Şimdi Ara

Koltuk, direksiyon ve ayna ayarlarını kaydedip sonra tekrar yükleme yapabilen otomobil var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2016 Insignia elite pakette yan ayna ve koltuk hafızası var ama direksiyon maalesef
  • bütün araçları koltuk en aşağıda kullandığım için ayar derdi yok, garç gurç indir en alta bin git. boy 1.90 üzeri olunca koltuk biraz yukarıda olsa kafa tavana değiyor zaten. bizim arabayı da benden başkası kullanmadığından kafa rahat çok şükür.
  • Direksiyon olayını unutun hocam ona denk gelmek imkansız gibi bişey ama hafızalı koltuğu olan bir çok araçta dedikleriniz mevcut. Bunun içinde araç bütçesinin en az 80-90 bin bandına çıkması lazım. Örneğin cosmo paket bir insignia, Volvo S60, Talisman, Latitude, Superb mercedes bmw vs onlara girmiyorum zaten. Hatta bu saydıklarımda bir çoğunda ekstra ayalar bile var. S60 ve Superb de anahtara göre ayar yüklendiğini biliyorum. Sonra yine volvo,talisman, latitude da park ederken kaldırıma, çizgiye vs kalan mesafeyi daha rahat görün diye geri vitese takınca arabayı yan aynanın aşağıya döndüğünü biliyorum. Yine latitude ve talismanlarda şoför kapısı açılınca koltuk geri kayıyo rahat binin diye sonra kendi ayarına geliyo tekrar. Bu saydığım araçların fiyatları da en düşük 70 bin tl ye alınır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.