Şimdi Ara

Kola Döküldü :'( :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar haziran 25 te aldığım hp pavillion dv6 1120et laptop umun üstüne kola döküldü.tü çabalarıma rağmen boot edicek harddisk görmüyor.Az sonra garantiye götürüp tamir için teslim edicem.Garantim iptal olurmu 320 gb harddisk veya anakart değişimiş için ne kadar ücret isteyebilirler.Kola yıı ben döküp kullanıcı hatası olmasına rağmen garanti kapsamında kalma ihtimali varmı bilgilendirebilirmisiniz beni. acil

• Banko Garanti Dısı Maalesef En Az 600$ İsterler Benim Eski Datrona 480$ Anakart 150$ ekran Kartı İstediler
    P965 T7300 8400 Pro İdi
  • Arkadaşım ücretsiz 1 yıllık sigorta hakkın vardı yaptırmadın mı sigorta?

http://h40072.www4.hp.com/kampanya/sigorta/index.html?jumpid=ex_r492_tr/tr/hho/psg/sigorta-mu-xx-xx-/chev/20090714

HP size 15 Haziran 2009 – 15 Mayıs 2010 tarihleri arasında satın alacağınız HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarları 1 yıl süreyle ücretsiz sigortalama imkanı sunuyor.
  • benim dev 21" dizüstü hp ye de su dökülmüştü. aletin yarısı kadar fiyat çektiler. yani geçmiş olsun arkadaşım...
  • eğer aletin yarısı kadar fiyat çekerlerse yaptırmadan geri alma imkanım mevcut değilmi.
    Ayrıca alırken 1 yıllık ücretsiz sigortadan haberim yoktu teknosadaki satıcıda herhangi bir bilgilendirmede bulunmamıştı.eğer 600 dolara yakın fiyat çekerlerse hiç yaptırmadan geri alırım yeni bi tane laptop alırım peşin fiyatına daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: br@yn

Arkadaşım ücretsiz 1 yıllık sigorta hakkın vardı yaptırmadın mı sigorta?

http://h40072.www4.hp.com/kampanya/sigorta/index.html?jumpid=ex_r492_tr/tr/hho/psg/sigorta-mu-xx-xx-/chev/20090714

HP size 15 Haziran 2009 – 15 Mayıs 2010 tarihleri arasında satın alacağınız HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarları 1 yıl süreyle ücretsiz sigortalama imkanı sunuyor.

Bu kampanyadan yaralanmak için fatura tarihinden sonraki 15 gün içinde kayıt edilmesi gerekir... Hemen herkes heveslenmesin :) Konuyu açan arkadaşım durum tamamen sigorta kapsamına giriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 8 Ekim 2009; 22:21:22 >

• Dün servise verirken öğrendiğime göre sadece hardiskte sorun varmış.ama eğer anakart ekran kartı gibi diğer donanımlarda da sorun olduğunu iddaa edip çok yüklü para isterlerse ürünü geri isteyip yeni bi laptopmu almalıyım yoksa istedikleri ücreti karşılayıp gerimi alayım ne dersiniz?Bu arada hp çalışanı bir abimiz yanıma geldi inş. düzelir dedi.Eğer dayanabilirsem 30 gün dolmasını bekleyip yeni ürün istememi söyledi(tabi kullanıcı hatalı olduğu fark edilmezse)Artık herşey şansa kalmış durumda :D:D %10 şans veriyorm kullanıcı hatası demeyeceklerine :D yorumlarınızı bekliyorum neler yapmalıyım neler yapmamalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuğa su döküldü-(Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Kahve içerken üstüme döktüm.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.