Şimdi Ara

Koluma Dövme Yaptırıcam Font Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler koluma lok'tar ogar yazdırıp altına da horde işareti koydurucam.Ama sağlam bir font lazım yazı için.Önerisi olan var mı?

• Horde fln boş iş
     Koluma Dövme Yaptırıcam Font Lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 27 Eylül 2012; 17:12:40 >
  • Kalici dusunuyosan yapma bak tavsiyem budur. Cok pisman olursun. is hayatin baslamadan biter. Wow olunce dovmede olur, sende olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferilan

Kalici dusunuyosan yapma bak tavsiyem budur. Cok pisman olursun. is hayatin baslamadan biter. Wow olunce dovmede olur, sende olursun.

iş hayatiyla dövmenin ne alakasi var?
  • cok paran varsa yaptır cünkü nasılsa bir gün silmek isteyeceksin.
  • quote:

Kalici dusunuyosan yapma bak tavsiyem budur. Cok pisman olursun. is hayatin baslamadan biter. Wow olunce dovmede olur, sende olursun.

Kendi otelimiz var üniversiteyi bitirince oranın başına geçeceğim.
    @zodd hocam bu da güzel ama bunu kolun üstlerine yada göğüse falan yapmak gerek.Yaşım 19,21 yaşına kadar kol ve omuzlarımı biraz daha geliştirip o bölgelere yaptırmayı planlıyorum.Bahsettiğim dövme sadece bileğimden dirseğime kadar olan bölgede olacak.
    @zenciboy çok param var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

Hayatinda hic mulakata girdin mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Mulakatta sana soyun dediler galiba ancak şunu diyim sen yanlış işin mulakatina gitmişsin Ferilan dikkat et kendine..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mulakatta sana soyun dediler galiba ancak şunu diyim sen yanlış işin mulakatina gitmişsin Ferilan dikkat et kendine..

Tamam liselim tamam. Uzatmak istemiyorum. Ne guzel demisler zamaninda; Cahille tartisma kaybedersin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam liselim tamam. Uzatmak istemiyorum. Ne guzel demisler zamaninda; Cahille tartisma kaybedersin.

anlatır mısın hocam ben de merak ettim mülakatta dövme olayını. zaten gömlek ceket yok mu üstünde

• iki kolum omuz hizhamda var biri resim (GhostRaider ' ı anımsatıyo yanan kurukafa ) sol omzumdakilerde yazı ve biride WORGEN (font u değişik tabi bundan ) pişman değilim iş konusundada sıkıntı olmadı pişman da değilim. Sol kürek kemiğimden omuzumun ön kısmına doğru uzanan bir tane daha yaptırıcam worgen yüzü ve pençesi omzumun üzerini çizer gibi duran. dövme kişiye özgü bişey kişinin seçimi burda yargılıyanlar olmuş herkesin kendi seçimi. tabi ön yargılı davrananlar var. ilk yaptırdığımda müdürüme sormuştum sıkıntı olurmu diye önüne geleni durdurup dövmeni göstermiyceksen neden olsun dedi :) yani iş konusundada sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bi kültürlü sensin zaten aramızda.. biz bi b..k bilmiyoruz senin yanında.

• quote:

quote:

quote:

Sizin girdiğiniz mülakatta neden dövme sıkıntı oldu peki anlatır mısınız?
  • Özel kurumsa adam kafasına göre almaz yani. Belki dincilerdir, satanist diye almazlar. Zaten öyle bir işten ne kadar hayır gelir o da tartışılır.
  • Hemen tartışın
  • Adam font istemiş biri iş hayatından bahsetmiş biri wow ölür sende ölürsün demiş

Kusura bakmayın 2kolu ve sırtı dövme kaplı biri olarak size su soruyu sormak istiyorum hiç görmediğiniz mitoloji tanrılarını yaptırırsınız? Sevgilinizin sacma ismini yazdırırsınız? Bi film izlersiniz karakterini beğenir yaptırırsınız?

Sorum size tüm vcudunu world of warcraft hero'larıyla kaplattsa ne olucak tavsiye istememiş arkadaş sadece font önerisi istemiş

Konuya dönüyorum İnternetten bulucağın fontlarla değilde dövmecinin sana önerdiği yazı tipleriyle yazdırmalısın ben yazıya karşı bi insanım onun için world of warcraftla ilgili başka bir şey düşünebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 28 Eylül 2012; 1:48:22 >
  • Liseli Detected

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sırdımda ( iki kürek kemiği arasında ) Horde amblemi olan dövmem var. Sanırım 4 yıldır bu dövmeyi taşıyorum ve biran pişman olmadım. Banada oyundan olan birşeyin amblemini yapma pişman olursun dediler, fakat ben onlara hep aynı şeyi söyledim. Süper arkadaşlıklar kurduğum, hikayesini bayıla bayıla takip ettiğim hayatım da özel bir yeri olduğunu inandığım warcraft dünyasından bir parça taşıyorum. İlerde çocuklarım, torunlarım sorduğunda anlatırken büyük keyif alıcağım. Dövme yaptırırken hayatınızdan izler taşıyan görsellikler ve yazılar olursa inanın pişman olmazsınız. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gidip kız arkadaşınız ismini yazdırırsanız olurki ilişki bittiğinde pişman olabilirsiniz, ama merak etmeğin wow sizi bırakmaz. Oyun kapatılsa bile anıları kalıcak eğer gerçekten kaliteli bir ortamda dostluklar kurduysanız yüzünüzde bir tebbessüm oluşturucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: söny

Adam font istemiş biri iş hayatından bahsetmiş biri wow ölür sende ölürsün demiş

Kusura bakmayın 2kolu ve sırtı dövme kaplı biri olarak size su soruyu sormak istiyorum hiç görmediğiniz mitoloji tanrılarını yaptırırsınız? Sevgilinizin sacma ismini yazdırırsınız? Bi film izlersiniz karakterini beğenir yaptırırsınız?

Sorum size tüm vcudunu world of warcraft hero'larıyla kaplattsa ne olucak tavsiye istememiş arkadaş sadece font önerisi istemiş

Konuya dönüyorum İnternetten bulucağın fontlarla değilde dövmecinin sana önerdiği yazı tipleriyle yazdırmalısın ben yazıya karşı bi insanım onun için world of warcraftla ilgili başka bir şey düşünebilirsin

Sonunda düzgün bir cevap geldi.Hocam doğru söylüyorsun yanlış yere sordum galiba.Ön hazırlığım olsun diye açmıştım konuyu zaten.Yinede teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

ben şu an dünyanın en büyük şirketlerinden birinin türkiye temsilciliğinde çalışıyorum ve vücudumda toplam 4 görünür yerlerde 2 adet dövmem var.
    bu işler eskisi gibi değil.
    bankacılık falan düşünmüyosan sorun olmaz merak etme. tamamen özgüven meselesi. o dövmelerin ne anlama geldiğini soranlara mantıklı biçimde açıklayabildikten sonra hiç bir sorun yaşamazsın kardeşim.
    bu arada yaşım 26 ve 6 yıldır dövmelerim var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.