Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
305
Favori
638.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avansastan aldığım 10 lu paket goodcare geldi gelir gelmez inceleme yaptım çakmak testi iyi en iyilerden söndüremedim dalgalama oldu ama kumaş olarak Meltblown flitre yok sanırım kestim 1 tanesini 3 katmanda aynı kumaş kesim iyi lastik biraz sert geldi bana maske olarak bugünlerde şunu görüyorum artık kaliteli markalarda piyasaya ürün çıkarmaya başladı git gide kalite artacak standar hale gelecek fiyat yarışı olacak gibi tercihlerde kişinin kullanım kolaylığına göre değişecektir yüz yapısı lastik sertliği vs..
  • A-101'de Adeiu 1 litre kolonya 13,90 TL.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bim a101 metrodan ucuz kolonya alan arkadaşlar kokuları nasıl onu da yazsalar bilindik Eyüp sabri duru Boğaziçi Selin gibi markalarla göre kokuları nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • arkadaslar eyüp sabri kendi sitesinde litresi 28 29 tl 5 lt 140 tl 4 5 tl için bilinmeyen markalar alınmamalı bence cilde zarar verebilir duru bile eyüp sabriyi tutmuyor

akakce.com
    Pereja Kolonya Fiyatları ve Çeşitleri | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kolonya/pereja.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeskili -- 21 Temmuz 2020; 17:26:15 >

• ramazanfb1907 R kullanıcısına yanıt
    Zincir marketlerdeki ucuz kolonyalar tercih edilebilir çünkü onlarda pereja ve senso üretimi. Sadece esans kaliteleri düşürülmüş durumda. Örneğin a101'den aldığım pereja keskin limon kokulu ve ferahken, aynı perejanın a101 için ürettiği adieu tamamen adi şekerli limonlu maden suyu gibi

Dezenfektan olarak kullanılacaksa ikiside 80 derece ve aynı banttan çıkıyorlar. Bir tanesine kaliteli esans koyuluyor diğeri ne adi. Fark bu sadece.

• "Avrupa’da yapılan araştırmaya göre, Türkiye’de “yerli kit” olarak tanıtılan ve bütün hastanelerde kullanılan Koronavirüs testinin doğruluğunun yüzde 40 olduğu iddia edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın tepki göstermesinin ardından, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nde Koronavirüs çalışmalarıyla ilgilenen ve testi onaylayan Mikrobiyoloji Referans Laboratuvarları ve Biyolojik Ürünler Daire Başkanı Selçuk Kılıç görevden alındı."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: babaeskili

A01 de satılan kolonya üreticisi Pereja ve gayet iyi.

https://www.gratis.com/pereja-limon-cicegi-kolonyasi-1000-ml/urun/10315490?gclid=Cj0KCQjwpNr4BRDYARIsAADIx9w9Vy03EpLG2N3tEwp-1s0nyRrMu3Cwx0i416608OfEtyXFF33LNYQaAiTAEALw_wcB

https://www.akakce.com/kolonya/pereja.html
    A101 de ki Perejayla Gratis linkini verdiğiniz Pereja arasında en az 10 gömlek fark vardır..a101,bimdekiler kolonya değil benzeri ürün,bildiğin su..

• Bella Ciao dostum bim ve a 101 in hakkını yeme bence ,ben tüm kolonyları test ettim 80 derece alkol var.kokusunu beğenmezsin ,rengini beğenmezsin bişey diyemem ama biz de bunları aramıyoruz içindeki alkol bizi ilgilendiriyor.kolonya olarak değilde temizleyici olarak kullanıyoruz. diğer türlü de kullansan bence karayel fena değil mesela bimin.

ayrıca bu n11 de ki 50 tl ye satılan b good maskenin satıcısı ile konustum sizden once sordum ben o b good yazısı muhabbetini.bana dedi ki satıcı ; sizin yanlısınız var b good artk baskılı üretmiyor bizdekilerde de b good yazmıyor dedi :)

adamların sattığı maskeden haberi yok. sipariş vermiştim iptal edicem
  • bu arada arkadaslar eczaistanbulda b good maskelerin kutu fotoğrafları değişmiş,bizdekilerde bayan vardı simdi erkek olmus resimler..bir farkı var mı acaba? şu n11deki satıcının maskelerinde b good yazmasının sebebi bu kutudaki gibi yeni üretim filan olması olabilirmi veya eski üretim

maske çok güzel yumuşacık ,ipleri filan kulak acıtmayacak buna eminim.
    yanları çok güzel kapatıyor,benim sağ yanağı tam kapattı solda hafif aralık kaldı ama bu ben zayıf oldugumdan olabilir.yani şöyle diyim tam kapalı olmaya % 8 lik bir fark kalmıstı. bence güzel bir maske.bildiğimiz kumas tabi bu kadar etmemesi lazım ama bu zamanda neyazıkki böyle.ayrıca çakmağı neredeyse başım dönecek kadar üfleyince söndürebildim :)

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kan -- 21 Temmuz 2020; 21:11:34 >

• Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarıyla ihraç versiyonla hiçbir fark yok.

• Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    Zaten kokusunu ve rengini beğenmiyorum ancak anlamadığım konu,pandemi öncesi bu bim a101 kolonyalarının da kokusu ve rengi gayet yerindeydi şimdi noldu da böyle oldu,limon esansı kıtlığı mi başladı nedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Temmuz 2020; 21:26:33 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    onu bilemiyorum ne yazıkki,olabilir. yani bu marketler düşük gelirlilere hitap ettiği için,fiyat arttırmamak için birşeylerden kısmışlar anlaşılan

ama fena değil ya o kadar da :)
    Alkol fiyatı pandemi ile ciddi yükseldi, 6 liranın altında seyreden etil alkol 10 liraları bulmuş. Doğal olarak fiyatları çok fazla yükseltemeyince bu tarz ürünler birde kar marjı düşük olduğu için mecbur diğer kalemlerden kısıyorlar. İyi markaları çok etkilemedi çünkü kar marjları zaten belli bir seviyede ancak bu tarz market kolonyalarında rakamlar gösteriyor ki kar çok çok düşük.

Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.