Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
326
Favori
600.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Polmask meltbown filtreli mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merdo1234

    Arkadaşlar iyi akşamlar,sağlıklı günler dilerim,telefonlarınızı nasıl dezenfekte ediyorsunuz? Biolab ın mendili var alkol oranı düşük,Ecolab İncides mendili var alkol oranını hiç bir yerde bulamadım,Alkol oranı yüksek mendil tavsiye ederseniz sevinirim

    Ben direkt kolonya sıkıyorum ama mendil olarak deepfresh aldım, %75 alkol olduğu yazıyor üstünde. Bu ara onu da kullanıyorum telefon ya da başka şeylerde.

  • toran_aga kullanıcısına yanıt

    Firmaya mail attım mail geri geldi 😂

    Posta kutuları dolmuş

    Ben de sitedeki destek kısmına yazdım

    Bakalım ne cevap gelecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes goodcare de TYPEIIR yok diyor ama 1 ay once aldigimaskenin maskenin kutusunda TYPEIIR oldugu yazıyor. Sonradan mi kaldirildi bu ibare yoksa bir yanlislik mi var? Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gül_ym

    Evony çocuk maskesi siparisim geldi üstünde tip2r yazıyor ??? Tüm sınıfa denemek için aldık güvenilir diye



    Bgood cocuk olanı trendyoldan sipariş verdim daha önce eczaneden aldıklarımdan farklı dokusu var.
    umarım kopma olayı olmaz
    Tt medical çocuk maskesi arkadaşım denememiz için verdi çok beğendim diğer maskelerden çok kalın ancak 2 tl

    Roll eczanede 5li 5tl bulunca aldım eşim için papara ile 2.5 tl

    paketi açınca bir kaç maske tel sağ yada soldan maskeye dikilmiş.

    Saytek kullanayım dedim bin pişman oldum çok büyük oluyor kesinlikle bayanlara göre değil.
    Evde son bgood 7. ay kutusu var.
    Are sadece lastiği küçük olucak şekilde bayanlara göre ve çocuklara çıkarırmı acaba?
    Evony çok rahat sms yerine direk meltbown kullansa güvenerek alsak...

    Evonyu bende begenmedim cocugun yuzunde yanlar açık kaliyor şuanana kadar Roll,Bgood,Envoy ve TTmed denedim.En iyi Tt medin Ttkids maskesi üzerinde zararli boyali desenler yok ve yüzü aralarında en iyi kapatan maske tek kusuru fiyatı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nirvanrl N kullanıcısına yanıt

    Goodcare ya da evony de R takılacak bir durum değil, diğer maskeler sadece dış katmanda sms kullanarak testi geçebiliyor, 3 katman sms ile sıvı direnci testini geçmemesi imkansız zaten. 3 kat sms ile tip II yani %98 üzeri filtrasyon verimliliği sağlayabiliyor mu asıl soru o olmalı ki aldıklarına göre sağlayabiliyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turev77

    Polmask meltbown filtreli mi?

    Evet

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için ozaman yeni siparis verebilirim artik. Simdiye kadar kullandigim tel kismi en iyi maske. Eski roll kalitesini saymazsak tabi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farklı maskeleri denemeye çalışıyorum kendime uygunu bulabilmek için. Bu zamana kadar kullandıklarım arasında favorim eski üretim B Good, aldığımda tarihine bakmadım ama kulak acıtan ve kalın telli sanırım 6.ay üretimi olan.


    Bir süredir de TT Medikal denemek istiyordum sonunda sipariş verdim ama tanesi 2tl olan bir maske için hayal kırıklığı oldu.

