Gözlerinin sığacağı kadar aralık kapım diyor orda onu betimliyor iyice paronayak oldunuz anasını satıyım
quote:Orijinalden alıntı: emPer0rshiP Gözlerinin sığacağı kadar aralık kapım diyor orda onu betimliyor iyice paronayak oldunuz anasını satıyım
quote:Orijinalden alıntı: kalora bende nezamandan beri süpeleniyordum *.*.*.*.SatIS vE AlıS hızı %100 Devam ediYor.*.*.*.*. *.*.*.*. iletisim: dhf.satis@hotmail.com .*.*.*.*
quote:Orijinalden alıntı: weehwet quote:Orijinalden alıntı: kalora bende nezamandan beri süpeleniyordum *.*.*.*.SatIS vE AlıS hızı %100 Devam ediYor.*.*.*.*. *.*.*.*. iletisim: dhf.satis@hotmail.com .*.*.*.* hocam problem mı var
İyi de bu attığın resimlerde kimse modelin yüzüne bakmıyor ki. Gizli mesaj veriyor bile olsalar hiçbir yere ulaşmıyor.
quote:Orijinalden alıntı: emPer0rshiP quote:Orijinalden alıntı: Saahin Yemişim illumunatiyi kayarım ben bu ikisine. evet sayın seyirciler emPer0rshiP çifte giderim dedi. alkışlıyoruzzz
quote:Orijinalden alıntı: kalora quote:Orijinalden alıntı: weehwet quote:Orijinalden alıntı: kalora bende nezamandan beri süpeleniyordum *.*.*.*.SatIS vE AlıS hızı %100 Devam ediYor.*.*.*.*. *.*.*.*. iletisim: dhf.satis@hotmail.com .*.*.*.* hocam problem mı var imzan problemli dostum *.*.*.*.SatIS vE AlıS hızı %100 Devam ediYor.*.*.*.*. *.*.*.*. iletisim: dhf.satis@hotmail.com .*.*.*.*
quote:Orijinalden alıntı: weehwet quote:Orijinalden alıntı: kalora quote:Orijinalden alıntı: weehwet quote:Orijinalden alıntı: kalora bende nezamandan beri süpeleniyordum *.*.*.*.SatIS vE AlıS hızı %100 Devam ediYor.*.*.*.*. *.*.*.*. iletisim: dhf.satis@hotmail.com .*.*.*.* hocam problem mı var imzan problemli dostum *.*.*.*.SatIS vE AlıS hızı %100 Devam ediYor.*.*.*.*. *.*.*.*. iletisim: dhf.satis@hotmail.com .*.*.*.*