Şimdi Ara

***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU] (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.614
Cevap
319
Favori
1.498.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok sağolun ama evde 2 yaşında çocuğum var, işim biraz acil... yarın ilk iş bunu hallettirmek olacak, yoksa evde durulmaz bu soğukta.
  • Kombide surekli bir rüzgar uğultusu gibi ses başladı...beklemedeykende devreye girdigindede var ses..petekteyken kendi kendine petek isigi sönüyor.kombiye elimle vuruyorum çıt edip ışık yanıyor ve devreye giriyor yine ..eden yapabilr?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osgal

Kombide surekli bir rüzgar uğultusu gibi ses başladı...beklemedeykende devreye girdigindede var ses..petekteyken kendi kendine petek isigi sönüyor.kombiye elimle vuruyorum çıt edip ışık yanıyor ve devreye giriyor yine ..eden yapabilr?

bunu bize niye soruyorsun herşeyi kendim yaptım yaparım demişsin geçmiş mesajlarında
    ***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kombiustası -- 19 Aralık 2014; 10:45:30 >

• çokmu bozuldunuz ? ne o çarpamayacak 1 müşteriniz eksildi diye?
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    gerek kalmadı zaten karakoyu arayıp telefonda bılgı aldım su anda hallediyorum yine kendim....serefsiz kombi tamircilerine yine para kaptırmadım
  • neye bozulucam kim kimi nerede çarpmış git işine cuma vakti
  • senin gerçek ismini bilsem arayıp söyler bir dahada yardım etttirmem senin karaköy dediğin kara teknik bizim (ESKİ ORTAĞIMIZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kombiustası -- 19 Aralık 2014; 11:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

senin gerçek ismini bilsem arayıp söyler bir dahada yardım etttirmem senin karaköy dediğin kara teknik bizim (ESKİ ORTAĞIMIZ)

EGER GERÇEK AMCINIZ İNSANLARA YARDIM ETMEKSE ...BENİM DAHA ONCE YAZDIGIM MESAJDAKİ KOMBİ PARCALARININ GERCEK FIYATLARI KARSISINDA MEMNUN OLMANIZ GEREKİR......EGER YARDIM YAPIYOR GOZUKUP BURDAN MUSTERİ AYARLAMAK İSE BU YAPTIGINIZDA ÇOK AYIP BİR ŞEY
  • Airfel AC24-B1 model 8 yıllık kombiyi kullanmaktayım.
    Uzak petekler hiç ısınmamaya başladı, sadece petegin üst kısmında çok ince bit hat şeklinde ılıklık oluyor.
    Kombi çok kısa 3-5 saniye yanıyor ve hemen ayarladığım ısıya ulaşıp geçince sönüyor.
    Geçen senede aynı sorun vardı ama bakım yaptırdım tam geçmemişti bu sene iyice arttı bu sorun.

Kombi ustalarım bu sorun neden olabilir.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Gerginlige gerek yok arkadaslar hayat ticarettir bir bardak kahve evde 10 kurusa bile mal olmazken starbucksta gidip 10 tl verdigimiz de oluyor bu forumun amaci insanlara yardim etmek vatandas demis ya 80 tl ye kart tamir ettim yeri geliyor @osgal yaslii bir teyzenin evinde karti sokup rolesini degistirip pirilll piril bakim yapip hatta plakali esanjorunu bile asitle temizleyip 40 tl aldigimda oluyor ticaret hep kazanmaktir o 40 tl de bile kazanc varken yeri gelir daha once killik yapmis birinden 200 tl alinir (vicdan muhsebesi de denmez risk faktoru der gecersin) bizim is cifte standart gerektirir beni diger ustalar ile bir kefeye koyarak karsilayan insana diger ustalar gibi davransamda problem olmaz ama once insan vizyonu olan insana da yere egilirim yeri geliyor eve girdigimde dur hele soluklan cay ic bakarsin kombiye diyen musterim var

Gecen gun adamin eca eurostar ana esanjoru patlak 450 fiyat vermisler ben gittim aklimdaki fiyat 240 elimde var sonucta adam daha selamlasmadan kiracisina bana servislere duzene giydirmeye basladi dedim ki dayi bu kombi olmaz olsada ben senin isini yapmam yaptirsanda sendeki bu kotumserlikle bir kac aya bozulur iyi o zaman yegenim yenisini alalim dedi :-) dedim dayi ben senin isini yapmam sen evine gelen kuzuya bile kurtmus gibi davraniyorsun git kurtlarla mucadele et dedim servis ucreti bile almadn ciktim geldim kafanizi sisiriyorum ama yani sizler once insan olun karsinizdaki cakalsa o zaman hakkinizi arayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Noah.