    Maskenin kulak lastikleri çok bol, neredeyse ortasından düğüm atıp öyle takabildim. Teli orta diyebilirim, saytekmed ayarında. Bir de maskede plastik kokusu gibi bir koku var, bir çok değişik maske kullandım ama hiç birinde böyle bir koku yoktu

  • merdo1234 M kullanıcısına yanıt
    Şuan BİM de 150 adet Eyüp Sabri Tuncer kolonyali mendil var 80 derece 35TL fiyatı. Dusunulebilr

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nirvanrl N kullanıcısına yanıt

    bu hafta mı sadece?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Megadeth86

    Alvent maskenin yeni modeli şu anda trendyolda sepette %50 indirime girmiş. Satıcının hiç yorumu yok acaba başka marka maske gelir mi bilemiyorum.

    100 tanesi 39.50 TL.


    https://www.trendyol.com/alvent/yumusak-kulakli-meltblown-maske-100-adet-en-az-98-koruma-sertifikali-bebek-mavisi-p-57229397?boutiqueId=537950&merchantId=115981

    Satın alan arkadaş var mı? Alvent in bu modeli yüzü sarıyor mı acaba? Resimde mankende bol gibi duruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • m3p3 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyazOytun -- 10 Kasım 2020; 0:22:19 >




  • merdo1234 M kullanıcısına yanıt

    eve geldiğimde ellerimi yıkadıktan sonra bir adet mendile kolonya dökerek telefonun her tarafını detaylı şekilde siliyorum

  • edgar1899 kullanıcısına yanıt




  • Arkadaşlar trendyoldaki şuan indirimler çok güzel. Meltblown kumaş kullanan en uygun marka SayMask olarak gördüm 200 adet 98.99 TL . Daha önce kullanan var mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toran_aga kullanıcısına yanıt

    Her maskenin ya da şöyle her kumaşın sıvı direnci değeri vardır, önemli olan sıvı direncinin yüksek olabilmesi ve test için gerekli asgari şartları sağlaması. Tip II maskeninde içinde meltblown katman vardır %99 ve doldurursanız içine sıvıyı uzun süre karşıya sıvıyı geçirmeyecektir. Ancak test sonucu R işaretini alabilecek asgari başarıyı sağlayamamıştır ya da bu teste belki de hiç sokulmamıştır vs.


    R işareti olmaması sıvı direnci hiç yoktur demek değil ya teste sokulmamış ya da testte gerekli başarıyı sağlayamamıştır. Goodcare ya da evony maskenin 3 kat sms kumaş ile sıçrama testini geçememesi açıkçası pek mümkün değil muhtemelen ilk etapta tip II onayı yeterli gelirken devamında ilgili testlere girip tip IIR onayını da almışlardır.

  • Herkese selam,


    Are Medikal'e bazi sorularim olmustu. Sagolsun Murat bey yanitlamis ve bircok bilgi yaninda donanimhaber'deki sizlere de selam gondermis. Benim sorularim ve Murat bey'in verdigi bilgiler asagidaki gibidir.


    *******

    Benim sorularim;

    + Medium ve Large bedenli maskeler ne zaman cikicak ?

    + Siyah renkli maske icin 10 kasim denmis arkadasimiza, dogru mudur ?

    + Butun bu maskeler son versiyon (yeni burun teli ve genis, yumusak lastikli) versiyon olucak mi ?


    Son olarak bu urunler geldiginde, eski versiyonlara denk gelmemek icin hangi sekilde siparisleri gecelim ?

    *******


    Murat bey'in etraflica yaniti;


    Öncelikle sorularınızın yanıtına geçmeden önce firmamız hakkında ve donanımhaber forumlarında Are maske ile ilgili konulara değinmek isterim.


    Are Medıkal ASSAN GROUP bünyesine ait 8 firmadan birtanesidir.8.000m2 kapalı alanda meltblown kumaş üretimi ve Cerrahi Maske üretimi yapmaktadır.


