Şimdi Ara

KOLA TURKA NIN ANLAMI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

KOLA TURKA NIN ANLAMI...

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2013)
Giriş

sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • ucuz milliyetçilik => daha çok satış => para => şeker oranı daha yüksek kola

-----------------------------------------------------------------------------
    Sahipsiz Olan Vatan'nın Batması Haktır. Sen Sahip Olursan Vatan Batmayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow06

ucuz milliyetçilik => daha çok satış => para => şeker oranı daha yüksek kola

sömürüldüğünüzü anladınız herşey ortaya çıktı

helal sana Ganghis , shadow06 haa seni unutmadım Raskolnikov adından belli milliyet hürriyet duygun,
    Coca Cola için memlekete faydanız olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow06

ucuz milliyetçilik => daha çok satış => para => şeker oranı daha yüksek kola

Aslında aynen düşündüğüne benzer bir yazı yazdım ama ağır kaçar diye sildim

Bu arada biri kaymış hemen ben lecola içiyom valla şu an colaturca içeceğime bunu içerim
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • Raskolnikov +10000000000000

Orjinalden alıntı: Time2Die

Muhammed var, Mekke var..

Bu da güzel

Orjinalden alıntı: CoMPuTeRCa

tebrikler nerden bildiniz

sömürüldüğünüzü anladınız herşey ortaya çıktı

helal sana Ganghis , shadow06 haa seni unutmadım Raskolnikov adından belli milliyet hürriyet duygun,
    Coca Cola için memlekete faydanız olsun

buyur burdan yak.......

pepsi ve coca cola içinde görüşlerim aynı...... Sonunda Turka yazınca dahamı milli bir içecek oluyor Coca Colada türkiyede üretiliyor o zaman onuda göklere çıkralım......

Cola turka içince memlekete faydamız olacaksa artık su yerine cola turka içelim memleket ihya olsun..

Hepsi aynı asitli şeker suyu kimin ürettiğinin ne önemi var.

• @shadow06

Aaaa olur mu hiç? İşin espirisi veya Cola Turka farkı aşağıdaki linkin fon müziğinde.

http://lopus.5u.com/cturka.swf

Orjinalden alıntı: Time2Die

Muhammed var, Mekke var..

Bu yoruma çok güldüm..Helal Olsun Valla nereden buluyorsunuz ya?

O yüzden bıraktım kola içmeyi. ve bir senede gözle görülür şekilde kilo verdim. Her gören zayıflamışsın diyor bana.

ntv de bi belgesel vardı fast foodlar hakkında çok güzeldi. Eminim onu seyretseydiniz, bir daha ne fast food yerdiniz ne cola içerdiniz.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

ucuz milliyetçilik => daha çok satış => para

+1

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

hiç bir cola ürününü içmiyorum gazlı içecek hiç içmiyorum zaten. hepsi zararlı insan sağlığına. hele kola daha zararlı.

O yüzden bıraktım kola içmeyi. ve bir senede gözle görülür şekilde kilo verdim. Her gören zayıflamışsın diyor bana.

ntv de bi belgesel vardı fast foodlar hakkında çok güzeldi. Eminim onu seyretseydiniz, bir daha ne fast food yerdiniz ne cola içerdiniz.

Puf yalan onlarin hepsi ya, hızlı yasa genc ol, bol kola ic, fast food ye.. Otla beslenmeyin arkadaslar.. dilediginizi yiyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: EuphoriA

@shadow06

Aaaa olur mu hiç? İşin espirisi veya Cola Turka farkı aşağıdaki linkin fon müziğinde.

http://lopus.5u.com/cturka.swf

Haklısın kardeş ayıp etmişim tövbe edicem . Bir daha pepsi ve coca cola ya elimi sürmem . Artık doğru yolu buldum hidayete erdim sayende.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.