Bildirim
KOLA KAHVEYE GERJ DÖNÜYORUM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende 4-5 dusunuyorum bugun için kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kola kahveyi nasıl yapıyorsunuz ? direk kahvenin içine kola mı dökülüyor ? 48 saatte 8 saatlik uykuluk bir program deneyeceğim bu cuma, o zaman denerim -
Ben nescafenin çikolatali mochasini içiyorum normal kahvede falan uykum geliyodu ama bunu içince hiç uykum gelmiyor tavsiye ederim
mezun musun hocam -
ben zaten 2-3 gibi yatıyorum uyku sorunum yok açıkçası. bundan önceki yıllarda düzensiz uyumak bu yıl işime yarıyor o çikolatalıyı denedim de tadı hiç hoşuma gitmedi. günde 2 tane sütlü köpüklü bir tane gold içiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sonalaylı
kola kahveyi nasıl yapıyorsunuz ? direk kahvenin içine kola mı dökülüyor ? 48 saatte 8 saatlik uykuluk bir program deneyeceğim bu cuma, o zaman denerim
Kahvenin içine kolayı yavaş yavaş dokuyorum bi 30 sn bekleyip ustteki köpüğü alıyorum afiyet olsun
quote:
Orijinalden alıntı: questioner
mezun musun hocam
Evet mezunum hocam
Kola kahveyle falan asprinde tavsiye ediyolardi ama denemedim deneyen varmi
quote:
Orijinalden alıntı: Sunshine4
Kola kahveyle falan asprinde tavsiye ediyolardi ama denemedim deneyen varmi
O nasıl iciliyomus söyle de deneyim ben
bilmiyorum hocam fazla abartmamak lazım. ders çalışacağız diye krize girmeyelim. bu cuma sabahından pazar gecesine kadar uyumadan çalışmayı düşünüyorum. zaten her gece 2-3 gibi yatıyorum ama bu saatlerde çalışamıyorum daha. aslında uyanık olduğum her an çalışsam baya güzel olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: sonalaylı
bilmiyorum hocam fazla abartmamak lazım. ders çalışacağız diye krize girmeyelim. bu cuma sabahından pazar gecesine kadar uyumadan çalışmayı düşünüyorum. zaten her gece 2-3 gibi yatıyorum ama bu saatlerde çalışamıyorum daha. aslında uyanık olduğum her an çalışsam baya güzel olur.
Dinlenmenin uyku halinde yapılması gerek
alışık değilsen sinir gerilmesi yapıyor hocam kendini öylesine gülerken , uyurgezer modunda bulabilirsin kendini aman dikkat -
quote:
Orijinalden alıntı: questioner
alışık değilsen sinir gerilmesi yapıyor hocam kendini öylesine gülerken , uyurgezer modunda bulabilirsin kendini aman dikkat
Yok alışkınim 2 hafta öncesine kadar yapıyordum oradaki verimi ve performansı bulamadım
Geçen sene bir arkadaş soru bankasıyla yatıyodu. Çocuk 80k yaptı. Bu dediğim çocuk gibi verimsiz çalıştıktan sonra isterseniz hiç uyumayın. Ona göre beyler
dikkat edin ölmeyin ha -
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek599
Geçen sene bir arkadaş soru bankasıyla yatıyodu. Çocuk 80k yaptı. Bu dediğim çocuk gibi verimsiz çalıştıktan sonra isterseniz hiç uyumayın. Ona göre beyler
hocam çevremde benim de öyle insan vardı ama ben verim aldığımı düşünüyorum uyku eşiğim yüksek sabah erken kalkmayı denedim olmadı galiba geceler beni bekliyor
-
Mezunsan 2de yatmaya ne gerek var tum.gun senin zaten niye böyle fantezilere.giriyorsunuz anlamiyorum
aynen şimdi okuyunca zıtlığı gördüm. aspirin olayı için abartmayalım dedim, ama neyse toparlayamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X