    Gerek savunma sanayi gerek iş makınaları yedek parça üretim ve ihracatında faaliyet gösterdiğimiz için cerrahi maskelerimiz birçok bakanlık,cumhurbaşkanlığı,devlet kurumları hastaneler ve bankalar,inşaat firmaları, fabrikalar vs.. tarafından talep edilip kullanılmaktadır. Bunun öncesi ihracatmızda mevcut 56 ülkeye.bu konuya değinmemin sebebi maskemizin standartı tek ve stabil olup internet mağazalarında (web sitesi,n11 trendyol,gittigidiyor vb.) aynı ürünü satışa sunuyoruz. Her kitleye ayrı kalitede ürün göndermiyoruz. Donanımhaber kullanıcıların maske kalitesini tartışmaları olumlu olumsuz yorumları tavsiyelerini okumak hem keyifli hemde bizim için bir yeni fikir adledilir. Maske kalitesinden daha önemli diğer konu maskenin üretim tesisi,steril olması,zemin kaplamasının epoksi olması,temiz oda şartı,Uv sterilizasyonu vs.bu hususlar çok önemli, çünkü maske içerisinde üretim esnasında oluşabilecek bakteri ve diğer unsurları engelleyecek sistem maalesef birçok üreticide yok. Piyasada satılan maskelerde bulunan meltblown kumaşları aynı kalitede değil ayrıca . Umarım devletimiz denetimlerini arttırır ve bütün ürünleri gönül rahatlığıyla kullanmış oluruz. bu konuda sizi bılgılendırmemde fayda var.Ayrıca maske kutuları depolarda market raflarında satış yerlerındekı açık alanlarda bekleyebileceği düşünülerek kutularımızı özel jelatin ile kapatıyoruz. Bu unsur önemli çünkü filtrasyon sağlayan meltblownun uzun süre açıkta bekletildiği zaman görevini yitireceğini biliyoruz.


    İnternet satışlarında zamanla burun teli ile alakalı iyileştirme anlamında mesajları ara ara almaya başladık. Sağolsun Donanımhaber kullanıcısı Burak bey ile birçok istişarede bulunduk.bunun sonuncunda internet satışları ve parekende satışları için 0,30mm kalınlıgındakı alumınyum burun telini 0,60mm değiştirdik. Şikayet olmamasına rağmen kulak ipini farklı ürün ile denedik.umarım bununla beraber kullancılarımız daha konforlu maske kullanmış olacaklar.geri dönüşleri izliyoruz. Tabiki bir taraftan 0,30 mm burun teli ile üretim devam ediyor.çünkü şartnameler ve imzaladığımız sözleşmeler için bu şart.


    Kısa bir not: eczaneler ve marketler yüksek kar marjı peşinde oldukları için sağlık unsurunu ticarete değişiyorlar. Talep eden birçok eczaneye ürün gönderiyoruz.


    Sorularınıza gelecek olursak;


    M ve S Beden ölçülerinde gövde boyu aynı kalıp sadece ip boyu ile ayarlanabılıyor.gövde ölçülerinin küçülmesi zaten çocuk maskesine eşdeğer oluyor.


    İp boyu ayarlamaları kısa zamanda bitecek kısmen bu ay sonu.bundan sonrası tanıtım ve web sitesi için banner ve bildirim tarzı konuların hazırlığı var.


    Siyah renkli maskenin üretimi bugun başladı.gerekli stok olması için birkaç güne ihtiyacımız olacağından satış tarihini 10 Kasım öngördük.


    Fakat şöyle bir durum var;piyasadaki siyah maskelerin 3 katı spunbond olduğu için maske derin siyah görünüyor.bizim maskemizde beyaz meltblown kumaşı olduğu için tam siyah durmuyor.görselleri paylaşıyorum incelersiniz müsait bır zamanda.


    Son sorunuzu az önce yanıtlamış olmayı umut edıyorumJ parakende ve internet satışlarımızın tamamı yeni burun teli ve yeni yassı kalın ip ile gönderim yapılacak.


    İlginiz alakanız için çok çok teşekkür ediyorum. Umarım ürünümüzden memnun kalırsınız.

    Sağlıklı günler iyi çalışmalar diliyorum.

    Arkadaşlarınıza selamlar..


    saygılarımla





  • Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.