Şimdi Ara

Kolaykitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa daha önce kartla alan oldumu burdan hep işlerden alıyodum ama buna baktım toplu alıcağım için baya fark ediyor he varmı daha önce alışveriş yapan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Ben dayanamayıp KPSS kitapları bu siteden sipariş ettim bugün. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • kredi kartıyla mı aldınız hocam geldiğinde bizi bilgilendirirseniz sevinirim
  • kardeş o sitede çoğu kitap yok ben sordum ygs denemelerinin çoğunu gösteriyor ama 2-3 tanesi varmış ellerinde mail at bence sıkıntı çıkabilir
  • xSinek X kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı ile satın aldım, sonucunu buraya yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam durum nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MasumBirOgrenci Yks Günlüğü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son durum mokoko bence sitedekilerin yüzde doksanı ellerinde yok ben telefonla görüştüm

• xSinek X kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün aramışlar beni ama ben dersteydim, kaldıramadım. Şimdi canlı yardıma bağlandım, bir tane 5-6 liralık kitabın yeni baskısını tedarik edememişler. Bir önceki yılınkini gönderelim ya da para iadesi yapalım dediler. Ben de sorun olmadığını söyledim. Yarın KPSS setlerini ve kardeşime aldığım Güvender Türkçe soru bankasını kargoya vereceklermiş. Çarşamba ya da en geç perşembe kitaplar elime geçince yine bir güncelleme yaparım siparişle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 14 Aralık 2015; 18:46:43 >
  • Kitapları az önce teslim aldım, hiçbir sorun yok. Eksiksiz bir şekilde tarafıma teslim edildi.
  • Sitede ödeme bölümünde güvenlik sertifikası yok. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın. Az fazla verin alın işlerden.

• Ödeme bölümünde https'ye geçiş yapıyor, güvenlik sertifikası dediğiniz bu ise, sitede var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.