< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KOMBİ ARIZALARI BURAYA (823. sayfa)
-
-
Kart tamir olur. Güvenilir servisiniz var ise kartı tamir ettirin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık hiç bir servise güvenmiyorum açıkcası. Geçesene 3 tane servis geldi bakıp bakıp gittiler .1 er ay ara ile arızalandı tekrar.
-
Olası hatalar
Fan arıza / kart arıza/ aşırı ısınma emniyet kapatıyor / kalorifer tesisat basınç düşük
Baymak E50 Hata Kodu ve Çözüm Yolları Baymak kombilerde E50 hata kodu, genellikle kullanım suyu sıcaklık sensörünün (NTC sensör) arızalı olması durumunda karşımıza çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 20 Aralık 2024; 23:23:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fana dışardan 220 bağladım. çalışıyor. Fan dönerken kombiyi açtım yinede çalışmadı. Fana kombiden voltaj gelmiyor. Kombi ilk ateşlemede fan kontrol yapıyor sanırsam. Kart üzerinde yanık yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 20 Aralık 2024; 23:26:43 > -
Sıcaklık sensörü den olduğunu sanmıyorum. Hiç alev almıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart arızası olduğunu yazmıştım, kart tamir olur. Yada başka kart takın
Teşekkürler.
-
Kart arızalı. İzmirdeyseniz kart tamiri yapıyoruz.
-
Merhaba, baymak luna5 kombi arızası yaşıyorum.
Öncelikle detaylı şekilde anlatayım.
1.Peteklere ısı ve sıcak su kullanamıyorum, ama ocakta gaz var.
2. Geçen yıl, kombi şarteline giden elektrik hattında sigorta attıktan sonra çeşitli problemler yaşamıştım. (Kombi ısısı, en düşün derecede kapalı olmasına rağmen duş alırken kendiliğinden yükseliyordu. Bu problemi peteklerin vanasını kapatarak çözmüştüm)
3. Kombi ateşleme yapmıyor. Herhangi bir fan sesi/gazlama sesi gelmiyor.
4. Reset düğmesine çok bastığım için, aktif kullanımda değil. Basıyorum, resetlemiyor.
5. Su ayarı 83-85 bandında sabit duruuyor, düşürmeye çalışıyorum olmuyor. Düşmüyor.
Ne gibi bir problem olabilir? Tamiri nasıl yapılır bilgi verirseniz çok sevinirim. Hayırlı akşamlar.
Mutemel problemler:
-re-sirkülasyon pompası arızası
-sıcak su ve petek karıştırıyorsa üç yollu tamir gurubu arızalı veya pislikten dolayı işlevini tam yerine getiremiyor, sızma yapıyor (genelde değişim yoluna gidilir)
-anakart arızası
izmir'de ikamet ediyorsanız ulaşabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X