Şimdi Ara

Kolay champ maçı domine edemez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır ''domine'' sözcüğünü yeni öğrenmişken bu konuda bir kaç cümle kurayım dedim.
    Aslında her champın kendine göre zorlukları var,kolay kill alabilmen bir champın kolay bir oynanabilirlik sunduğunu göstermez bu,şöyle listeleyelim.

Kolay kil alınabilen champ;
    Oynayışı sizi sıkmaz,üst üste defalarca oynanabilir kılar bu özelliği onu.Ama maçı domine edemez.
    Örnek:Lee sin,Xin,Yi,teemo
    Oynayışı zor champlar maçı domine edebilir ama sıkıcıdır.
    Oyunu en iyi domine edebilen champlar sup olanlarıdır,iyi bir tresh oyuncusundan çektiğimi hiç bir şeyden çekmemişimdir.
    Mesela nautilus ismindeki champ oynaması bir süre sonra sıkar sup olarak oynandığında defalarca maçı aleyhime çevirmişliğim vardır,ama hiç bir zaman talon'dan aldığım zevki bana vermez wukong'da öyle win ratesi yüksektir ama sürekli oynanabilirlik kılan bir özelliği yoktur.
    Benim zor olarak gördüğüm sınıf ise Adc'dir.
    Adcler bütün yükü üstüne alır beceriksiz bir takımda.
    Jungun yeteneksizliği,supun yeteneksizliği.
    Böyle bir durumda oyun 2-0 yenik başlar.
    Konumuza dönelim.Lissandra ve elise öneriyorum hem sıkıcı olmayan hemde maçı çevirebilen oyundaki nadir champlerden.

• Kolay oynanan Lee Sin???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela nautilus ismindeki champ oynaması bir süre sonra sıkar sup olarak oynandığında defalarca maçı aleyhime çevirmişliğim vardır.

Buradan oyunu throwladığın anlamı çıkıyor. Bence hazır el atmışken bir kaç kelime daha öğren.

Konuya gelirsek jinx örnek verilebilir bu champlere. 2. Oyunumda 24/7 gittim 4v5 kazandık.

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Kolay oynanan Lee Sin???

Kolay kill alabilen demiş haklıda hydra ve lw aldıktan sonra q-q-e-hydra-ulti ölüyor adc-apc
  • Şöyle ön yerlerden...Otlanayım ben burda.
  • Haklı

• çok sığ bir yorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leesin Teemo maç taşıyamaz dedi

• Çünkü kill alabilen herolar şu aralar daha çok atlayıp zıplayabilen veakıl oyunları yapabilen herolar ki bu yüzden daha çok seviliyorlar. Yorick de kolay kill alır ama cidden çok sıkıcı. Thresh mesela sıkıcılıkla alakası yok. Ayrıca kolay kill alabilen champ'lerden çok iyi oyun domine edenler de var.

Yani klasik olarak: "Bütün genellemeler yanıştır."
  • yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Çünkü kill alabilen herolar şu aralar daha çok atlayıp zıplayabilen veakıl oyunları yapabilen herolar ki bu yüzden daha çok seviliyorlar. Yorick de kolay kill alır ama cidden çok sıkıcı. Thresh mesela sıkıcılıkla alakası yok. Ayrıca kolay kill alabilen champ'lerden çok iyi oyun domine edenler de var.

yorick'e sıkıcı dedi adam...

sen hiç oturduğun yerden skillerinin adamı yavaş yavaş öldürmesini izledin mi?

herhalde yorick alıp ad kasan adamsındır sen.
  • Lee sin kolaymış kolay kill alınıyormuş ve oyunu domine edemezmiş .

Teemo oyunu domine edemezmiş .

Mesela nautilus ismindeki champ oynaması bir süre sonra sıkar sup olarak oynandığında defalarca maçı aleyhime çevirmişliğim vardır .

wukong'da öyle win ratesi yüksektir ama sürekli oynanabilirlik kılan bir özelliği yoktur .

• quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

quote:

Çünkü kill alabilen herolar şu aralar daha çok atlayıp zıplayabilen veakıl oyunları yapabilen herolar ki bu yüzden daha çok seviliyorlar. Yorick de kolay kill alır ama cidden çok sıkıcı. Thresh mesela sıkıcılıkla alakası yok. Ayrıca kolay kill alabilen champ'lerden çok iyi oyun domine edenler de var.

yorick'e sıkıcı dedi adam...

sen hiç oturduğun yerden skillerinin adamı yavaş yavaş öldürmesini izledin mi?

herhalde yorick alıp ad kasan adamsındır sen.

Sıkıcı abi sıkıcı. TF'da görevin belli lane'de görevin belli. Bir zeka oyunu ne bileyim bir atlama zıplama yok. Bana göre efsane sıkıcı. Naut'dan bile daha sıkıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Lee sin kolaymış kolay kill alınıyormuş ve oyunu domine edemezmiş .

Mesela nautilus ismindeki champ oynaması bir süre sonra sıkar sup olarak oynandığında defalarca maçı aleyhime çevirmişliğim vardır .

wukong'da öyle win ratesi yüksektir ama sürekli oynanabilirlik kılan bir özelliği yoktur .

+1
    Ayrıca fizzde zor degil ulti e q öldü adam

• quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

quote:

+1

Fizz i aramda gelmesi dışında kaç aydır oynamıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

quote:

+1

Fizz i aramda gelmesi dışında kaç aydır oynamıyorum.

Ne alaka ?

• quote:

"...bu bile" :)

• Annie olayı stun varken ultiyi tf ortasına atmak hemde kolay domine de eder
  • Lee o yüzden en çok banlanan şampiyon o zaman. Çok kolay! Killde alabiliyor! Oldu kardeş. Uzun zamandır lol oynuyorum ilk defa Leenin böyle küçümsendiğini gördüm he. Ayrıca laf olsun diye konu açıyorsunuz Kayle oynanması güç olmayan kolay bir hero ancak oyunu taşıması (senin yeni öğrendiğin kelimeyle domine etmesi) çok olası bir hero. Ama oyunu domine etmekten ne anladığınada bağlı tabi bu. Benim için oyunda takımla iletişim kurabilen her player ve hero oyunu taşıma olasılığı en yüksek olanıdır
  • Lee kolay
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.