Şimdi Ara

KOLA KAHVEYE GERJ DÖNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netlerimin artmasına rağmen bi umutsuzluk var ve ODTÜ makinayı çok istiyorum kola kahve günlerine tekrar dönüyorum gece 2 ye sabitleyecegim yatma vaktimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 4-5 dusunuyorum bugun için kolay gelsin

• kola kahveyi nasıl yapıyorsunuz ? direk kahvenin içine kola mı dökülüyor ? 48 saatte 8 saatlik uykuluk bir program deneyeceğim bu cuma, o zaman denerim
  • sonalaylı kullanıcısına yanıt
    Ben nescafenin çikolatali mochasini içiyorum normal kahvede falan uykum geliyodu ama bunu içince hiç uykum gelmiyor tavsiye ederim

• mezun musun hocam
  • Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    ben zaten 2-3 gibi yatıyorum uyku sorunum yok açıkçası. bundan önceki yıllarda düzensiz uyumak bu yıl işime yarıyor o çikolatalıyı denedim de tadı hiç hoşuma gitmedi. günde 2 tane sütlü köpüklü bir tane gold içiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonalaylı

kola kahveyi nasıl yapıyorsunuz ? direk kahvenin içine kola mı dökülüyor ? 48 saatte 8 saatlik uykuluk bir program deneyeceğim bu cuma, o zaman denerim

Kahvenin içine kolayı yavaş yavaş dokuyorum bi 30 sn bekleyip ustteki köpüğü alıyorum afiyet olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: questioner

mezun musun hocam

Evet mezunum hocam

Kola kahveyle falan asprinde tavsiye ediyolardi ama denemedim deneyen varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunshine4

Kola kahveyle falan asprinde tavsiye ediyolardi ama denemedim deneyen varmi

O nasıl iciliyomus söyle de deneyim ben

• bilmiyorum hocam fazla abartmamak lazım. ders çalışacağız diye krize girmeyelim. bu cuma sabahından pazar gecesine kadar uyumadan çalışmayı düşünüyorum. zaten her gece 2-3 gibi yatıyorum ama bu saatlerde çalışamıyorum daha. aslında uyanık olduğum her an çalışsam baya güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonalaylı

bilmiyorum hocam fazla abartmamak lazım. ders çalışacağız diye krize girmeyelim. bu cuma sabahından pazar gecesine kadar uyumadan çalışmayı düşünüyorum. zaten her gece 2-3 gibi yatıyorum ama bu saatlerde çalışamıyorum daha. aslında uyanık olduğum her an çalışsam baya güzel olur.

Dinlenmenin uyku halinde yapılması gerek

alışık değilsen sinir gerilmesi yapıyor hocam kendini öylesine gülerken , uyurgezer modunda bulabilirsin kendini aman dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: questioner

alışık değilsen sinir gerilmesi yapıyor hocam kendini öylesine gülerken , uyurgezer modunda bulabilirsin kendini aman dikkat

Yok alışkınim 2 hafta öncesine kadar yapıyordum oradaki verimi ve performansı bulamadım

• Geçen sene bir arkadaş soru bankasıyla yatıyodu. Çocuk 80k yaptı. Bu dediğim çocuk gibi verimsiz çalıştıktan sonra isterseniz hiç uyumayın. Ona göre beyler

• dikkat edin ölmeyin ha
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek599

Geçen sene bir arkadaş soru bankasıyla yatıyodu. Çocuk 80k yaptı. Bu dediğim çocuk gibi verimsiz çalıştıktan sonra isterseniz hiç uyumayın. Ona göre beyler

hocam çevremde benim de öyle insan vardı ama ben verim aldığımı düşünüyorum uyku eşiğim yüksek sabah erken kalkmayı denedim olmadı galiba geceler beni bekliyor

• Mezunsan 2de yatmaya ne gerek var tum.gun senin zaten niye böyle fantezilere.giriyorsunuz anlamiyorum

• Jokerberg kullanıcısına yanıt
    aynen şimdi okuyunca zıtlığı gördüm. aspirin olayı için abartmayalım dedim, ama neyse toparlayamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.