Şimdi Ara

KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MAKAM TAKIMI

    GENEL: Fusion Makam Takımı modern çizgileri ve görselliği ile çağımızın trendi olan bir takımdır. Takımın tamamında görselliği işlevsellikle bütünleştirip çalışan için daha modern bir ofis misafirler içinse kesinlikle intiba uyandıracak bir grup haline getirdik. Fusion Makam Takımında cam, aliminyum, ahşap ve deri materyaller tam bir uyum içerisinde. Fusion Makam Takımı gerek modernliği gerekse kullanışlılığı olarak diğer makam takımlarından tamamı ile farklı bir makam takımıdır.

    MASA: Fusion Makam Masası L:245 W: 100 H:75 Cm ölçülerinde dört parçadan oluşmaktadır.
    Masanın bir tarafı iki çekmeceli keson diğer tarafı 45 derece eğimli üzeri deri kaplı ahşap ayaktır.
    Masanın aynı zamanda ayak görevi gören kesonu iki çekmeceli olup çekmecelerde kullanılan kulplar çekmecenin ön klapasına bağlanmış alüminyum kulplardır. Çekmecenin rayları çift açılımlı frenli raylardır.
    Çekmecenin üst tablası ile masa tablası arasında 15 Cm lik bir boşluk vardır. Bu boşluk sayesinde Makam masasının tablası farklı bir renk iken çekmecenin üst tablası farklı bir renk olabilmektedir. Masanın diğer tarafındaki ayak masa tablasına 45 derecelik bir acı ile konumlandırılmıştır. Buda Fusion Makam Masasının konseptinin diğer alışa gelinmiş modellerden farklı olmasına yarar sağlamıştır. Masa tablasının alt kısmında tablanın yamulmasını engellemek için ve tabla, keson ve ayakları birbirine bağlamak amacı ile monte idilmiş metal traversler vardır. Bu traverslerin konumu masayı kullanmakta olan kişileri herhangi bir şekilde rahatsız etmeyecek bir noktada konumlandırılmıştır. Masanın ön perdesinde dıştan (karşıdan) bakıldığında gözüken desenli bir cam vardır. Masaların ön perdesinde kullanıla camların sorunlarından bir tanesi masa hareket ettirildiğinde (sağa ve sola çekildiğinde) veya masanın ön tarafında oturan misafirlerin cam perdeye teması sonucu cam perdenin çok çabuk bir şekilde kırılmasıdır. Burada cam perdenin kalın kullanılması bu sorunu kesinlikle ortadan kaldırmaz. Bu sorunu ortadan kaldırmak için perdede kullanılan desenli camın alt kısmına 18 Mm kalınlığında ahşap lamine edilmiştir. Daha sonra cam perde tıpkı masanın alt kısmında kullanılan metal stabilize traversleri gibi masanın üst tablası, keson ve ayağı birleştirici olarak kullanılmıştır. Bunun neticesinde hem cam perdenin hem de masanın bütünlüğünün iki şekilde korunması sağlanmıştır.
    Fusion Makam Masası demonte bir ürün olduğundan birden çok kez kurulup sökülmeye olanak verir.

    DOLAP: Fusion Makam Dolabı L: 200 W: 40 H: 160 Cm ölçülerinde dört parçadan oluşan bir dolaptır.
    Fusion Makam Dolabında işlevselliğin yanı sıra görsellikte ön planda tutulmuştur. Dolabın rafları ve yan dikmeleri 30 Mm melamin, kapaklar ve arkalık 18 Mm melamin malzemeden imal edilmiştir. Fusion Makam Dolabında üç adet açık raflı bir adet kapaklı rafı vardır. Dolabın orta kısmında yüzeyi cam olan boy kapak vardır. Dolabın raf ara mesafelerin dosya klasörlerinin sığa bileceği ölçüdedir. Kapakların kulpları kapakların üst kısmına yerleştirilmiş alüminyum boy kulplardır.

    SEHPA: Fusion Makam Sehpası L: 80 W:40 H: 42 Cm ölçülerinde tek parçadan oluşan bir sehpadır.
    Sehpanın yan ayakları masanın ayağında kullanılan deri ile kaplanmıştır. Sehpanın dolap ve masa ile aynı görselde olabilmesi için sehpa tablasının üst kısmında dolabın kapağında ve masanın perdesinde kullanılan cam kullanılmıştır. Sehpanın alt kısmında gazetelik olarak kullanılabilen bir adet ara tablası vardır.



    BU ÖZELLİKLERE SAHİP KIRMIZI DERİ KOLTUKLU KIRMIZI STİL MAKAM TAKIMI

    FİYATI = 4500.-TL + KDV
    İNDİRİMLİ FİYATI = 2700.-TL + KDV

    DONANIM HABER ÜYELERİNE ÖZEL


     KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ
     KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ KOLTUKLU OFİS MAKAM TAKIMI %40 İNDİRİMLİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknik_ofis -- 6 Aralık 2014; 15:27:56 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.