Airfel AC24-B1 model 8 yıllık kombiyi kullanmaktayım.
    Uzak petekler hiç ısınmamaya başladı, sadece petegin üst kısmında çok ince bit hat şeklinde ılıklık oluyor.
    Kombi çok kısa 3-5 saniye yanıyor ve hemen ayarladığım ısıya ulaşıp geçince sönüyor.
    Geçen senede aynı sorun vardı ama bakım yaptırdım tam geçmemişti bu sene iyice arttı bu sorun.

Kombi ustalarım bu sorun neden olabilir.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Donus filtresi kirli

• Bu dönüş filtresi dediğiniz parça kombinin iç kısmındamı yoksa sudönüş borusundamıdır ustam?
    Pompada da sorun olma ıhtımalı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noah. -- 19 Aralık 2014; 12:58:49 >
  • Merhaba,

Airfel kombim bugün çalışmmakta ısrarlı. Vereceğim bilgilere gore yorum yapabilirseniz sevinirim.

Kombide su banıcı1,5bar ısıkları yanıyor fakat kombi sessiz. çalışmıyor.

Sigortasından kapattıp bekledim. Birkaç kere denedim sonuç değişmedi.

Su basıncını 2bara çıkardım aynı şimdi de 1bar da denbedim yine çalışmadı.

Sorun ne olabilir?
  • K_U_Z_E_Y kullanıcısına yanıt
    Ben kimseyle tartışmak istemedim bu forumdaki hiçbir arkadşıda kastetmedim..arkadaş daha önce yazdığım bır mesajdan dolayı kendine pay çıkarıp içerlemiş...tarzını nekadarda uygun bulmasamda onunda burda herkese yardımcı olmaya calıstıgını görüyorum...ayrıca dürüst ustalar gerçek haklarını almalılar...ama haksız yere para almak vicdansızlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Noah.

Bu dönüş filtresi dediğiniz parça kombinin iç kısmındamı yoksa sudönüş borusundamıdır ustam?
    Pompada da sorun olma ıhtımalı var mıdır?

Donus borusundadir pompada sorun olmasi dusuk ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: cey_cey333

Merhaba,

Airfel kombim bugün çalışmmakta ısrarlı. Vereceğim bilgilere gore yorum yapabilirseniz sevinirim.

Sorun ne olabilir?

İsiklari nasil yaniyor biri yanip digeri sonmesi arizadir mesela digifel kombinin sag yaninda var ariza kodlari marka model ve isiklarin varsa resmi yada videosu daha kolay cozume ulastirir

• Merhaba,
    Kombide isiklarda bir sorun gozukmuyor. Kalorifer modunda kombi yesil isik normal bir sekilde yaniyor. Sadece calisma yok. Marka ve model Airfel Ecofel. Hata kodu alabilecegim bir dijital ekrani yok kombinin malesef ama hersey normal gozukuyor. Basincta 1.5barda. Tek eksik yanmama?

• quote:

Merhaba,
    Kombide isiklarda bir sorun gozukmuyor. Kalorifer modunda kombi yesil isik normal bir sekilde yaniyor. Sadece calisma yok. Marka ve model Airfel Ecofel. Hata kodu alabilecegim bir dijital ekrani yok kombinin malesef ama hersey normal gozukuyor. Basincta 1.5barda. Tek eksik yanmama?

cihaznın sistem basıncı 1.5 bar gazıda açıksa resetlediyden durum servislik
  • quote:

Merhaba,

Sorun ne olabilir?

Acma kapama dugmen kirilmis ;)

• Hocam kolay gelsin,
    Evimde kullandığım kombi (marka ve modeli herhangi bir yerinde yazmıyor) önceki gün aniden çalışmamaya başladı. Üstünde sarı renk ışık yanıp sönüyor. Ev sahibi ECA marka olduğunu söyledi, sıkıntı ne olabilir yardımını rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.