Şimdi Ara

Koltuk Isıtma Aldım - Fotoğraflı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
25.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kubilay S.
    Kablo takıntısı olan

boya takıntısı gibi bir durum sanırım

Şaka bir yana şuana kadar sorun çıkartmadıysa ben de düşünüyorum almayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Hayırlı olsun kubilay. Yalnız şöyle bir tavsiyede bulunayım. sırtın hafif ısındıktan sonra hemen kapat. Çünkü alışınca sıcak basıyor ve üzerindeki montu çıkarıyorsun. En son sırtını terletecek konuma geliyor sıcaklık. Bunun üzerine araçtan inip işini halletmeye başladığın anda dışarıdan güzel bir yel sırtına girip kitliyor.

Geçen kış bizim araçtaki koltuk ısıtma yüzünden çok sıkıntı çektim. İyi güzel ama kötü yönleride var.

eyv Yunus :)

ozellikle kolay hasta olan insanlarin dikkat etmesi lazim.

ben bir sure sonra low a getiriyorum, cok sicak oluyor yoksa.asil esprisi gece donan arac ozellike dizelse gec isiniyor.sabah o usumeyi biraz azaltiyor.yoksa 15 dkdan sonra ihtiyactan konfora donusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erkekler için sakıncalı olabilir, almadan önce bence bunu da bir araştırın...
  • hocam memnunmusunuz almayı düsünüyorumda

@Kubilay S.
  • cemalnalga30 kullanıcısına yanıt
    Memnunum, 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

• Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    Bende de var bundan.Markası Autokey fakat bende bir sıkıntı var. Çakmaklığa giren uç kısımda erime oluyor. Neden acaba? Bir de baktım ama bulamadım bunun aynısından,artık tekli olmuş hep. Üretimden kalktı sanırım çiftlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8TORnADO9 -- 11 Kasım 2013; 15:01:06 >
  • Bunlar kaç amper çeker?

Koltuk içine gizlenen model nasıl bir şeydir?
  • testisler haşlanır
  • Üstten soguk alttan sıcak is yerinde tuvalete depar

• Seat loen 1.6 dizel var, lenet olsun araba 1 saatte ısınmıyor ısınsada kliması verimsiz .son dereceye alıyosun sıcak bir derece düşürüp 26 yapıyorum ılık hatta soğuğa yakın üflüyor . Bu arabaya bundan şart ama.

Ama ben bunun kablo trertibatından huylanıyorum birde oyutunca sağa sola kaymaları varmı aceba .

Yukarda arkadaşın dediği gibi koltuğun içine sabit gömülü konsola bi yerede düğme bağlattınmı orjinalinden daha hoş olur .

Konuyu hortlattım ama yapacak bişey yok leonun klima bizi bunu kullanmaya sürüklüyor
  • Kumaş koltukta ısıtmaya gerek yok bence.Deri olsa tamam da..
  • Aslında bu ürünün çalışma mantığından yola çıkarak kendinden ısıtmalı koltuk kılıfları üretilebilir. Kumandalari da LPG göstergesi gibi aracın uygun bir bölümüne sağlam bir şekilde monte edilir. Belki de çoktan yapılmıştır böyle bir şey

• Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    Hala çalışıyomu :D çinden alcam 20dolara 2li işe yarıyormu sıcacık yapıyomu

• Daha önce koltuk ısıtmalı araç kullanmışsanız ,mutlaka arayacaginiz bir donanım..

Gerek yok demek bence bilmemek yada alışagelmişlik...

• Başka çocuk yapmayı düşünmüyorsanız çok iyi bişey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.