Şimdi Ara

Kolay Çalınabilen Gitar Tabları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • metallica dan harvester of sarrow, fade to black, for whom the bell tolls, seek and destroy, one, sanitarium
    bunlar soloları hariç gayet güzel ve kolay çalınabilecek şarkılar

nothing else matters introsu penasız çalınması gerektiğinden (aynı anda farklı tellere basmak gerekiyor 1. ve 6. gibi) biraz zorlayabilir ilk etapta.

master of puppets'ı ise yukarıdakileri çaldıktan sonra başlayabilirsin, riffleri oldukça hızlı çünkü.
  • ilk önce nothing else matters ve one şarkılarının sadece başlangıçları kolay arkadaşlar BAŞLANGIÇLARI

yanlış anlaşıldı sanırsam ayrıca diğer şarkıların adlarını veren arkadaşlara teşekkürler

Cliff Burton sizinle olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: NER0

mzkaplan ve To Live Is To Die
    İmzalarınız kural dışı. 7 satır yapabilmek için font 1 yapmanız lazım. Bu şekilde font 2 iken maximum 4 satır izin var.

Düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzkaplan

ilk önce nothing else matters ve one şarkılarının sadece başlangıçları kolay arkadaşlar BAŞLANGIÇLARI

yanlış anlaşıldı sanırsam ayrıca diğer şarkıların adlarını veren arkadaşlara teşekkürler

Cliff Burton sizinle olsun

r.i.p cliff.

• quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

Sorarım one solosunu atabiliyormusun ? baştan sona çalabiliyormusun kolay anlayışın buysa sana o zaman masterın soloyu öneriyorum.

aslında metallicanın soloları o kadar zor değil tabi yeni başlayan çalamaz ama bence riffler daha zor özelliklede master of puppetsın ayrıca nothingin solosu zor değil biraz çalışırsan yaparsın çalınır en basitindende duman ah bunu gözün kapalı çalarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltoprak

quote:

Sorarım one solosunu atabiliyormusun ? baştan sona çalabiliyormusun kolay anlayışın buysa sana o zaman masterın soloyu öneriyorum.

aslında metallicanın soloları o kadar zor değil tabi yeni başlayan çalamaz ama bence riffler daha zor özelliklede master of puppetsın ayrıca nothingin solosu zor değil biraz çalışırsan yaparsın çalınır en basitindende duman ah bunu gözün kapalı çalarsın

Ben gitar çalmaya Master of Puppets dan başlamıştım o kadar da zor değil Ama çok hırslı başlamıştım o da var.

Ayrıca ikisinin de solosu çok olmasa da kolay. Zor solo görmek istiosan Megadeth-Tornado of Souls ya da Yngwie Malmsteen- Evil Eye a bir göz at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 27 Mart 2010; 20:35:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ORKKK

quote:

quote:

Ben gitar çalmaya Master of Puppets dan başlamıştım o kadar da zor değil Ama çok hırslı başlamıştım o da var.

Ne kadar zamanda çalar hale gelmiştin?

• quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

quote:

Ayrıca ikisinin de solosu çok olmasa da kolay. Zor solo görmek istiosan Megadeth-Tornado of Souls ya da Yngwie Malmsteen- Evil Eye a bir göz at.

İlk akustik gitarla başladım ben. Riffleri 3 ayda anca çıkarabildim(iyi gitar çalan arkadaşlarım vardı öyle öğrendim) 1 yıl çaldıktan sonra elektroya geçtim. Geçtikten 1-2 hafta sonra da tamamen atıodum soloyu. Ama öyle bi heveslenmiştim ki elektoya neredeyse akustik gitarla da soloyu atabiliyodum O yüzden kolay oldu elektroya geçince.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

quote:

quote:

alternate pickingle 1 yıl down ile 3 yıl falan heralde

• @ YrkndrY Ben zaten 3 yıldır çalıyorum ne yaptın sen Malmsteen falan çalarım Master da ne ki Elime gitarın deymediği gün yok nerdeyse. Metallica konseri için istanbula gitmiştim 3 gün krize giriodum resmen gitarsızlıktan
  • quote:

@ YrkndrY Ben zaten 3 yıldır çalıyorum ne yaptın sen Malmsteen falan çalarım Master da ne ki Elime gitarın deymediği gün yok nerdeyse. Metallica konseri için istanbula gitmiştim 3 gün krize giriodum resmen gitarsızlıktan

Bir Malmsteen cover videosu izleriz o zaman senden.

• @ Z.K Ben de çok istiyorum. Çektiğimde ilk sana atcam söz

Bu arada kolay şarkı olarak Nirvana - Smells Like Teen Spirit i dene. Pek sevmem kendilerini ama başlangıç için iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 27 Mart 2010; 23:59:39 >
  • @ORKKK
    Görmeden inanmam açıkçası. Bi video çekersen süper olur.
    Bu arada gitara ilk başladığımda godfather'ı çıkarmıştım. :) Sonrasında Seek&Destroy ve One'ın tablarına baktım tabii başlangıçlarının. Smoke on the water falan. Ardından Master riff'leri, Fade to Black ve Sanitarium'un başlangıç sololarını çalmayı öğrendim. Şimdi yaklaşık 1.5 senedir gitar çalıyorum ve Fade to Black'i tüm soloları ve riff'leri dahil olmak üzere çalabiliyorum. Hiç kurs almadım. Bugün de tap yapmaya beni heveslendiren Eddie abimizin Eruption solosunun tap kısmını öğrendim. Epey basitmiş aslında. :) Ha bi de Iron Man'in ilk solosunu. Yoğun bi gün oldu.
  • Black Star'ın sololar hariç çok zor değil. Hem çalınca ulan vay be Malmsteen çalıyorum havasına giriyor insan.
  • Led Zeppelin - Stairway to heaven,
    Dream theater - Pull me under
    Metallica - Through the Never, Bleeding me, My Friend of misery, Orion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 28 Mart 2010; 19:25:22 >
  • Metallica - Enter Sandman
    Iron Maiden - Fear of the Dark (soloya kadar olan bölümü)

Kendini hazır hissettiğinde ise Kreator - Enemy of God'ı dene. Gerçekten hızı ve tekniği geliştiren bi parça. Çalabildikten sonra geliştiğini hissedersin mutlaka.
  • quote:

Metallica - Enter Sandman
    Iron Maiden - Fear of the Dark (soloya kadar olan bölümü)

Kendini hazır hissettiğinde ise Kreator - Enemy of God'ı dene. Gerçekten hızı ve tekniği geliştiren bi parça. Çalabildikten sonra geliştiğini hissedersin mutlaka.

Benim geliştirmek için önerim de Megadeth-Holy Wars'dur.Bir sürü riff var içinde.Solo harici çalabiliyorum.Elim baya hızlandı sayesinde
  • arkadaşlar hepinize teşekkürler, internetim gittiği için konuya bakamadım, ama yazdıklarınızı aldım eminim çalabileceklerim vardır teşekküler hepinize, başka varsa ((aç göözlülük olucak ama)) başka aklına gelen varsa ve yazarsa iyi olur hem bana hem de başka arkadaşlar da bilgilenir ilginiz için teşekkürler

• Hatırla sevgili
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.