Şimdi Ara

kola içtim kötü oldum şeker hastasımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1,5 litre kola devirdim ağzımda pis bir şeker tadı bıraktı çok fazla kola içince hep böyle oluyor içimdede bi sıkıntı oldu

• Bak kardeşim kola bağımlısıydım bende abimle günde 2 tane 2.5 lt devirirdik bi sabah bi akşam...
    - 2 gün içme ve meyveli soda içmeye başla inan sonra kola içemeyeceksin tadı kötü gelecek...
    ben böcek davasını bilemem ama çok şeker miktarı var günde tüketmemiz gereken şeker miktarının yüzlerce katı... O yüzden bırak.
    Bir süre sonra böbrekleride islaf ettirirsin abim hala kıvrınıyo zamanında oda çok kola içerdi..
    [simage]http://www.ogretmenpazar.com/images/P1040611.JPG [/simage]

Bu pek bulunmaz daha doğrusu buralarda bulunmuyo orda varmıdır bilemem ama elmalısı dünyaya bedel..

(Resim neden çıkmadı anlayabilmiş değilim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnCasey -- 3 Eylül 2010; 0:28:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

beyler 1,5 litre kola devirdim ağzımda pis bir şeker tadı bıraktı çok fazla kola içince hep böyle oluyor içimdede bi sıkıntı oldu

bimdeki 1.5 l pepsi dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerKaptan

Bak kardeşim kola bağımlısıydım bende abimle günde 2 tane 2.5 lt devirirdik bi sabah bi akşam...
    - 2 gün içme ve meyveli soda içmeye başla inan sonra kola içemeyeceksin tadı kötü gelecek...
    ben böcek davasını bilemem ama çok şeker miktarı var günde tüketmemiz gereken şeker miktarının yüzlerce katı... O yüzden bırak.
    Bir süre sonra böbrekleride islaf ettirirsin abim hala kıvrınıyo zamanında oda çok kola içerdi..
    [simage]http://www.ogretmenpazar.com/images/P1040611.JPG [/simage]

Bu pek bulunmaz daha doğrusu buralarda bulunmuyo orda varmıdır bilemem ama elmalısı dünyaya bedel..

(Resim neden çıkmadı anlayabilmiş değilim)

•  kola içtim kötü oldum şeker hastasımıyım ?
  • Benim teshis belirtilerimi soyliyim.
    Agız kurulugu, sık idrar, dikkat dagınıklıgı, uykusuzluk, bulanık gorme vs. Eger sende bu yoksa rahat olabilirsin.
  • Le-Colamıiçtin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • git eczaneye ölçtür 110 üstüyse geçmiş olsun
  • Biraz da limonataya vs. yönel.. Ciddiyim.
  • Beyler üstüne 1 bardak daha kola içtim düzeldim şimdi 2,5 luk cococola yı devirecem
  • quote:

Beyler üstüne 1 bardak daha kola içtim düzeldim şimdi 2,5 luk cococola yı devirecem

kaşınıyosun ama
  • quote:

Beyler üstüne 1 bardak daha kola içtim düzeldim şimdi 2,5 luk cococola yı devirecem

1 günde 4 l
    oksijen yetmezliği yapabilir çok karbondioksit alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedriccan

Benim teshis belirtilerimi soyliyim.
    Agız kurulugu, sık idrar, dikkat dagınıklıgı, uykusuzluk, bulanık gorme vs. Eger sende bu yoksa rahat olabilirsin.

Kardeş bu yazdıklarımın çoğu bende de var, Şimdi doktora mı gitmem gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

Bunlar yazısız daha anlamlı oluyor bence
  • ohooo biz arkadaşlarla böyle cipsi kola bisküvü falan herkes 1er 2 şer lira katıyor bir şeyler alıyorduk. Bir kere böylesinde 1 günde 8 Lite kola+gazoz tüketmiştik 3 kişi.Annem artık kola almıyor bana yalvarıyorum al diye bilerek almıyor bende evde artık her gün bol bol kahve içmeye başladım.(sütlü+buzlu)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.