Şimdi Ara

Koleksiyon yapmalık kart vs. bir şeyler önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım sıkıldı ve bu yüzden bir şeyin koleksiyonunu yapmak istiyorum ama koleksiyon yapacak bir şey gelmiyor aklıma.
    Pokemon kartı gibi koleksiyon yapabileceğim çeşitli şeyler önerir misiniz? Pokemon kartı neden yapmıyorsun derseniz neden bilmiyorum ama Pokemon kartları bana cazip gelmiyor. Daha ciddi bir şey olsun istiyorum, Pokemon nedir?

• Araba. Biraz masraflı ama çok güzel bişey. Bende nerdeyse bi dolap var ama koyacak yerim yok yeni taşındık eve yatağın altına dizdim:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 81melih54

Araba. Biraz masraflı ama çok güzel bişey. Bende nerdeyse bi dolap var ama koyacak yerim yok yeni taşındık eve yatağın altına dizdim:(

Araba merakım hiç yok, daha farklı öneriler lazım.
  • Futbolcu qnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaka ignesi?

Bu aklima geldi alelacele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi Steam de oyun koleksiyonu yapmak olur.
  • Para ama biraz pahalı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 81melih54

Araba. Biraz masraflı ama çok güzel bişey. Bende nerdeyse bi dolap var ama koyacak yerim yok yeni taşındık eve yatağın altına dizdim:(

Hocam nereden temin ediyorsunuz model arabaları?
  • kalem koleksiyonu yap arada çıkarsın kırtasiyeye gidersin ille pahalı kalem almanada gerekyok
  • peçete
  • dotada item koleksiyonu yap qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bardak kupa koleksiyonu yap.
  • Tesbih

• Harry potter asa koleksiyonu

• Lycosidae kullanıcısına yanıt
    Eskiden heryerden buluyodum benzincide bile buluyodum hatta bazen bime geliyodu Ama azaldı şimdi heryerde yok, Kadıköy'de Eminönü'nde bikaç yer var oralardan alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Harry potter asa koleksiyonu

Bak işte bu olabilir ama bol çeşitli, orijinal asalar falan var mıdır ki? Yada zor bulunan nadir asalar? 10-15 çeşit asa varsa uğraşmaya bile değmez yani.
    Biraz bilgilendirir misin?
  •  Koleksiyon yapmalık kart vs. bir şeyler önerin
  • figür koleksiyonu hep ilgimi çekmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

figür koleksiyonu hep ilgimi çekmiştir

Onlar çok yer kaplıyor. Bak mesela kart koleksiyonlarını hep yanımda bir yere götürebilirim, yukarıda arkadaşın dediği asa koleksiyonunu da istediğim yere rahatça taşıyabilirim ama figür koleksiyonu yaparken 20 figür alsan o 20 figürü bile taşımak eziyet oluyor.

Koleksiyonu yapılabilecek değerli kartlar falan biliyorsanız önerin arkadaşlar. Kart koleksiyonları ilk tercihim.
  • Çizgi roman,cilt-fasikül istediğin şeklinde koleksiyon yapabilirsin hemde çeşitliliği fazla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.