Şimdi Ara

Kol kıllarımdaki dökülmeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolarımda pazı kasından aşağısında çok fazla kıl var. Ben 1 yıl önce agdayla 1 kere almıştım azaltırım diye ama azalma olmadı can yakmasıda cabası. 4 aydırda fitnes yapıyorum hiç bilek kısmı üzerinde çalışmadım 1 haftadır çalışmaya başladım kıllarım inanılmaz dökülme oluyor kıllar sanki cansız ve solgun acaba neden böyle oldu tekrar çıkarsa daha uzun olur mu diye tedirğinim. Yaşım 25.

• Böyle birşey yaşayan yok mu beyler?
  • Gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alopesi area kardeş bu bir hastalık dikkatli ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaj

Arkadaşlar kolarımda pazı kasından aşağısında çok fazla kıl var. Ben 1 yıl önce agdayla 1 kere almıştım azaltırım diye ama azalma olmadı can yakmasıda cabası. 4 aydırda fitnes yapıyorum hiç bilek kısmı üzerinde çalışmadım 1 haftadır çalışmaya başladım kıllarım inanılmaz dökülme oluyor kıllar sanki cansız ve solgun acaba neden böyle oldu tekrar çıkarsa daha uzun olur mu diye tedirğinim. Yaşım 25.

Alopesi totalis te olabilir buna daha çok dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

quote:

Arkadaşlar kolarımda pazı kasından aşağısında çok fazla kıl var. Ben 1 yıl önce agdayla 1 kere almıştım azaltırım diye ama azalma olmadı can yakmasıda cabası. 4 aydırda fitnes yapıyorum hiç bilek kısmı üzerinde çalışmadım 1 haftadır çalışmaya başladım kıllarım inanılmaz dökülme oluyor kıllar sanki cansız ve solgun acaba neden böyle oldu tekrar çıkarsa daha uzun olur mu diye tedirğinim. Yaşım 25.

Yok kardeş sporla bir ilgisi olması lazım :D
  • Kollarımdaki dövmeler okudum başlığı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Sırttaki çatlak izleri?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

quote:

Yok kardeş sporla bir ilgisi olması lazım :D

Evet kardeş ben aslında şaka yapmak için yazmıştım ama biraz ağır bir şaka olmuş galiba arkadaştan özür diliyorm yukarda yazdığım hastalıklarla büyük ihtimal alakası yoktur:)

• Fİtnes yapanlarda olmuyor mU?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.