Şimdi Ara

Kollarımı Nasıl Güçlendirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bilekten şut atmaya çalıştığımda maalesef topu yetiştiremiyorum, Faul çizgisinden attığımda birazcık yetiştirebiliyorum, ama potayı falan aşmıyor boyu. Bileğimi, kollarımı nasıl geliştirebilirim, evde Dumbelllerim var, istediğim gibi kilosunu ayarlıyabiliyorum. Ama çokta kas kütlemin olmasını istemiyorum, çünkü hızlı koşup, patlayıcı bir koşumun olmasını istiyorum.



  • "çok da" kas kütlesi yapmak zaten baya özveri ister , bu yemeğe fazla tuz atmak gibi bir şey değil yani; yıllarını alır.Profesyonel oyuncuların hepsi hayvan gibi ağırlıkların altına girerler.Atletizm sadece doğuştan gelen bir şey değil , bunu sağlamak için ağırlık çalışması yapmak şart.

    Faul çizgisinden topu yetiştirmekte zorlanıyorsan ve 14 yaşından büyüksen olayın güçle alakalı olduğunu sanmıyorum.Tekniğin yanlıştır büyük ihtimalle.Sadece bilek tekniğinden bahsetmiyorum , mesafe konusunda en büyük görev bacaklara düşer.Curry tarzı adamlar şutu resmen bacak kaslarıyla fırlatırlar potaya.Gücü topa doğru şekilde doğru zamanda iletirsen 160 boy 45 kilo olsan bile topu potaya yetiştirsin.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler, 14 yaşındayım şuan yazın 15'ime basacağım. Şahsen herşeyi doğru yapıyorum gibi ama, bazen çok yüksek bazen çok alçak gidiyor, yani bazen atabiliyorum ama baya geriliyorum, kaslarım falan vücüdüm sallanıyo bildiğiniz. 170 boyum 53'de kilom var. Boyum kiloma göre fazla galiba? Çünkü şuanki şut stilim ile çok zor üçlük atıyorum, 2 likler problem değil ama 3 ler baya zor. (Göğüsten çıkartıyorum.)
  • BigBangZero kullanıcısına yanıt
    Lise 1'sin sanırım,aynı boy aynı kilodaydım senle o yaşta ve şut konusunda pek sıkıntı çekmiyordum.Dediğim gibi olayın büyük ihtimalle güçle ilgisi yok , tekniğini düzeltsen yetiştirememe gibi bir sıkıntı çekmezsin.İyi şutörlerin atış videolarını izle özenmeye çalış kendi stilini yarat.Dünya üzerinde birbiriyle birebir aynı stile sahip iki kişi görmedim hayatımda.Basketbolu güzel yapan da bu.
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Yok hayır, 8. sınıfım. Bende kendime özel bir stil oluşturmaya çalışacağım, teşekkürler.
  • Önce şut stiline odaklan
  • Sabahlara kadar ray allen izle
  • 100m koşucularını görmedin heralde hayatında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.