Şimdi Ara

Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi (2009) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende arkadaş zoruyla gittim ve olan 7 lirama oldu başka birşey demiyorum. Tamam 2-3 sahneye güldüm ama çok kötü bir filmdi.
  • Kolpaçino dvb by MERKUL. şu an caps yok
  • ...şafak sezer ve saçma sapan isimli bir film daha
  • bu filmi izlemeden yorum yapsaydım bende olumsuz yönde yazardım.şafak sezerin olduğu filmlerden hoşlanmıyorum ama kolpaçino biraz farklı olmuş.şafak sezere gereksiz komik olsun diye replikler vermemişler.çokda aktif değil filmde.küfürde4 var filmde.ama vasatın biraz üstünde bir film.10 üzerinden 7.5 verebilirim filme.eğlenceli bir filmdi.ön yargısız izleyebilirseniz eğlenebilirsiniz.

yalnız sinemada bişey gözlemledim.hep gözlemliyordum da anlam veremiyordum.sinemanın genel igençlerden oluuşyordu.film başlamadan isimlerin yazıldığı bölümlerde bile kahkaha patlatan insnlar vardı.bir isim ne kadar komik olabilir ve bu kadar gülünebilir anlamadım.

neyse izlememek isteyenler için bişeyler karaladık işte.son olarak 2012 yi izlicektik yer bulamadık kolpaçinoya gittik.buda itirafım.

• quote:

Orijinalden alıntı: !KO

Aydemir Akbaş toparlamış filmi biraz

Nası derseniz popcorn işte zaman öldürmek için izlenir

+1
  • DVDSCR çıktı.
  • Ben Dvdrip indirdim. O nasıl oluyor o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Ben Dvdrip indirdim. O nasıl oluyor o zaman

Hata olmuş. Dvdscr diye düzeltmişler sonradan.
  • İyi o halde. Zaten kaliteli bir rip değilmiş.
    Beklemek lazım. İndirdim baktım yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Şu sahne yardı beni resmen:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1099434986109&ref=mf

zuhaha o sahne neydi öyle acayip kırıldım ya

• İndirmeye değmez
  • merak tan ındırıyorum safak sezer ın cogu fılmını ızledım harbıden sacmasapan aptalca fılmlerdi..ama en azından ızleyp bı sacma fılmıne daha sahıt olmak ıstıyorum..bu tur fılmlere para werıp sınemada ızlemem evde ızler sılerım
  • Fena film değil, güldürüyor yani.
  • bizim arkadaşda oynamış ne güldüm yaa

adam gerçek hayatındaki halini rolüne yansıtmış bukadar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Dün akşam izledim yorumlarda gördüğüm kadarıyla ön yargılı davranmışsınız. Gidip izlemenizi tavsiye ederim.

bende geçen gün izledim gerçekten güzel bir film olmuş ben güldüm şahsen
  • Bende izledim. Biraz rezervuar köpekleri filminden esinlenme var gibi ama tam dağil sadece bana şöyle bi hatırlattı o kadar. Arkadaşlar filme çok acımasız eleştiri getirmişler. Hele hiç izlemeden yapılan eleştiriler hiç doğru değil. Gülmek için izleyip beklentileri yükseltmezseniz eğleneceğiniz ve hoş vakit geçireceğiniz bir film. Netice de adamlar oscar a aday olmaya çalışmıyorlar. Ben beğendim ve çok güldüm. Özellikle ruh çağırma seansında olanlar da gülmekten ekrana bakamadığımı hatırlıyorum. Önyargılı bir şekilde değrlendirmeden gülmek isteyen arkadaşlar izlesin ve eğlensin.

İyi seyirler...
  • Güzel bir film olmuş. Ucuz Roman ve Lock, Stock And Two Smoking Barrels filminden daha doğrusu Guy Ritchie tarzından ciddi bir esinlenme var filmde. Keyifle izlediğim ve güldüğüm bir yapımdı ayrıca filmdeki herkes çok güzel bir oyunculuk sergilemiş
  • recep ivedik serisinden daha komik olduğu bir gerçek,gülmekten ağrılar girdi karnıma
  • offff ne güldüm yaa bekir öldürdün beni gülmekten bekirrr
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.