powerball al derim daha eğlenceli dambıl sıkıyor insanı.
bu powerball nasıl kullanılıyor?
powerballın içinde bir top var ve top üzerinde 3 tane delik var.aldığınızda bir ip de veriyorlar sadece bu iple dönüyor içindeki top.dairesel hareketlerle elinizde döndürüyorsunuz ama düşürmemeye dikkat edin yoksa powerballunuza veda etmek zorunda kalabilirsiniz.
peki bunun nesi kas geliştiriyor
tabiki dumble.. powerball belli bir yere kan pompalamaz.. dumble la belli set belli sayı ile tek kasa kan pompalamak esas..
bir spor salonuna yazıl.. bu iş sadece dumblela olmaz.. böyle düşünen arkadaşlar içinde söylüyorum bir spor salonu şart vucut orantılı ilerler herzaman diğer yerler zayıfken kolu istediğiniz kadar çalışın düşündüğünüz gibi olmaz..
dumblela evde iyi bir program lzm zaten eğer yanlış uygulamayla giderseniz kası yakarsınız ilersi içinde gelişim çok problemli olr..
onun için gidin yazılın bi spor salonuna ama bu yaz muhabbetine salonlar full uğraşmaktan , anlatmaktan bıktık 3 ayda vucut olmaz.. şimdi başlayanlar birdahaki sene yaza kadar ancak orta halli bi vucuttan biraz azını yapabilir.. ama anlatamıyoruz..
eğer sadece gösteriş içinde yapıyosanız en çok 3-4 ay gelenini gördüm.. 3-4 ayda ısınma yani..
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
dumble'lar ne kadar_
1 sene önce eminönünde 5 kiloluk 2 taneyi 14 ytl ye almıştım. ama fiyatları hiç araştırmadan gittim aldım kazık da yemiş olabilirim
Powerball öncelikle bilek geliştirir.Kol kası için ağırlık.
pavırbol.
dambıl
bilek içinde bar dambıl kol içinde bar dambıl..
powerball dayanıklılığı arttırır güç ve hacim için illaki kan pompalanıcak..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme