Şimdi Ara

koltuk sigara yanığına çare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    buna çare aradım en uzmanı bile koltuk desenini tutturamam dedi sadece tek renk parça yama yaparım dedim koltuğun ana rengine yakın renk olur yama belli olur dedi 80 tl para istedi
    çare ne olabilir,çarşıdan yama olcak yere kumaş alsam ve ipçidende ip alsam kendim yapsam iyi olmazmı hemde ucuz olur

• baris195 kullanıcısına yanıt
    hocam bi arkadaşım bu konuda kendi çabaları ile neredeyse uzman oldu.birkaç aracımı da yaptı bu şekilde... yine biraz belli olsa da göze hiç batmıyor... aracın orj döşemesinden içe katlanan gizli payından kesiyor desen yönünü ayarlıyor ve döşeme rengi iple içten gizli dikiş atarak neredeyse belirsiz şekilde hallediyor bu gibi sorunları.... varsa iyi bi tanıdığın terzi bunu anlatarak yaptırabilirsin....
  • Hocam garip bir tavsiye olur ama koltuk kısmında ise sökün yenisini kaplatın o zaten 80 tl tutar en azından uydu uymadı sorunu olmaz

Çıkmacı da sizin aracın oturma kısmından bulabilirsiniz belki

Ya da üsteki üye önerisi gibi altta kalan ek yerinden kesin sonra kendiniz ya da nakış dikiş iyi bilen birine hayalet iple dikitirn
  • çıkmacılara bakmadım ama servisler kılıfı getirtemiyorlar komple koltuğu getiriyorlar 600 tl dediler,bi üst taktiklere bakıcam sağolun
    harici kılıf taksam tam oturmuyor kılıf sağa sola oynuyor olur,inen binen sigara içiyor içmeyin desemde ben arabadan inip benzinliğe girerken içiyorlar
    yani şimdi yaptırsam gene yakacaklar
    normal terziler uğraşmıyor koltuk sök tak işiyle,oto koltukçuya gidince kolıfı sök tak dik için 100 tl istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 4 Mayıs 2014; 2:20:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuk Altında Sivilce
    geçen yıl açıldı
    Koltuk altımda ki şişlikler?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.