Şimdi Ara

Kolumda kabarcık ve noktalar oluştu [ss'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayramın 1. Günü elimde ve ayaklarımda resimdekine benzer kabarcıklar çıktı 2. Günü uyandığımda neredeyse hepsi geçmişti düzeldi herhalde dedim bugün uyandığımda ise bu sefer kolumda çıktı
    Tam da çıkacak zamanı buldu bunlarda bayramımın içine etti..

Hastane randevusu ayın 2 sine var en erken ne yapmalıyım
    sizce
    Kolumda kabarcık ve noktalar oluştu [ss'li]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi management inf systems -- 17 Haziran 2018; 14:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim recep abiye de aynısı olmuştu,dün kabrini ziyarete gittim
  • yattığın yerin çarşafını kılıfnı yıka değiştir, tüylü ve yünlü şeylere dokunma soğuk bi duş al 1-2 hafta domates-yumurta yeme, dokunma ve kaşıma alerjik bişey bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 17 Haziran 2018; 14:36:39 >
  • Alerji olmuşsun. Acile gidersen ya serum bağlarlar ya da iğne yaparlar geçer. Ama cildiyeden randevu alıp bunu tetikleyen şeyin ne olduğunu muhakkak öğren. Bu süre zarfında da hazır paket gıdalardan, şekerden uzak dur. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizliğine dikkat et hocam acile gidip daha fazla çoğalmadan önlem aldır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alerjik bir hastalık. Kaşıntı varsa ürtiker olabilir, en kısa zamanda cildiyeye gitmeni öneririm.
  • ürtiker kabarması bu, soluk almakta zorlanırsan hemen acile git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar doktora falan gitmedim randevu alıcaktım da en erken temmuza vardı.
    2 gün soğuk suyla duş aldım çoğu geçti ,sanırım sıcak suya alerjim var
  • Ürtiker olabilir ama umarım değilsindir 15 yaşımdan 22 yaşıma kadar çektim hayatı zindan etti bana... Umarım tez vakitte sağlığına kavuşursun kardeşim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.