Şimdi Ara

## koladaki küf kokusunu alabiliyormusunuz ? ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar brda belki kola ile ilgili bir sürü konu açıldı biliyrum ama , ben bazı zamanlarda aldığım 2.5 litrelik kollar da küf kokusunu alıyorum, gercekten burnun çok iyi koku alır eşim bunun farkına varamıyor ama ben eminim küf kokusu bu , içimizden bu kokuyu yada tadı alabilen varmı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ufuck79

Arkadaşlar brda belki kola ile ilgili bir sürü konu açıldı biliyrum ama , ben bazı zamanlarda aldığım 2.5 litrelik kollar da küf kokusunu alıyorum, gercekten burnun çok iyi koku alır eşim bunun farkına varamıyor ama ben eminim küf kokusu bu , içimizden bu kokuyu yada tadı alabilen varmı ?

ben ama 1 kez oldu oda bn açtım 1 bardak içtim sonra tatile çıktık 15 gün sonra eve geldik kolayı açtım ve o kokuyu aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 24 Temmuz 2007; 21:16:31 >
  • evet küf kokusu var.

Birçok arkadaşım tarafından da doğrulanan birşey bu.

Aslında kola bozulur mu bilmiyorum , ama bazen arkadaşlarım gerçekten içmek istemiyorlar. Küf kokuyor diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 24 Temmuz 2007; 21:38:30 >
  • kolayı yan yatır ayran iç
  • Hayret ben hiç almadım.Gerçi alsamda içerim bağımlıyım her türlü içerim.Zaten sigara içmiyorum kötü alışkanlık hakkımı koladan yana kullandım.Ama içenlere bir tavsiyem olacak boş mideye içmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su sebilleri neden koku yapar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.