Şimdi Ara

Kolonya ile dezenfekte ettikten sonra kendi kendine dokunma sorunu [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corona yüzünden telefonu (galaxy s7) dezenfekte edeyim diye bayağı kolonya döktüm bayağı ama, yıkar gibi neredeyse. sonra kurulamadım bile. Derken 1 saat sorunsuz kullandıktan sonra birden kendi kendine dokunmaya başladı sağ alt köşesine. ve artık sürekli dokunuyor oraya. Ayrıca üst kısımdaki kulak ahizesinin altında beyaz bir ıslaklık lekesi var yani cam içerisine girmiş kolonya.

şimdi bana önerileriniz var mı? Pirinç içerisine attım yarına kadar bekleyeceğim. Kolonya uçucu olmasına rağmen hava ile temas etmezse nasıl uçacak merak içeriisndeyim. Ayrıca siz siz olun, kolonya kullanımında çok çok dikkatli olun. Ben pişman oldum keşke ıslak mendille silseydim

düzenleme= 36+ saat pirinç içerisinde bekledikten sonra lekeler kayboldu ve telefon düzeldi Allah'a çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 21:57:6 >

• Hergün kolanya ile siliyorum hiç bir şey olmadı bugüne kadar siz çok abartmışsınız bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fortnite30 F kullanıcısına yanıt
    çok dikkat edin. Ben de siliyordum günlerdir bayağı döküyordum üstelik. Bir şey olmaz diyordum ama kolonya çok zararlıymış. Çok pişmanım şu an bence dikkat edin Şu an pirinç içerisinde telefonum
  • İnşallah düzelir. Sayenizde kolonyayı uçucu da olsa boca etmememiz gerektiğini öğrendik. Ben de her ıslak mendille sildiğimde biraz dokunmatik bozulur ama sonra kuruduğunda düzelir. Sanırım ıslak mendil de zararlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exfat E kullanıcısına yanıt
    iyi dilekleriniz için teşekkürler inşallah düzelir diye umuyorum. Eğer bozulduysa çöp oldu(tamir edilemezse) 3 yıllık telefon :( Yeni telefonlar olmuş 6bin 7bin TL Pirinçten çıkarınca sonucu da yazarım başkalarına da tecrübe olsun ben yandım siz yanmayın olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 26 Ağustos 2020; 21:17:6 >
  • Strawberry Fields Forever kullanıcısına yanıt
    Hocam ben direk dökmüyorum peçeteye döküyorum sonra silince direk uçuyo zaten ama direk üzerine dökmüşsunuz ondan olabilir geçmiş olsun bu arada

• Kolonyada suda bulunur camla ekranın arasına biraz kaçtı galiba kurutma makinesiyle halledilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düzeldi mi hocam telefon geçmiş olsun

• Sağ olun arkadaşlar yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için.

Telefon yaklaşık 36 saat pirinç içerisinde durdu. Bu sabah çıkardım baktığımda kolonya lekeleri tamamen gitmişti. Dokunmatik sorunsuz çalışıyor akşama kadar kullandım bir sıkıntı çıkmadı, inşallah bir daha sıkıntı yaşamam, sanırım düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.