Şimdi Ara

Koleksiyoncu(2009) / Koleksiyoncu2(2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koleksiyoncu(2009) / Koleksiyoncu2(2013)
    Koleksiyoncu(2009)
    Tür:Aksiyon, Gerilim

Film Konusu
    Kumar borcunu ödemek için, tesisatçı olarak çalıştığı evi soymaya karar veren Arkin, evde kimsenin olmadığını sandığı bir akşam eve girer. Fakat malikanede onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Arkin soymak için zorla girdiği evde, ev halkını esir almış psikopat bir katille karşı karşıya kalmıştır.

Fragman

https://m.imdb.com/title/tt0844479/

Koleksiyoncu 2 (2013)

Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 19 Temmuz 2020; 1:27:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Koleksiyoncu Film Serisi: Konusu ve Öne Çıkan Unsurlar

"Koleksiyoncu" film serisi, iki gerilim ve suç filminden oluşur: "Koleksiyoncu" (2009) ve "Koleksiyoncu 2" (2013).

İlk film, genç bir adam olan Arkin'i takip ediyor. Arkin, bir gün evinde bir yabancı tarafından kaçırılarak bir bodrum katında esir alınıyor. Kaçırıldığı kişi, çok sayıda genç kadını kaçırmış ve onları "koleksiyonu" olarak hapsetmiş bir seri katil olan The Collector olarak bilinmektedir. Arkin, diğer kurbanlarla birlikte hayatta kalmak ve The Collector'ın ölümcül oyunundan kurtulmak için mücadele etmelidir.

"Koleksiyoncu 2", ilk filmin olaylarından bir yıl sonra geçer. Bu filmde, The Collector'ın yeni hedefleri arasında bir grup soyguncudur. Soyguncular, bir otelin kasasını soymayı planlarken, The Collector gizlice onları izlemekte ve kendi tuzaklarını kurmaktadır. Soyguncular, hayatta kalmak ve The Collector'ın ölümcül bulmacalarını çözmek için bir kez daha güçlerini birleştirmelidir.

Koleksiyoncu film serisi, gerilim, aksiyon ve korku unsurlarını harmanlayan, sürükleyici bir sinema deneyimi sunmaktadır. Filmler, katil ve kurbanlar arasındaki psikolojik savaşı ustaca tasvir etmekte, izleyicileri koltuklarının ucunda tutmaktadır.

The Collector karakteri, sinemanın en unutulmaz kötü karakterlerinden biridir. Maske takması, mekanik aletleri kullanması ve kurbanlarına karşı gösterdiği acımasızlığıyla bilinmektedir. Koleksiyoncu filmleri, seri katil alt türü için yeni bir standart belirlemiş ve korku hayranları arasında kült bir klasik haline gelmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok sevdiğim defalarca bıkmadan izlediğim bu filmin konusunun açılmamasına şaşırdım. Underrated kalmış bir film.İzlemek isteyenler içinde konusunu açmak istedim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi filmdir zevkle izlemiştim 10 yıl önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türünün en iyi filmlerinden bu türü sevenler varsa kaçırmasın malesef günümüzde bu tür filmler çıkmıyor gerilim dozu oldukça yüksek bir film bol kanlı mantık hataları varmı tabiki var onları göz alarak izlemenizi tavsiye ederim yoksa filmden zevk almazsınız 10/8

• 3.flim galiba çıkmak üzere

• İlk filmi hiç beklentim yokken izledim. Sanırım en son Descent filminde bu kadar gerildiğimi hatırlıyorum.

Çok daha bilinmesi izlenmesi gereken bir film iken az sayıda kişi biliyor filmi.

Eğer bu kadar iyi olduğunu bilseydim sinemada ilk filmi izlemek isterdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halloween (2007)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.