Şimdi Ara

Kol saati şeklindeki cep telefonlarından kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Kol saati şeklindeki cep telefonlarından kullanan varmı?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/kol-saati-cep-telefonu-en-kibar-modeli-75206022?sciid=hpifu1

Linkteki gibi, telefonlardan almayı düşünüyorum, ancak çin malı olduklarından tereddüt ediyorum. Kullanıpta memnun kalan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphabetagama -- 1 Şubat 2013; 16:24:56 >

• Gereksiz birşey bence yinede siz bilirsiniz.
  • 450TL hayatta etmez.
  • bende var ama bataryası çalışmıyor onun için k kullanmıyorum kamerası falanda var ama batarya bulamadım ona uygun batarya bulabileceğim bir yer varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz. yanlız bunların gpsli olanları var. hem daha ucuz hem de zararsız. radyasyon yaymıyor sadece sinyal alıyor
  • çöp
  • Hacı yağmur yağsa bozulur gibime geliyor hem inan itici gözüküyor.Ayrıca 450 tl'ye yapılmayacaklar diye konu açılsa sanırım buna ilk 10 içinde yer veririm,sorunun saçmalığını cevabın gerçekliği örter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony smartwatchlar daha iyi ve daha ucuz. bu çok gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloki

sony smartwatchlar daha iyi ve daha ucuz. bu çok gereksiz

dediğin saatte harita var mı? gps falan_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Orijinalden alıntı: byloki

sony smartwatchlar daha iyi ve daha ucuz. bu çok gereksiz

dediğin saatte harita var mı? gps falan_?

arkadaşın dediği bu galiba kesinlikle bende bunu tek geçerim o o kadar para etmez.

http://www.ebay.com/itm/Sony-Ericsson-MN800-LiveView-Live-View-Bluetooth-Android-Micro-Display-Watch-SMS-/130576654111?pt=PDA_Accessories&hash=item1e66f99f1f

• Merhaba,

yurtdışı sitelerinde çocuk kol saatleri var gsm'li ve gps'li. Bunları alırsak gsm hizmetini nasıl kullanabiliyoruz. Yurtdışından telefon almak gibi mi bu. BTK'ya kayıt falan mı ettirmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.