Şimdi Ara

Kolumdaki geçmeyen sakatlık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir geçmiyor. Normalde ağrı vs yok kesinlikle. Herhangi bir şekilde de hissettirmiyor kendini normal zamanda. Ama mesela hiç ağırlık olmadan dahi duvar şınavı yaparken bile küt küt ses geliyor. Şınav veya arka kol hareketlerinde de aynı. Zaten çalışma da yapamıyorum 1.5 senedir. Nasıl geçirebilirim bunu ? Spora 2 3 gün oldu tekrardan başladım. Şimdilik sadece şınav ile arka kolu güçlendirmeye çalışılıyorum. Bahsettiğim ses tam dirsek kısmında. Zaten çok zorlayamiyorum da.

Sakatlanma arka kol çalışması sırasında oldu. Yani ben öyle tahmin ediyorum. Yavaş yavaş şınav vs. ile güçlenir mi ? Yoksa tedavi ilaç vs. Şart mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun benim bacağımdada vardı,sakatlık değil korkmayın. Vicudu ani hareket yapmaklardan koruyun ve hergün en az 2 kere ısınma hareketleri yapın 1 haftaya geçer dirseklerini açın. Esneme anlamında.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

Aynı sorun benim bacağımdada vardı,sakatlık değil korkmayın. Vicudu ani hareket yapmaklardan koruyun ve hergün en az 2 kere ısınma hareketleri yapın 1 haftaya geçer dirseklerini açın. Esneme anlamında.

Emin misiniz hocam 2 sene olacak nerdeyse ?

• 2 seneyse problem olmuş olabilir,yada eklem sıvılarında da problemlem olabilir dediğim teknikle ilerleyin 15 gün boyunca yapın bir ilerleme olmuyorsa doktora gösterin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

2 seneyse problem olmuş olabilir,yada eklem sıvılarında da problemlem olabilir dediğim teknikle ilerleyin 15 gün boyunca yapın bir ilerleme olmuyorsa doktora gösterin derim.

Yaza kadar zaten triceps'e yönelik çalışma yapmayacağım. Şınav vs ile dolaylı olarak güçlendirmeye çalışırım. Zaten geçmezse doktora gitmekten başka çare yok gibi...

• Aynı sorun bende de var sol kol dirsek kısmı cit cit yapıyor. Sınav cekemiyorum ondam dolayı. Çözümü ne olabilir açaba

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

Aynı sorun bende de var sol kol dirsek kısmı cit cit yapıyor. Sınav cekemiyorum ondam dolayı. Çözümü ne olabilir açaba

Aynen işte benim de öyle. Acaba illa ilaç veya doktor şart mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Aynı sorun bende de var sol kol dirsek kısmı cit cit yapıyor. Sınav cekemiyorum ondam dolayı. Çözümü ne olabilir açaba

Valla bilemedim hocam doktora gidersen mutlaka buraya yazar mısın? Bende gideceğim de fırsat bulamadım bir de hangi bölüme gitmeli acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Valla bilemedim hocam doktora gidersen mutlaka buraya yazar mısın? Bende gideceğim de fırsat bulamadım bir de hangi bölüme gitmeli acaba?

Ben gidersem yazın giderim hocam..

Tamam haberdar ederim. Sizde giderseniz haberdar edin. Ama neden böyle bir ses geliyor öğrenmek isterdim. Sanırım bilgisi olan yok forumda..

• Kireçten olabilir hocam

Eğer eklem yerlerinizde kireçlenme varsa bu şekilde ses yapar veya eklem noktalarındaki sıvı miktarında eksiklik varsa ondan da kaynaklanabilir

Doktora gidin bir zararı olmaz eğer sıkıntı varsa erken teşhisle küçük birtedavi ile atlatırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih1905

Kireçten olabilir hocam

Eğer eklem yerlerinizde kireçlenme varsa bu şekilde ses yapar veya eklem noktalarındaki sıvı miktarında eksiklik varsa ondan da kaynaklanabilir

Doktora gidin bir zararı olmaz eğer sıkıntı varsa erken teşhisle küçük birtedavi ile atlatırsınız

Hocam hangi bölüme gidebilirim bir bilginiz var mı ?

Yalnız kireçlenme değildir heralde. Çünkü sakatlanma sonucu böyle olmaya başladı. Gerçi bilgim yok kireçlenme de olabilir ama. Sanırım kimse tam bir bilgiye sahip değil. En iyisi doktora gitmek gibi..

Hangi bölüme gideceğimi de bilsem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.