Bildirim
Kola asılabilen not defteri arıyorum ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ajanda ozelligi olan bir cep telefonu alsan daha mantikli olmaz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alora35
Hocam bilgisayar iyide telefondan pek anlamıyorum.
Birde sadece yazı yazmak için kullanmıyacagım çizim falanya yapacagım karalama tarzı arada sırada. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tunusian
quote:
Orijinalden alıntı: alora35
Hocam bilgisayar iyide telefondan pek anlamıyorum.
Birde sadece yazı yazmak için kullanmıyacagım çizim falanya yapacagım karalama tarzı arada sırada.
Durumun varsa bir adet tablet alirsin butun islerini gorur.Durumum suan iyi degil not defteri diyorsan guzel orjinal degisik bisi almani tavsiye ederim -
@alora35 Hocam durumum yok dedigin gibi değişik bişe arıyorum ama ingilizce olarak nasıl aratsakki bilemedim turkçe yazarak bulamadım belki yabancı sitelerde vardır -
http://www.ebay.com/itm/Tree-Life-Handmade-Paper-Engraved-Leather-bound-Journal-Blank-Diary-Notebook-/270874085222?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f115a8766#ht_5278wt_1270
Bu güzeş bişe deri bileklik bulurum takarım artık napim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X