görüyorum 25-26 cm kollarla geziyor insanlar. Benim kollarım 35.5 cm ağırlık sporu yapmadım boks basketbol falan oynadım ama 35.5 bile bana bir tık ufak geliyor baskette omzumu sakatlamasam ağırlık sporuna başlardım yaş 28 oldu tabi ilerde belki tedaviden sonra yine başlayabilirim ama siz rahatsız değil misiniz ince kollardan ? |
Kolu çok ince olan erkekler rahatsız olmuyor mu ?

-
-
40 cm kolla gezince madalya mı takıyolar?
-
Body dysmorphic disorder hastası olmadığım için rahatsız değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oluyom
-
çok komikmiş beynin kıt olduktan sonra 50 cm kolun olsa ne yazar demeye çalışıyorum ama onu da anlamamışsındır boşver sen
-
ben de arada beyni olmayan ve işsiz güçsüz takılan erkekler rahatsız olmuyor diye düşünmüyorum değil.
-
İsteyen herkes kol kası yapar evde düzenli dumbell kaldırarak çok rahat kol kası yapılır. Spor salonuna gidenler tüm vücut kas çalıştığı için gidiyorlar.
-
Herkes yapar mı poahaha. Off ya şu bilmeden yorum yapma alışkanlığınızdan bir kurtulsanız keşke.
Birincisi en zor gelişen kas grupları küçük kas gruplarıdır ve bunun başında kol gelir. Abdominaller bile kollardan daha çabuk gelişir ama üstünde yağ olduğundan bunu fark edemezsin.
Umarım, kol geliştirmenin ne kadar zor olduğunu ve en zor geliştirilen kas grubu olduğunu bir gün idrak edecek duruma gelirsin.
Zordan ziyade hem evet zor, hem genetik hem de uzun sürelerde çok emek isteyen şey.
-
En sağlıklı insan zayıf olan insandır . Kendini kepçe sanıp sürekli ağırlık kaldırıp , kamyon sanıp boşuna gereksiz fazla kas yapıp yük taşıyorlar vucudlarında . Kötümü duruyor asla hayır , abartı olmadıkça gayet güzel :) ama sağlık için kollarımı 50 cm yaptım diyenler malesef fazla kilo , kasta olsa yağda olsa vucuda zararlıdır .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Boys Anılar Aaah Aaah Yaraa Yaraa ZARGANALAR
ne çok tahta kol varmış nasıl saldırmışlar...
-
Bana göre zor değil koronadan dolayı bıraktım ama boks yaptığım zamanlarda kollarım gayet iyiydi ve hızlı gelişiyordu ağırlık olmasa bile kum torbası geliştiriyordu ama 25 26 cm kolu olan arkadaşımdan maçta dayak yediğimi bilirim
-
10 cm olan bile var 1ader de bundan sana ne?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X