Şimdi Ara

Koltuğu ıslak mendille silmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugüne kadar hep daha derine işlememiş yeni lekeleri başka başka arabalarda ıslak mendille sildim ve başarılı oldum

ancak geçenlerde koltuğa düşen ufak bir sigara külünü
    önce üfleyip küllerden uçurduktan sonra kaliteli bir markanın ıslak mendili ile sildim
    bebek poposunu tahriş bile etmeyen kaliteli bir mendil koltuğa ne yapacak diye düşündüm

koltuğun sildiğim bölgesi beyazladı
    önce mendilden kalan sabun kalıntıları sandım önemsemedim
    ancak en iyi detailing ci bile o 10 cm çapındaki lekeyi çıkaramadı

koltuk çöp oldu kumaş ağardı
    şimdi kimbilir kaç para verip koltuk kumaşını değiştireceğim

her arabada bu olmuyor
    bazı koltuk kumaşlarını iştersen kezzapla sil yine ağarmaz
    hatta leke tutmaz

araç honda civic 2012

• Ben hep ıslak mendille siliyorum koltuk veya diger yerleri hic bir zarar görmemiştim ilk defa ıslak mendil zararlı diye şimdi gördüm ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuklaru periyodik olarak 3 ayda bir silerim ama hiç ıslak mendil vs işine girişmedim. Halı yıkama şampuanının KÖPÜĞÜYLE koltukları ve tavanı siliyorum. Durulamadan kurumaya bırakıyorum. Bembeyaz köpükten geriye grimsi bir toz kalıyor daha sonra güzelce siliyorum. Gayet temiz oluyor ve güzel kokuyor. Tavanı silerken dikkat etmekte fayda var eğer köpük yerine su ile silerseniz sarkma yapabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Islak Mendil hiçbir nesneye, eşyaya zarar vermez. Çünkü onla elimizi yüzümüzü siliyoruz ona göre üretiliyor ıslak mendiller, cilde zarar vermeyen birşey koltuğa hiç zarar vermez.

Yani konu CSB inanmayın. Islak mendille herşeyi rahatça silebilirsiniz.
  • Koltuğu bilmemde ıslak mendille sildiğim iphone'un kaplamaları attı. Bunu farkettikten sonra bu tarz aletlere ıslak mendil değdirmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 15 Aralık 2018; 14:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nguas

Islak Mendil hiçbir nesneye, eşyaya zarar vermez. Çünkü onla elimizi yüzümüzü siliyoruz ona göre üretiliyor ıslak mendiller, cilde zarar vermeyen birşey koltuğa hiç zarar vermez.

Yani konu CSB inanmayın. Islak mendille herşeyi rahatça silebilirsiniz.

+1 ancak adam niye element uydursun ki, başına gelmiş ki insanları uyarıyor. Sonuçta kezzap kumaşa metale veya diğer zımbırtılara birşey yapmazken insan cildine efsane zarar veriyor, geçen elemanın biri tavuk etine falan döküyordu eti pişiriyor resmen bu bir örnek olabilir sanırım, belki de insan cildine zarar vermeyen o madde kumaşa deriye falan zarar veriyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

+1 ancak adam niye element uydursun ki, başına gelmiş ki insanları uyarıyor. Sonuçta kezzap kumaşa metale veya diğer zımbırtılara birşey yapmazken insan cildine efsane zarar veriyor, geçen elemanın biri tavuk etine falan döküyordu eti pişiriyor resmen bu bir örnek olabilir sanırım, belki de insan cildine zarar vermeyen o madde kumaşa deriye falan zarar veriyor olabilir

Alıntıları Göster
    ne yaptın öyle. kezzap sadece plastiğe zarar vermez. en etkili aşındırıcılardandır kezzap. tuvalete dökülen kezzap öyle kirleri çıkarmıyor. tuvalet taşını aşındırıyor. o yüzden öyle efsane bir temizlik görüntüsü oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Foto var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • No ss , no güven

• Kesinlikle, inanılmaz lekeler çıkabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Kesinlikle, inanılmaz lekeler çıkabiliyor
  • Bir kaç sefer bende ıslak mendille sildim problem olmadı ama bunlari okuyunca silmem bi daha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık Bebek poposunu da ıslak mendille silmeyin derim :)

• Koyu renkli tişörtüme dökülen yemek sosunu silip aynı durumla karsilasmisligim var. Silinen yer renk atmıştı. Koyu renk kumaş olan hiçbiryere markası ne olursa olsun bastırarak ıslak mendil tatbik etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

Alıntıları Göster

• İslak mendille deri koltuktaki küçük bir lekeyi cikarayim dedim. Az bastirinca beyazladi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.