Son ay üretimlerinde sorun var sanırım. Yorumlar pek iyi değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 1 Aralık 2020; 21:38:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (658. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkanHocam are denediniz mi? Gayet iyi bence ve trendyoldan alıyorum ben 117.9tl'ken 40tl kuponla 78tl'ye 150 maske alıyorum.
Şu yrendyol çeklerini nereden vbuluyosunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Saytekmed in yeni lastikli modellerini kullanıp yorum yapabilecek varmı? -
Lastikleri neden öyle onun? Nasıl takılacak bu? Lastiğin biri başın arka üst kısmında diğeri ensede mi duruyor? Peki kalıcı oluyor mu o şekilde? Pek mantıklı gelmedi bana bu dizayn. Sonuçta bunu takacak olan bir kadın ve sanmıyorum ki hiçbir kadın saçlarının üzerine bu şekilde bunu takmak istesin. Tabi isteyen, uygun bulan da olacaktır ama neden yanlarda değil de böyle yapmışlar anlamadım. Ne acayip bir vizyonu var bu üreticilerin, tüm maskelerin mutlaka bir şeyi sıkıntılı, sen tut küçük maske yap ama hangi akla hizmetse lastikleri herkes gibi yandan değil üstten yap. -
Açıkçası ilk başta ben de anlam veremedim ama yukarıda da yazdım tahminim tesettürlü kadınlar için yapılmış, kulak başörtünün altında kaldığından takıp çıkarmak sorun oluyor diye yapmışlardır, nitekim ablam bu yönüyle çok kullanışlı buldu. -
kenarları çok kalın değil mi? O delikler daha küçük ve daha sık olmalı bence bu yüzde sanki yanlar çok havada kalıyor.
-
Maskenin et kalınlığından bahsediyorsanız evet elinize aldığınızda bariz kalınlığı hissediyorsunuz zaten yukarıda eklediğim fotolarda dış katmanların daha kalın olduğu belli(bir faydası var mı bilmiyorum)
Çerçeve kalınlığından bahsetiyorsanız da çok fark yok gibi, küçük maskede daha kalın gibi görünmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf87 -- 1 Aralık 2020; 22:37:24 >
-
Ustte mavi olan TT medikal mi öyle ise ustteki mesaj daki fotoğrafta dikişler çok daha kalın gözüküyor ama burada normal
Are ve Saytek maskenin iç ve dış katmanları spunbond. Su testinde her ikisinde de su geçiriyor. Sadece orta katmandaki meltblown su geçirmediğinden koruyuculuğu bu sağlıyor. Resimden görünüşe göre TTmed maskede iç ve dış katmanlar SMS gibi. Bu sayede olsa gerek koruyuculuk oranı biraz artmış. Çünkü SMS su geçirmiyor. Ortada meltblown olunca da en iyi maske benim diye 2 tl den satıyor. Evony eğer ortaya meltblown koymuş olsa bu kaliteye ulaşmış olur. Bir de saytek mi are mi diye soranlara are alsınlar derim. İkisi de aynı gibi ama saytek maskede tel üstünde kalan kumaş parçası çok fazla ve bu göze doğru çıkarak rahatsızlık yaratıyor. Ayrıca şu ana kadar kullandığım maskeler arasında en iyi meltblown katmanı Mardenim maskede diyebilirim. Ele aldığınızda kalitesi bariz farklı. Desenli ve daha kalın değişik bir meltblown. Dış katman SMS, iç spunbond...Tabi ilk çıkanlardandı. Şimdi üretiliyor mu veya nasıl bilmiyorum.
-
Aslında baya iyi bir lastik düzeni. Salgının ilk aylarında gurbetçiler yurtta iken onlarda da bu tarz lastikli maskeler görüyordum ben sürekli. 3M 9152’de de lastkleri böyle takınca çok korunaklı oluyor ki sağlık personeli de bu şekilde takan çok fazla. Özellikle N95’leri... -
Doğru iç ve dış katmanları Evony maskenin katmanlarına benziyor. Yakından da çektim sağ taraftaki TTmed(mavi ve altındaki) diğeri SaytekMed’in iç-dış katmanları.
Ekleme: Fotodaki parçalarla(dış katmanlar) su testi yaptım, Saytek’in katmanı su geçirdi TTMed’in katmanı geçirmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf87 -- 1 Aralık 2020; 23:15:14 > -
bugün saytek geldi, eski üretim evony ile karşılaştırdığımda(evony yazısı olmayan üretim) saytek çok daha hafif geldi ve bariz bir şekilde daha ince duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nuksws_99bugün saytek geldi, eski üretim evony ile karşılaştırdığımda(evony yazısı olmayan üretim) saytek çok daha hafif geldi ve bariz bir şekilde daha ince duruyor.
Tekli paketlerden mi aldınız 50 li kutu mu
Trendyol'dan 50 adet Siyah Saytekmed maske aldım. Umarım hızlı kargolar saytekmed. Teslim edilince Are siyah maske ile karşılaştırmasını yapıp buraya atacağım. Şu an are siyah maske kullanıyorum ve memnunum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ellez78Tekli paketlerden mi aldınız 50 li kutu mu
Alıntıları Göster50 li paket hocam.
-
27 Kasım'da aldım, hala kargolanmadı.
Alevnt baya övülüyor gibi ama tek satıcı HarikaŞeyler mağazası gibi. O'da PTT ile yolluyor yorumlarda herkes kargodan şikayetçi. Sizler nereden alıyorsunuz acaba ? Ya da hangi markayı alayım kargosu falan problem olmayan. PTT'den yeminle gına geldi lanet ettim artık. Bu kadar gevşek bir çalışma stili ömrümde görmedim. PİM 'in içindeki şubeye verdim kargoyu, Sabah teslim ettim, 3 gün geçti hala pim'de bekliyor. Sanırsın İstanbul, Eskişehir alt tarafı ya. Keza 1 haftadan erken gelen kargo da görmedim PTT de.
-
Trendyol kasım kampanyasından ötürü kargolar özellikle trendyol kargolarını günlük limitle kabul ediyor diye biliyorum. Bu yüzden sanırım geç gelecek maskeler, zaten denemek için aldım. Şu an mevcutta are maske stoğum var. Teslimat tarihi 4 - 21 Aralık görünüyor şu an siparişte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X