alayım dedim
Yerden ısıtma 130 M2 net 95
Bu kombilerin boyunda en boy yükseklik olarak farklılık uymama gibi bir durum oluyor mu ?
Sonra alıp elde kalmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bosch,buderus,viessmann hariç yazdığınız kombilerin hepsinin 24kW,28kW ve 30kW olanlarından birini tercih edebilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X