Şimdi Ara

Koltuk ve Döşeme Temizlik Çalışmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı her zaman kendim yıkamayı tercih ederim dış yıkama 1 kere dışarıda yıkattım oda ilk aldığım da

Eski aracım da Renault 19 için almış olduğumhttp://www.hepsiburada.com/autokit-ultra-yazlik-oto-bakim-seti-p-OTFALFA1-205?productId=otfalfa1205&categoryId=20035752 en ucuz temizleme setindeki döşeme temizleme spreyi ile temizlik yaptım.

Daha kaliteli ürünler ile belki daha iyi sonuçlar da alınabilir.

Aracım 2005 model olduğu için yılların getirdiği yıpranmışlıklar vardı ara ara sarılıklar lekeler bir çoğunu temizledi farkına bile varılmıyor.
    Keşke temizlemeden önce resim alsaydım malesef unuttum

Yaptığım çalışma sonucu ortalama 2-3 saat ayırdım bu işlem için insan bu kadar vakit ayırınca ister istemez paylaşmak birilerinin görmesini istiyor

Buda bonusu

Okuduğunuz için teşkkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 18 Ekim 2015; 17:21:30 >

• Gayet güzel görünüyor elinize sağlık. Bizde de çocuk mamasından dolayı oluşan lekeler var, 2 yıldır temizleyeceğim hala temizleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 18 Ekim 2015; 17:16:36 >
  • Gayet başarılı olmuş. Ben yazları kosla elde halı yıkama şampuanının sadece köpüğü ile silip havalandırıyorum. İnanılmaz etkili. Herhangi bir deformasyon da olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuklari nasil temizledigini anlatirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Constantine
    Teşekkürler.Bende aslında koltuklara ilişmiyordum sahibinden.com dan bir kaç ilanda sap sarı koltuklar görünce ürperdim temizliğe giriştim.

@Huka Sampos

Güzel yöntem ben beze spreyi sıkıp tek tek lekelere uyguluyorum hayli uzun ve zahmetli sizin yöntemi de deneyeceğim

@FerrOfficial

Döşeme temizleme spreyini beze sıkıp lekelere tek tek uyguluyorum.Direk koltuğa sıkın diyor kullanım talimatında fakat etkili bir sprey yakından sıkınca çok etkili oluyor riske girmemek için ben beze sıkıp bezle tek tek lekelere uyguluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.