Bildirim
Koltuk altı terini önlemek için?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
molpetin varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: seven44
molpetin varmı
Yok -
Koltualtı'nı iyice temizliyor musun ? Onun dışında Rexona İnvisible doğru bi şekilde kullanıldığında çok ter yapmıyor. Çok terlesen bile, gün boyunca sıfır koku. -
-
Beyler asıl konuyu anlamadınız. Hergün duş alıyorum sorun o değil. sorun terledikten sonra giydigin şeye ter siniyor kuruyunca leke vb kötü görüntü oluşuyor ne yapmamız lazım terin gömlege geçmemesi için -
hocam bende bu konudan çok sıkıntılıyım.bildiğim kadarıyla deoderant türü şeyler sadece kokuyu engelliyor ama sizin istediğiniz terlemeyi azaltmak.
Bunun için cerrahi yöntemler var mevcut -
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
Beyler asıl konuyu anlamadınız. Hergün duş alıyorum sorun o değil. sorun terledikten sonra giydigin şeye ter siniyor kuruyunca leke vb kötü görüntü oluşuyor ne yapmamız lazım terin gömlege geçmemesi için
Hocam söylüyoruz işte. Kılları kes, tertemiz yap. Rexona invisible kullan. Leke bırakmaması için özel üretilmiş zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
Beyler asıl konuyu anlamadınız. Hergün duş alıyorum sorun o değil. sorun terledikten sonra giydigin şeye ter siniyor kuruyunca leke vb kötü görüntü oluşuyor ne yapmamız lazım terin gömlege geçmemesi için
Asiri terliyorum sorun bendede var sirf bu yuzden butun gardrobum siyah ve beyaz :D
Konuyu takipteyim -
quote:
Orijinalden alıntı: carter7415
Hic bir bka yaramiyor !!! -
Teri önleyecek bir şey var mı ki? Koku için yukarıda arkadaşın verdiğini kullanıyorum ben, memnunum sorun olmuyor. Hem bazı roll onlar gibi leke de yapmıyor.
Terlemeyi önleyen bir şey varsa ya da o terin kıyafete bulaşmasını engelleyen biz de bilelim. -
Kılları kes çözülür. -
neredeyse tüm markaları denedim roll on da en iyisi yani en uzun süre kullandığım kokusundan dolayı jagler dı o kaliteli , nivea nınkiler iyi şu anda nivea invisible çıkarmış leke olmuyor. deneyin derim ben memnunum uzunca bir süre bunu kullancam gibi belki arada jagler falanda aldığım olur muhtemelen , tabi bir arada hangisi hatırlamıyorum adı impact olan koyu lacivert ambalajlı bir marka vardı onun kokusuda fena değildi hayatımda iyi şeyler olduğunda hep onu kullanmıştım :) anlarsınız ya tak tak -
aynı sorun bende de var en fazla 2 kere giydikten sonra beyaz beyaz leke oluyor bu aylarda, sık sık yıkayıncada giysi yıpranıyo -
-
koltuk altına botox yaptır. (ciddiyim) 2. (ismi botox olmayabilir araştır.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Em orayı. -
havalandır bro -
Antiperspirantlı deodorant kullanmayın beyler, çok zararlı. O bölgede nefes almayı önleyerek hücrelerin zarar görmesine neden oluyor. -
beyler birde bu atletler oluyormuş bi arkadaş tavsiye etti. Giyiyorsun koltuk altını kapluyor terleyince tamamen atlet çekiyormuş teri giydiginiz elbiseye hiç yansımıyormuş leke falan ne olabilir adı?
Benzer içerikler
- permatik nasıl açılır
- kafaya karga konması ne anlama gelir
- e okul not değiştirme
- büyüme hormonu iğnesi kullananların yorumları
- evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir kadınla evlenmek dinen
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X