Şimdi Ara

Kol Saati Tavsiye(300-550 tl arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba saygıdeğer Forum Donanım üyeleri. Benim yaşım 20 ve 300 ile 550 tl fiyatları arasında bir saat almaya geldim. Öncelikle saatlerden zerre anlamam kullanımda önceliğim aksesuardır.
    Bu sebepten ötürü Şık bir saate ihtiyacım var. Saatlere yeni yeni merak salmamdan ötürü bu benim için bir giriş olacak. Ayriyetten saati takım elbise ile giymeyeceğim kullanım amacım gündelik olacak. Yardımcı olursanız bu yaz aylarında çok sıcaklardan bunalmamanızı dileyeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Kol Saati Tavsiye (300-550 TL Arası)

Saat, zamana hükmetmenin ötesinde bir aksesuardan çok daha fazlasıdır. Kişiliğini yansıtır ve tarzını tamamlar. 300-550 TL fiyat aralığındaki kol saatleri, hem uygun fiyatlı hem de şık seçenekler sunar.

Pierre Cardin Orijinallik Konusunda Dikkatli Ol

Pierre Cardin markasının saatleri sıklıkla taklit edilir. Orijinal bir saat satın almak için yetkili satıcılardan alışveriş yapmanızı öneririz. Sahte saatler düşük kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir ve zamanla arızalanabilir.

Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisin?

• Malzemeler: Paslanmaz çelik, titanyum ve seramik gibi dayanıklı malzemelerden yapılmış saatleri tercih et.
    • Hareket: Quartz hareketler genellikle otomatik hareketlerden daha uygun fiyatlıdır ve daha az bakım gerektirir.
    • Su Geçirmezlik: Günlük kullanım için en az 50 metreye kadar su geçirmezliğe sahip bir saat seç.
    • Stil: Klasik, sportif veya zarif gibi farklı tarzlarda saatler mevcuttur. Kişisel tercihlerine uygun bir saat seç.
    • Marka: Casio, Fossil, Seiko ve Pierre Cardin gibi güvenilir markaları göz önünde bulundur.

Önerilen Modeller:

• Casio MTP-1303P-1AVDF: Şık ve uygun fiyatlı bir analog saat.
    • Fossil Jacqueline ES3782: Kadınlar için şık ve sofistike bir saat.
    • Seiko SNK809K1: Otomatik hareketli, dayanıklı ve klasik bir saat.
    • Pierre Cardin PC103331F01: Orijinal bir Pierre Cardin saati arıyorsanız dikkate alınabilir.

Sonuç

300-550 TL fiyat aralığındaki kol saatleri, her zevke ve ihtiyaca uygun çeşitli seçenekler sunar. Yukarıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurarak, hem şık hem de dayanıklı bir saat seçebilirsin. Ancak Pierre Cardin saatleri satın alırken orijinallik konusunda dikkatli olmayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pulsar pt3507x veya pt3555x tavsiye edebilirim

Kol Saati Tavsiye(300-550 tl arası)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

>>>iPhone 6s & 6s Plus Kullananlar Kulübü<<<

İşlemci : Amd Fx8320 3.5 Ghz Anakart : Gigabyte GA990xa ds3 Ram : Gskill 8 Gb 1600 Mhz Ekran Kartı : Sappire R9 280 3 Gb 384 Bit Kasa : Zalman Z3 Plus Zalman 700W +80 İşlemci Soğutucu : Zalman CNPS10X OPTİMA Harddisk : Corsair 120 Gb SSD,Western D Caviar Blue
  • _____________________________

• Swiss military ve fossil 1.linkte olan guzel.Eger secim yapacak olsam uzun omurlu olmasi acisindan swiss military alirdim goruntu olarak fossil biraz daha iyi gibi.

• Casio edifice alırsın

http://www.hepsiburada.com/casio-etd-310d-2avudf-erkek-kol-saati-p-HBV000000WEDF

Edifice serisi saatim var 3 seneden beri kullanıyorum bi sorun olmadı

İşlemci : Amd Fx8320 3.5 Ghz Anakart : Gigabyte GA990xa ds3 Ram : Gskill 8 Gb 1600 Mhz Ekran Kartı : Sappire R9 280 3 Gb 384 Bit Kasa : Zalman Z3 Plus Zalman 700W +80 İşlemci Soğutucu : Zalman CNPS10X OPTİMA Harddisk : Corsair 120 Gb SSD,Western D Caviar Blue
  • edifice alınca safir camlılardan almak lazım, onlar da 550tlden falan başlıyor zaten
    Daha Fazla Göster
  • peki sizin öneriniz nedir fossil mi Tommy Hilfiger mi Pierre Cardin mi Orient mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxTuNixX -- 24 Temmuz 2017; 23:30:14 >

• şuan aklımda fossil armani exchange Pierre Cardin var. Orient iyi marka gibi ama tek model bulabildim bu üç marka arasındayım şuan için haftaya sipariş vericem bana önerebileceğiniz siteler var mı sipariş için Saatvesaat lidyana dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: barcel619

şuan aklımda fossil armani exchange Pierre Cardin var. Orient iyi marka gibi ama tek model bulabildim bu üç marka arasındayım şuan için haftaya sipariş vericem bana önerebileceğiniz siteler var mı sipariş için Saatvesaat lidyana dışında

Öncellikle kıyafet markalarından saat alınmaz bunu lütfen unutmayın. Çoğunun için açtığınızda abuk subuk plastik parçalar bulursunuz ve Çinde fabrikalarda yapılırlar.

Verdiğiniz fiyat aralığında otomatik bir Swatch, Quartz veya Otomatik bir Seiko alabilirsiniz. Sekio'nun Sport 5 serisi ve Swatch'un Sistem51 serisi gayet güzel ve kaliteli.

urun.n11.com
    2020 Erkek Kol Saati Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-seiko-snke51j-snke51j-P182735567

urun.n11.com
    2020 Erkek Kol Saati Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-seiko-snkk35j-snkk35j-P182735493

• Dostum giyim markalarının saatlerinin normalde yurt dışı ile çok fiyat farkı var ve kalitesiz olduğunu bende farkındayım fakat ben normalde çok fazla saat takan biri değilim benim kullanım amacım tamamı ile aksesuar olacak. Haklısın ama dediğim gibi benim amacım aksesuar ve giyim markaların saatleri daha şık benim burada amacım bu giyim markalarından hangisi daha iyi onu bulmak yani kötünün iyisini arıyorum. İlgin için ayrıca teşekkür ederim.
    Dostum giyim markalarının saatlerinin normalde yurt dışı ile çok fiyat farkı var ve kalitesiz olduğunu bende farkındayım fakat ben normalde çok fazla saat takan biri değilim benim kullanım amacım tamamı ile aksesuar olacak. Haklısın ama dediğim gibi benim amacım aksesuar ve giyim markaların saatleri daha şık benim burada amacım bu giyim markalarından hangisi daha iyi onu bulmak yani kötünün iyisini arıyorum. İlgin için ayrıca teşekkür ederim.

• tommy hilfiger, pierre cardin, armani, lee coper, levis 😁 bunlar saat değil. Moda markalarin çakma saatlerinden uzak durun... pantolon, gömlek ve ayakkabı gibi şeyler alın onlardan....

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.