Şimdi Ara

Kolları güçlendirmek , bilekleri kalınlaştırmak - [Kilo Alma] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
49.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: swashbucker

German volume training i biraz araştırdım da.Şöyle demekte:
    -Hacim çalışması olarak geçmesine rağmen ağır olmasından dolayı kolaylıkla aşırı çalışmaya dönüşebilir.Fakat durgunluk döneminde(plateau),gelişememe durumunda olanlar kaslarını şaşırtmak için deneyebilirler.

Şöyle bir durum var.Sen daha yeni başlayan birine böyle riskli bir çalışmayı öneriyorsun.Yanlış orda.Riskli olmasının nedeni ise durgunluk dönemindekiler için bile overtraining ihtimali çok iken daha yeni başlayan birinde riskin iyice artmasıdır.

Bak dostum beni senin kimlerin çalıştırdığı ilgilendirmiyor.Ben önerdiğin bazı şeylerin yanlışlığını söyledim.Ayrıca bu kadar çalışıp daha hacim için az tekrarı bile savunmaman ilginç.

Ayrıca netten öğrenilmez hocadan öğreneceksiniz vb şeyleri söyleyen arkadaşlara cevabımı aktarayım.Dediğiniz çoğu salonda sırf ticari amaç güderek yeni başlayanlara daha ilk günden protein tozu ve steroid öneren hocalar fink atmakta.Malesef bu tür yerlerde pek denetim altında tutulmamaktadır.Ayrıca verdiğim sitedeki kişilerde vg de hocalık yapan,yarışmalara katılan,Son derece bilincli ve alanında uzman kişilerdir.Kafanızın dikine gitmek yerine, biraz araştırırsanız durumun vaziyetini tüm çıplaklığı ile göreceksiniz.
    Saygılarımla...

tamam kardesim haklisin bu ise yillarini vermis gecimini bu isten sagliyanlar isi bilmiyor sen biliyorsun tamam

hadi ne olursun daha da uzatma

• Bilekler gelişim dönemini geçtiysen kalınlaşmaz. Body'cilere bak çoğunun el ve ayak bilekleri inceciktir, vücudun diğer tarafları çok kaslı olmasına rağmen.
  • Maksadım uzatmak değil ancak şöyle bir durum var.Sen mesajımdaki iletiyi anlıyorsun.Anlamana rağmen hala olayı polemikleştirmeye çalışıyorsun.Farkındaysan başından beri sağlam bir üslup takındım ve bildiklerimi ve fikirlerimi aktardım.Ancak sen hala tartışma adabını bilmediğinden dolayı üste çıkma peşindesin ve üslubunda pek yerinde değil.Amacım tartışmaktı,polemik çıkarmak değil.Mesajlarımı okursan bu amaçla hareket ettiğimi anlayacaksın.
    Son mesajını istersen yaz ve konuyu kapatalım.
  • oreilly' biraz haksızlık yaptık sanırım.

" ha peki forumun faydasi olmazmi pekala olabilir orada da cunki cok tecrubeli insanlar olabiliyor "

Daha neyi tartışıyoruzki ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.