Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
613.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    El Dezenfektanı 1 lt - Pet Şişe
    https://www.eyupsabrituncer.com/hijyenik-el-dezenfektani-1-lt-hdpe-sise-913

Arkadaşlar çağdaş markelerde 22.90 a düşmüş bu ürün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

3 saatlik indirime girmiş. 150/20 indirim de var. 10 tane alırsanız 14'e geliyor.

• Arkadaşlar Bgood'un FFP2 model maskesini alıp deneyimleyen oldu mu ? Lastiği ve yüze oturuşu nasıl ?

• TPE eldivenler PVC ve Nitril eldivenlere alternatif olarak daha yumuşak, daha pürüzsüz, daha fazla gerilebilen ve esneyebilen ürünlerdir. Bunun yanı sıra, PVC ve Nitril eldivenlere kıyasla daha ekonomik bla bla bla....
    TPE eldivenler hakkında bilgisi olan varmı.ben aldım memnunum olarak değil gerçekten bilgisi olan varmı.alerjilere sebeb olabiliyormu yada ele ve deriye zararı varmı.fiyatları gayet uygun görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal87 kullanıcısına yanıt

ben aldım beğenemedim.özellikle bayanlara büyük.bende pek rahat edemedim.

• Arkadaşlar birisi lütfen biliyorsa araştırdığı maskelerden test sonuçlarına eristiysr paylaşabilir mi. 0.3 0.5 gibi geçirgenlik testleri var. Ben şu markayı alırım kesinlikle demişler nedeni sadece beğendikleri için. Biri şöyle bir toparlasa ne güzel olur yada hep beraber el birliğiyle bir konuda toplayalım.

• inanlı kullanıcısına yanıt
    Üstad geriye doğru gidersen sayfalarda paylaşıldı bunlar. Test diye arat istersen konuda

• tirabzonli kullanıcısına yanıt

Hocam bir arkadaş varmış sanırım ama kaldırmış gibi. Çünkü sadece cevap yazan kişiler var tıklayınca mesaj kaldırıldı yazıyor.

• inanlı kullanıcısına yanıt

O testte %90 üzeri filtreleme veren are/alvent/saytekmed/bgood

Vardı.

Hayal kırıklığı olan ttmed/roll/evony vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 7 Haziran 2021; 22:7:36 >
  • maligezgin kullanıcısına yanıt

hocam b-good %94,5 gibi bir orandı. hayalkırıklığı olan ttmed/roll/evony idi.

• lawyerdem kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam yanlış hatırladım sanırım. Düzeltiyorum

• BJK kullanıcısına yanıt
    Benim son aldığım yeşil evonylerde meltblown katman var ortada. Baya karışık bu iş :)

• Arkadaşlar C tipi (Kore tipi) kulaktan takılan maske olarak hangisini önerirsiniz. Hem yapısı hem de kulak lastiği olarak tatmin eden bir marka/model var mı ?

• N95 diğer adıyla ffp2 maske olarak 3M dışında hangi marka daha iyi. Hangisini tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: D day

N95 diğer adıyla ffp2 maske olarak 3M dışında hangi marka daha iyi. Hangisini tavsiye edersiniz?

Mfa, Drager.

• düğüne katılmam gerek acaba 3m 9152ler mi daha rahat olur yoksa 3m auralar mı ? uzun kullanımda hangisi iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilzi

düğüne katılmam gerek acaba 3m 9152ler mi daha rahat olur yoksa 3m auralar mı ? uzun kullanımda hangisi iyidir.

Aura'lar dar, 9152'ler daha geniş. 74 kiloyum bana bile dar geliyor.

• 
Sayfa: önceki 824825826827828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.