Şimdi Ara

Köleliğime hoş geldiniz baylar ve bayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harika bir sistem bence bu ygs/lys, öğrenciler birbirine düşüyorlar, sürekli birbirlerini ezmeye çalışıyorlar, ailelerinden baskı yiyorlar ve köpek gibi yetişiyorlar. Özel okuldakinin diploma notu 99 benim niye 60 triplerine giriyorlar. Ne güzel itaat eden bireyler doğuyor. 12 saat çalıştırsan 1404 lira versen gıkı çıkmaz bu insanların. En çok kaymağı da tabiki işveren yiyor. :) Sistemi seviyorum. Çalışmaya devam gençler, aileniz size destek olur.

• Arabayi tamir etmek icin arabayi bilmek lazim. Ondan sonra istedigin parcayi degistirirsin. Yani ilerde sistemi degistirmek icin okuyoruz. Kole olmak icin degil. En azindan ben kole olmayacagimdan eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel okul diploma notuna katılıyorum. Ben şehirdeki en iyi anadolu lisesinde yazılılara lys kasar gibi çalıştım, 12. Sınıftayken yazılılar test değildi müfredat neyse onu soruyorlardı, sözlü notu almak için hocanın çabaladığınızı görmesi gerekiyordu. Notum 67'ydi 70 yapmazlardı. Gelgelelim ben buna rağmen 80,24 ile hakederek bu notu aldım, bunun sonucunda ygs kasamadım, sınava tamamiyle konsantre olamadım ve sonuç olarak mezuna kaldım. Özel okullarda ise kiloyla not satılıyor herhalde ki parayla sıralama satın alıyorlar. 95 diploma notu mu olur? Okul birincisi yıl sonu 94 ortalama yaptı diye sevinçten havaya uçuyordu bizim okulda, anlaşılan meb bu okullara haksız rekabet oluşturduğu için ceza kesmeyecek. Senle aynı neti yapan biri, parasını verip aldığı notla sana 5k fark atacak ve bunun adı eğitimde fırsat eşitliği olacak ha, gg öyle işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köleliğime hoş geldiniz baylar ve bayanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.