Şimdi Ara

Kol Kıllarını Aldım(7 Ay)SS'li Güncellendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
11
Favori
25.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kol Kıllarını Aldım(7 Ay)SS'li Güncellendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

genital bölgenede uygulasana

sen böyle yaziyon hoca biz böyle yazsak ne kadar ban yerim :D eşitliğini dh
  • Güzel olmuş ben çekiniyorum ailem çok kızıyor kısaltıyorum makinenin 3 numara başlığıyla iyi gene normal halinden
  • Bizim lisede 3 4 kiz boyle yapmisti ertesi gun kabak gibi belli oluyodu senin nasil gozukur acaba : D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu konuda jiletten farksızmış bu kremler..bence hemen AZALTICI kullan kıl yokken.daha çok çıkacak benden demesi önlemini al bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

insana benzemişsin sonunda.
  • Keşke kıllı kalsaymış hocam. Ben de bi ara takmıştım kafaya alıcam alıcam kol kıllarını diye ama sonra iyi ki almamışım dedim.
  • quote:

Niye lae kılsız mı seviyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

bunu kıçımıza sürsek aynı etkiyi alır mıyız ?

+1

?
  • Kıl önemlidir.
     Kol Kıllarını Aldım(7 Ay)SS'li Güncellendi
  • bu veet 12.5 lira dedin sonra kız gibi çıkmıyalım dostum cevab verirsen sevinirim

benim bacaklar aşırı derecede kıl var sarışınım o yüzden belli oluyor bu 12.5 liraya alsam tek sürüşte biter mi boşa gitmesin para muhterem ağda yaparız daha iyi yoksa hem bacak hem kol almama yeter mi + belirgin bi kıl çıkar demi yoksa uzun süre böyle kaymak gibi mi kalcaz malumunuz ılık damgası yemiyim
  • Rezil etmişsin kolu, kıllı hali bence çok daha iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Güzel olmuş ben çekiniyorum ailem çok kızıyor kısaltıyorum makinenin 3 numara başlığıyla iyi gene normal halinden

benimde babam kızıyor ama takmıyorum vucut benim vucudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

bu veet 12.5 lira dedin sonra kız gibi çıkmıyalım dostum cevab verirsen sevinirim

benim bacaklar aşırı derecede kıl var sarışınım o yüzden belli oluyor bu 12.5 liraya alsam tek sürüşte biter mi boşa gitmesin para muhterem ağda yaparız daha iyi yoksa hem bacak hem kol almama yeter mi + belirgin bi kıl çıkar demi yoksa uzun süre böyle kaymak gibi mi kalcaz malumunuz ılık damgası yemiyim

ağda bende yapmayı düşündüm ama çok acıyor dayanamadım ben kollarımı 3kez sürdüm hala yarısına kadar dolu bencene bacakları ilk al sonra artarsa kol kıllarına sürersin
  • Sonradan orman etkisi yaratmıyorsa kol ve bacak dışında uygularım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Sonradan orman etkisi yaratmıyorsa kol ve bacak dışında uygularım.

1 ay sonra tekrar resmini koyarım o zaman görürsün
  • quote:

Ölür lan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Arkadaşım kolunda böyle kıl varsa; omuzlarında, göğsünde, sırtında da kıl var demektir.

Ee kollarını aldın şimdi, plaja gideyim desen komik bir görüntü olur. Aldın mı bence tamamen almak lazım vücudundakileri.

Ayrıca kolundaki kıllar tekrar çıkmaya başlayınca sakal kökü gözükecek, biri dokunsa sakal gibi batacak.

Kesin çözümü lazer epilasyon.

omuz sırt hiç yok göğüste var ama çok değil normal bacak ve kollarda çok vardı bacakları zaten alıyorum kolalrıda 2.kez aldım snaa söylediyim ilk cıkmaya başadığında evet sakal gibi ama sonradan uzayınca eski haline geri dçnüyor sertliği gidiyor emin ol
  • dövmelerden dolayı sürekli alıyorum ilk başlar çok değişik geliyor sonra alışıyorum
  • uzayip belirgin hale gelmesi ne kadar surer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.